- 8 Mart 2020
- 5.642
- 27.632
- 548
Tşk ederim canımGerçekten istersen verirsin canım inan kendine. Ben sana çok inanıyorum. Özellikle bugün o ara üstüne Aylık sonucunu gördükten sonra. Sen bir yoldasın ve bırakmadın
Yarın hafif beslenirsen dengelersin canım. Hep bir şey çıktı henüz tam adapte olamadın. Canın sıkılıp hepten salmak çok ince bir çizgi. Burada kaç kere liste yıldızı oldun. Hep çok iyiydin. Sakın o ışığa doğru gitmeBugünkü menüm kızlar sabah kahvaltısı soğanlı menemen bilen varmı bilmiyorum ama çok sağlıklı regl günlerimin ilk gününde çok tercih ediyorum sancı ağrı ödem bişey bırakmıyor 2 bardak çay
Öğle yemeği yemedim misafirim vardı çayın yanında bir şeyler yaptım onları yemek için yemek yemedim kısır muhallebi ıslak kek lokum şekerleme falan ama çok kaçamak yaptım Allah affetsin
Aynen dediğin gibi oldu yapamadım bir türlü yarından itibaren inşallahYarın hafif beslenirsen dengelersin canım. Hep bir şey çıktı henüz tam adapte olamadın. Canın sıkılıp hepten salmak çok ince bir çizgi. Burada kaç kere liste yıldızı oldun. Hep çok iyiydin. Sakın o ışığa doğru gitmeYarın sıfırdan bir başlangıç gibi düşün. Ağustos senin ayın
79 u da aştık mı işimiz çok kolay. Hiç olmaz dediğin fit kiloları göreceksin inşallah tartı daTşk ederim canımbiliyorsun burayada yazmıştım çok acikiyorum diye kesin kilo veremedim diye düşündüm
Diyetisyende 1 kilo fazla cikiyorum orda 81 çıktım 1.200 vermistim oranin tartisina gore dedim pazartesi 80 kilo çıkarım diye 79lari ucundan gördüm
_Chocolita.ben 80 kg olduktan sonra hedefimi değiştireceğim ilk hedef 80 di 65 yapacağım sonra inşallah79 u da aştık mı işimiz çok kolay. Hiç olmaz dediğin fit kiloları göreceksin inşallah tartı da
Azim azim herşey beyinde bitiyor darısı başıma inşallah bende bi eksilmeye başlasam durmam aslındaTşk ederim canımbiliyorsun burayada yazmıştım çok acikiyorum diye kesin kilo veremedim diye düşündüm
Diyetisyende 1 kilo fazla cikiyorum orda 81 çıktım 1.200 vermistim oranin tartisina gore dedim pazartesi 80 kilo çıkarım diye 79lari ucundan gördüm
Tamamdır canım inşallah yapalım_Chocolita.ben 80 kg olduktan sonra hedefimi değiştireceğim ilk hedef 80 di 65 yapacağım sonra inşallah
Motive ediyorum kendimi kendimce 80 e yaklaştım salamak istemiyorumTamamdır canım inşallah yapalım
Başına @ koyman lazımBişey sorcam bu etiketleme nasıl oluyor ben yapamıyorum isimleri yazıyorum fotoğraf yanına gelmiyor
80 olursan düz 10 kilo vermiş olacaksın. Çok güzel vermişsin. Bırakma humısmaMotive ediyorum kendimi kendimce 80 e yaklaştım salamak istemiyorum
Valla oldu
Böyle bir grup ve başarılı bir kaptan hayallerime ulaşmada çok payınız var80 olursan düz 10 kilo vermiş olacaksın. Çok güzel vermişsin. Bırakma humısma
Çok zor olur oralarda dikkat etmek. Seni yorar. Bence açlık tokluğuna göre ilerle. Ben yurt dışında hep onu yapıyorum. Acıkınca yiyorum yoksa hiçbir şey yemiyorum. Sezgisel beslenmek yani. Böylece kilonu koruyorsunSelam kızlar ben kızımla Kanadaya uçtum yolda ne bulduysak yedik maalesef adımım 5.3 K. Elimden geleni yapacağım
Nasip kısmet burda akşam saat 20 daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?