- 8 Mart 2020
- 5.811
- 28.121
- 548
Aahh ah o bende de var yarıyı ya resmen o kadar yürüyüş yapıyorum okadar az yiyorum sıfır ekmek sıfır tatlı ama genede istediğim kiloya gelemiyorumUlan bi bardak su içiyorum ertesi gün ödem oluyor
Aahh ah o bende de var yarıyı ya resmen o kadar yürüyüş yapıyorum okadar az yiyorum sıfır ekmek sıfır tatlı ama genede istediğim kiloya gelemiyorum
Benim de 3, 5 saat sürdü bugün ombrem. Kahveyle idare ettimHâlâ kuafordeyim saçımın açılması bekleniyor 3 saattir ombrede böyle günün tamamina yakın kuaförde bitiyor çok sıkıldım ve acıktım
12de kahvaltı yaptım burda sade türk kahvesi içtim kesmedi acligimi
Benim çikolata kahve vardı yarısında palette boyayla evde kendim boyamistimBenim de 3, 5 saat sürdü bugün ombrem. Kahveyle idare ettim
Aa ben kim açlık kim kız ben yiyorumBanada söylemiyor aç bırakıyorum kendimi diyo
Tamam çokomD u t tabi başla canım yarın tartıyla bekliyorum
Ay kadınların çilesi. Sürekli tetikte olucan kilo almamak için. Haklı ne yapsın. Metabolizma hızıyla da alakalı. Bizim gibi su içse yarayan kadınların dikkatli olması lazım.Ben şunu anladım benim kuaforde çalışmam şartzayiflamam için gelenden gidenden yemek yiyemiyorlar
Saçımı boyayan x abla yıllardır gittiğim uzaktan akraba bu arada sen hiç acikmadin mi (kadinda bı zayıf fizik süper)
yedim senin paketleri attıktan sonra ne yedin görmedim dedim
Yulaflı süt yedim dedi benim göz kesin segrimistir ama ispat edemem kızlar sanada bişeyler sipariş versin dedi
Dedim yok diyet yapıyorum tsk ederim dedim bende tek öğün beslenmeye özen gösteriyorum yoksa kilo alıyorum dedi
Güzelce kilo veririz inşallah. Sen daha önce mezun oldun buradan hedef kilona ulaştın. Bir daha yaparsınTamam çokomteşekkür ediyorum
Valla açımAy kadınların çilesi. Sürekli tetikte olucan kilo almamak için. Haklı ne yapsın. Metabolizma hızıyla da alakalı. Bizim gibi su içse yarayan kadınların dikkatli olması lazım.
Ay bugün çok güldüm yorumlarına Pembe
Hayır aç değilsinnnn öyle de. Aç değilim de. Hiç canın istemiyorr
Yapcam tabiGüzelce kilo veririz inşallah. Sen daha önce mezun oldun buradan hedef kilona ulaştın. Bir daha yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?