Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Benim diyetisyen Multi vitamin yazdı aç karnına ictigimde yeminle hamile gibi midem bulanıyor çok fena oluyorum yemekten iki saat sonra iç dedi unutuyorum
Günlük Multi vitamin, magnezyum,d.vitamini
Regl bitiminden sonra bir hafta c vitamini içeren demir ilacı içiyorum
Omega için hiç bir şey demedi haftada bir mutlaka balık tuket diyor

Pazartesi bende başlayım diyorum bi zahmet çokom kabul ederse . Yeni hafta yeni ay . Okullar da açılıyor malum koşturmaca iyi gelecek
Tartı resmiyle başlarsın
Pazartesi artık tartı günümüz
Coco tatilde 500gr artiyla gelir pazartesi canımı sıkar ben olsam artı 3 kilo abartmıyorum kadın işin sırrını çözdü

İyi akşamlar kızlar

Chocolita tatilde alınan kilonun günahı olmaz ne gelirse kabulümüz

Kahvaltı

1 Amerikano
3 mürdüm eriği

Akşam yemeği
Pilav üstü tavuk
Pilavı çok az yedim
Bolca salata
1 kase yoğurt
Bugün çok aşırı acıktım şimdi de midem kazıniyor 1 kase yoğurt yiyeceğim

Selam kızlar

Sabah bir simit
Öğlen saat 15 de biraz kıymalı patates yemeği

Akşam da noodle söyledim ama sebzeleri soya filizlerini yedim noodlar kaldı (sushi çubukları ile )tavsiye ederim çünkü tane tane yiyebiliyorsun

Adım 8.3 K

Tartı resmiyle başlarsın
Pazartesi artık tartı günümüz
Coco tatilde 500gr artiyla gelir pazartesi canımı sıkar ben olsam artı 3 kilo abartmıyorum kadın işin sırrını çözdü
Nasıl çözdü neymiş sırrı bana da söyleyin ben kimseye bişey demem

Ulan bi bardak su içiyorum ertesi gün ödem oluyor
Geçen diyetisyendeyim gene arada bı iki kaçamak yapmışım oda doyasıya değil
Spor haftada 5 gün 40dk
Artı 1 kilo yağ artışı yok ödem dedi çok stresliydim stres bile bende ödem sebebi
Böyle bünyenin ben

Kız benim herif 4 aydır evde aldığım bütün kiloların sebebi o . Hem kendi aldı hem bana aldırdı zalımın oğlu

Ben haftada 3 falan balık tüketiyorum. Emin değilim ama omega 3 ara ara alınması gerekir eğer bir mani yoksa. Balık yemediğim günler unutmazsam mesela takviye olarak alıyorum. Kızımın möllersini içiyorum 5 milim bazen kızıma vermeyi unutuyorum ama ben içiyorum

Hücrelerin içinde ve çevresinde oluşan mikro iltihapları (gizli inflamasyonu) azaltıyor. Kalp hastalıkların önlenmesine yardımcı. (Harvard tıp fakültesinde yayınlanan bir makalede çeviri bu)

Bence dr una bir sor. Mesela kan sulandırıcı kullanıyorsan bazı dr lar önermez. İçmemen gerekebilir. Belki de haftada 1 senin değerlerin için yeterlidir.

A yarın ben de kuaför randevusu aldım. Ombrem vardı bej sarı bahardan kalma. Şimdi önlere facelight denilen işlemi yaptıracağım.
Hadi güzel işler çıkarır kuaförlerimiz umarım

Günaydın kızlar
Bu cumartesi menüsü
Kahvaltı iki yumurta beyazı iki çay kaşığı şekersiz fıstık ezmesi
Ara
3yk yoğurt 1 yk çiha tohum 1 nektari
Akşam
1 kepçe Semizotu yemeği
1kepçe susuz kuru fasulye
2 yk bulgur pilav
Şekersiz latte
Bol su

Kızlar adet zamanı tartıda eksi gören varmı bu şişkinlik ne zaman gidiyor ben anlamadım bu işi diyete aynı devam ediyorum hala aynıyım merak ettiğim için hergün tartıldım bu hafta adetteyken bir iki kilo vücut su tutarmış diye ama sizde nasıl oluyor

Benim adetim bitmeye yakın kilom düşmeye başlıyor adetliyken düşmüyor ilk gün 1 kilo artiyorum

Benim adetim bitmeye yakın kilom düşmeye başlıyor adetliyken düşmüyor ilk gün 1 kilo artiyorum
Ay bende merakla bekliyorum bakalım bugün yarın biter adetim bakalım düşecekmi tartıda rakam. Asla diyet dışına çıkmadım çünkü böyle olunca çok morelim bozuldu alıştım haftada bir kilo eksi görmeye.

Evet canım reglken 1 hafta şiş oluyoruz. Bol su iç bence o zaman atarsın ödemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…