- 8 Mart 2020
- 5.822
- 28.155
- 548
Benim diyetisyen Multi vitamin yazdı aç karnına ictigimde yeminle hamile gibi midem bulanıyor çok fena oluyorum yemekten iki saat sonra iç dedi unutuyorumSelam herkese.
Chocolita
Menü bildiriyorum .
Yürüyüş 7000 küsur adım (denge 3)
Sabah 11 gibi kahvaltı : protein içeceği-kabak sote-4 ceviz
Akşam 19.30: somon ızgara
Akşam balık yersem acıkmıyorum. Onega 3 sayesinde selülitler azalıyor. Hücre çevresindeki iltihapları mı alıyormuş neymiş. Anlamadım
Tartı resmiyle başlarsınPazartesi bende başlayım diyorum bi zahmet çokom kabul ederse . Yeni hafta yeni ay . Okullar da açılıyor malum koşturmaca iyi gelecek
Nasıl çözdü neymiş sırrı bana da söyleyin ben kimseye bişey dememTartı resmiyle başlarsın
Pazartesi artık tartı günümüz
Coco tatilde 500gr artiyla gelir pazartesi canımı sıkarben olsam artı 3 kilo abartmıyorum kadın işin sırrını çözdü
Banada söylemiyor aç bırakıyorum kendimi diyoNasıl çözdü neymiş sırrı bana da söyleyin ben kimseye bişey demem
Geçen diyetisyendeyim geneUlan bi bardak su içiyorum ertesi gün ödem oluyor
Kız benim herif 4 aydır evdeGeçen diyetisyendeyim genearada bı iki kaçamak yapmışım oda doyasıya değil
Spor haftada 5 gün 40dk
Artı 1 kilo yağ artışı yok ödem dedi çok stresliydim stres bile bende ödem sebebi
Böyle bünyenin ben
Banada söylemiyor aç bırakıyorum kendimi diyo
Ben haftada 3 falan balık tüketiyorum. Emin değilim ama omega 3 ara ara alınması gerekir eğer bir mani yoksa. Balık yemediğim günler unutmazsam mesela takviye olarak alıyorum. Kızımın möllersini içiyorum 5 milimBenim diyetisyen Multi vitamin yazdı aç karnına ictigimde yeminle hamile gibi midem bulanıyor çok fena oluyorum yemekten iki saat sonra iç dedi unutuyorum
Günlük Multi vitamin, magnezyum,d.vitamini
Regl bitiminden sonra bir hafta c vitamini içeren demir ilacı içiyorum
Omega için hiç bir şey demedi haftada bir mutlaka balık tuket diyor
A yarın ben de kuaför randevusu aldım. Ombrem vardı bej sarı bahardan kalma. Şimdi önlere facelight denilen işlemi yaptıracağım.Yarın da spor yapamam öğleden sonra kuaföre gideceğim saçlarımı ombre yaptıracağım iki sene aradan sonra sarıya geçişakşam kacta gelirim bilmiyorum
7 den sonra gelirsem yoğurt yerim büyük ihtimalle öyle olacak gibi
Benim adetim bitmeye yakın kilom düşmeye başlıyor adetliyken düşmüyor ilk gün 1 kilo artiyorumKızlar adet zamanı tartıda eksi gören varmı bu şişkinlik ne zaman gidiyor ben anlamadım bu işi diyete aynı devam ediyorum hala aynıyım merak ettiğim için hergün tartıldım bu hafta adetteyken bir iki kilo vücut su tutarmış diye ama sizde nasıl oluyor
Ay bende merakla bekliyorum bakalım bugün yarın biter adetim bakalım düşecekmi tartıda rakam. Asla diyet dışına çıkmadım çünküBenim adetim bitmeye yakın kilom düşmeye başlıyor adetliyken düşmüyor ilk gün 1 kilo artiyorum
Evet canım reglken 1 hafta şiş oluyoruz. Bol su iç bence o zaman atarsın ödemi.Kızlar adet zamanı tartıda eksi gören varmı bu şişkinlik ne zaman gidiyor ben anlamadım bu işi diyete aynı devam ediyorum hala aynıyım merak ettiğim için hergün tartıldım bu hafta adetteyken bir iki kilo vücut su tutarmış diye ama sizde nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?