Bende de 570 ml lik bardak var bugün hep su içtimValla açımesime diyorum şu olsa bu olsa ne yenir ama diyorum sadece bakıyor tok açın halinden ne anlasin 1lt soğuk su şişesi aldım doldurup doldurup içiyorum
Canım bu adımın ekran görüntüsü varsa 2. Denge egzersizine sayayım. 1 tane daha kalıyor onu da pazartesi akşamına kadar almam gerekiyor8.630 adım
Bu 6 000 adım olmuşsa ekran görüntüsünü atman gerekiyor canım. 2. Denge egzersizi olur. Yarın akşama kadar 1 tane daha yaparsan tamamlanırDisarda 1saat yürüdüm
Aynen bak erken uyumak kilo vermeye birebir. Düzenli uyku bağışıklığı güçlendiriyor metabolizmayı hızlandırıyorAllah'tan dün gece geç uyudum sabah erken kalktım çok uykum var yarım saat sonra uyurum
Canım hepsini görüntülü olarak attım etiket yapmadım amaCanım bu adımın ekran görüntüsü varsa 2. Denge egzersizine sayayım. 1 tane daha kalıyor onu da pazartesi akşamına kadar almam gerekiyor
Bu 6 000 adım olmuşsa ekran görüntüsünü atman gerekiyor canım. 2. Denge egzersizi olur. Yarın akşama kadar 1 tane daha yaparsan tamamlanır
armin83 tamamlandı
M madambitter başlamadı. 1 haftadır yoksun inşallah iyisindir bitter
Ben baktım canım Bölgesel hareket vardı ama 20 dk olması gerekiyor. 10 veya 15 dk lık vardı sanırımCanım hepsini görüntülü olarak attım etiket yapmadım ama
Bugün yediklerim
Sabah
Türk kahvesi
Öğlen
Mantarlı omlet yeşillik zeytin domates salatalık kıl biber bir tane karabuğday patlağı
Ara sade türk kahvesi
Akşam
Firinda derisi alınmış 7kucuk kanat salata
Eki Görüntüle 3635928
Denge egzersizin 1 günü
Fazla yureyemedim yarın evde leslie yapacağım
Bugün yediklerim
10da sade türk kahvesi
11:40da mantarlı omlet yeşillik iki zeytin salatalık kıl biber bir karabuğday patlağı
Ara sade türk kahvesi
Yemek öncesi hibuskus çayı içtim
18:20 gibi et kavurdum 6 yemek kaşığı kadar bı kase de domates salatası
Eki Görüntüle 3636700
10dk bölgesel hareket yaptım
2.gunde bitti denge egzersizin
Hepsi burdaİyi akşamlar
11:45
Mantarlı omlet yeşillik peynir zeytin kıl biber salatalık 1 karabuğday patlağı
Aralarda sade türk kahvesi
Hibuskus çayı içtim
Akşam bi tabak mercimek çorbası ton balığı salata
20:30da 7-8 tane üzüm yedim
Eki Görüntüle 3637061
Denge egzersizin son günü
15dk bölgesel hareket yaptım
İlk gönderdiğin 6000 olması gerekiyor canım kızlarda yarım kalınca saymadık kendimde dahil. 100/200 eksik sorun değil ama 5000 e yakın olmamalı
Yarım gerçekten hem Eylül başı hem pazartesi. Yeni başlangıçlar için çok iyi zamanlamaHadi bakalım
Bugün yani pazar. Beni alma çünkü ben çikolata yedim az evvelSağlıklı Karbonhidrat Haf.
6.Gün
Cumartesi
Chocolita (diyet dışı)
@TheDandelion (simit)
@Acquaa (diyet dışı)
labellevie ?
M madambitter ?
@yiitee️
Pembe Lotus (poça)
armin83 ️
espressoc (az pilav)
@gelgor️
@Mavistez️
@asliogretmen ?
@Bierfi (wasa)
Siz bugünHâlâ kuafordeyim saçımın açılması bekleniyor 3 saattir ombrede böyle günün tamamina yakın kuaförde bitiyor çok sıkıldım ve acıktım
12de kahvaltı yaptım burda sade türk kahvesi içtim kesmedi acligimi
Bu dünün aşkım ben dün bildirim yapamadımBugün yani pazar. Beni alma çünkü ben çikolata yedim az evvel
30dk sonu öyle bitiyor zaten bu dahakine daha dikkatli olurum sürenin üzerine tiklarimİlk gönderdiğin 6000 olması gerekiyor canım kızlarda yarım kalınca saymadık kendimde dahil. 100/200 eksik sorun değil ama 5000 e yakın olmamalı
2. Denge egzersizi Tamam onu saydım zaten
3. De 20 dk mıydı? Onda süre görünmüyor. 15 dk yazınca saymamıştım
Tamamdır canım30dk sonu öyle bitiyor zaten bu dahakine daha dikkatli olurum sürenin üzerine tiklarim
İlk adimida 6000 unutmuşum yoksa atardım yarın leslie çekip atarım ona sayabilirsen olur olmazsa uyarı olur
Ben ekledim sanıyorum ekliyorum şimdi 8.630 adımCanım bu adımın ekran görüntüsü varsa 2. Denge egzersizine sayayım. 1 tane daha kalıyor onu da pazartesi akşamına kadar almam gerekiyor
Bu 6 000 adım olmuşsa ekran görüntüsünü atman gerekiyor canım. 2. Denge egzersizi olur. Yarın akşama kadar 1 tane daha yaparsan tamamlanır
armin83 tamamlandı
M madambitter başlamadı. 1 haftadır yoksun inşallah iyisindir bitter
Denge egzersizi tamamdır canım ayağına sağlıkBu arada ben cumartesi günü diyet dışıydım menü yazmadım. Adımım da 6.826
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?