Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Hâlâ kuafordeyim saçımın açılması bekleniyor 3 saattir ombrede böyle günün tamamina yakın kuaförde bitiyor çok sıkıldım ve acıktım
12de kahvaltı yaptım burda sade türk kahvesi içtim kesmedi acligimi

Aahh ah o bende de var yarıyı ya resmen o kadar yürüyüş yapıyorum okadar az yiyorum sıfır ekmek sıfır tatlı ama genede istediğim kiloya gelemiyorum
içine şeker serptiğim nasıl bi bünyemiz var arkadaş anlamadım gitti

Güne acı sade bı Türk kahvesi ile başladım
Kahvaltı bir tane haşlanmış yumurta salatası yedim
Öğlen
5 tane sarma yanında kapya biberi kozleyip yoğurtla karıştırıp yedim
Akşam yemeği yemedim
İki litre su içtim

Eklentiler

• 1000412029.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 4
Chocolita
Sabah omlet+labne +1 sucuk
Akşam : et, gavurdağı, 2 tane etli çiğköfte, Girit ezmesi (kebapçılık)

Eklentiler

• 1000280301.webp
    97,9 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000280297.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000280233.webp
    41 KB · Görüntüleme: 5
Benim de 3, 5 saat sürdü bugün ombrem. Kahveyle idare ettim
Benim çikolata kahve vardı yarısında palette boyayla evde kendim boyamistim
Zor açılır dedi 4.5 saatte bitti dipler kendi sac rengim en son cilası yapıldı yıkandı bittim valla kaç saat otur otur

Bende kahve içtim ikinciyi içmedim midem ağrıdı yanımda kiraz sapı çayı getirmiştim onu içtim sarı saçı özlemişim sürekli aynaya bakıyorum

Merhaba kızlar bugün çocuklara kardeşim baktı
Dönüşte çaya çağırdı ben yoğurdun içine bı küçük şeftali doğradım yedim öyle açım öyle açım ki
Hayır sabahta eksi 500gr görürsem midemle kavgamiz var

Bugün yediklerim
Sabah sadece türk kahvesi

12:00 da peynirli omlet yeşillik zeytin
Çok acikirim diye bı patlak bi tanede tam buğday ekmeği yedim

Arada sade türk kahvesi bitki çayı

20:00 bı kase yogurt şeftali

Açlıktan konuşamıyorum bile dermanım yok

Ben şunu anladım benim kuaforde çalışmam şart zayiflamam için gelenden gidenden yemek yiyemiyorlar
Saçımı boyayan x abla yıllardır gittiğim uzaktan akraba bu arada sen hiç acikmadin mi (kadinda bı zayıf fizik süper)
yedim senin paketleri attıktan sonra ne yedin görmedim dedim
Yulaflı süt yedim dedi benim göz kesin segrimistir ama ispat edemem kızlar sanada bişeyler sipariş versin dedi
Dedim yok diyet yapıyorum tsk ederim dedim bende tek öğün beslenmeye özen gösteriyorum yoksa kilo alıyorum dedi

Ay kadınların çilesi. Sürekli tetikte olucan kilo almamak için. Haklı ne yapsın. Metabolizma hızıyla da alakalı. Bizim gibi su içse yarayan kadınların dikkatli olması lazım.
Ay bugün çok güldüm yorumlarına Pembe
Hayır aç değilsinnnn öyle de. Aç değilim de. Hiç canın istemiyorr

Valla açım esime diyorum şu olsa bu olsa ne yenir ama diyorum sadece bakıyor tok açın halinden ne anlasin 1lt soğuk su şişesi aldım doldurup doldurup içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…