Bununla ilgili bir konuşma dinlemiştim. Diyor ki ampul değiştirecekseniz yapmayın bırakın eşiniz yapsın. Ben yapamıyorum diyin. Dediğin gibi her işi Ben yaparım diye diye erilleştik iyice. Bunu uyguluyorumCanım evet yani zorunluymuş gibi yemeğe çıkmak doğru gelmiyor. Bilmiyorum ya insanın değer algıları çok çok farklı. Çok kötü bi gece geçirdim maalesef baş ağrısından ölüyorum resmen. Belki de bu kadar büyütmeye gerek var mı diyorum ama yine de kalbim kırılıyor. İnsan kendini biraz kadın gibi hissetmek istiyor artık dişil enerji sıfır oldu yani. Herkül gibiyiz valla kadınlar olarak. Her şeyi yaparım ederim hallederim derken derken dişil enerjimi kaybettiğimi düşünüyorum. Ayyy ayyy bilmiyorum en iyi yanı dün öğlen yediğim erişte ile duruyorum o oldu sanırım
İşte bu çok doğru , cöpü bile atmayin KizlarBununla ilgili bir konuşma dinlemiştim. Diyor ki ampul değiştirecekseniz yapmayın bırakın eşiniz yapsın. Ben yapamıyorum diyin. Dediğin gibi her işi Ben yaparım diye diye erilleştik iyice. Bunu uyguluyorumama romantik konularda artık yormuyorum kendimi
Kocanıza annesi gibi davranırsanız size gelin getirir derlerCanım evet yani zorunluymuş gibi yemeğe çıkmak doğru gelmiyor. Bilmiyorum ya insanın değer algıları çok çok farklı. Çok kötü bi gece geçirdim maalesef baş ağrısından ölüyorum resmen. Belki de bu kadar büyütmeye gerek var mı diyorum ama yine de kalbim kırılıyor. İnsan kendini biraz kadın gibi hissetmek istiyor artık dişil enerji sıfır oldu yani. Herkül gibiyiz valla kadınlar olarak. Her şeyi yaparım ederim hallederim derken derken dişil enerjimi kaybettiğimi düşünüyorum. Ayyy ayyy bilmiyorum en iyi yanı dün öğlen yediğim erişte ile duruyorum o oldu sanırım
Maşallah Allah bağışlasınTeşekkür ederim canım iki buçuk yaşında Aralık'ta 3'e girecek
Tamam canım aslında squati son dakikaya bırakmaya gerek yok veya özel vakit ayırmayın mesela ben dün yemek yaparken mutfakta yaptımespressoc canım ben dün squat yapıcam dedim ama yapamadım. Çok yoruldum dün uyuyakaldım
Haklısın canım zaten saniyeler sürer. İşte bir totomuzu kaldırırsak her işi başarırızTamam canım aslında squati son dakikaya bırakmaya gerek yok veya özel vakit ayırmayın mesela ben dün yemek yaparken mutfakta yaptım
Evet bende geceye bırakınca yapmiy tembellik oluyor zaten bu başlangıç haftamizdi zamanla düzen kurarız. Instagramda Seda Meriç var biliyorsundur belki zumba hocası o hep yemek yaparken zumba yapardı mutfakti onun videolarını görürdümHaklısın canım zaten saniyeler sürer. İşte bir totomuzu kaldırırsak her işi başarırızakşama bırakınca kalkmak istemiyor. Bir anda yapmak lazım dediğim gibi
Ay ben yok tam olarak şu videodaki gibiyimBununla ilgili bir konuşma dinlemiştim. Diyor ki ampul değiştirecekseniz yapmayın bırakın eşiniz yapsın. Ben yapamıyorum diyin. Dediğin gibi her işi Ben yaparım diye diye erilleştik iyice. Bunu uyguluyorumama romantik konularda artık yormuyorum kendimi
Ay çok doğruKocanıza annesi gibi davranırsanız size gelin getirir derlerbir arkadaşım vardı benden önce evlenen işte evlilik tüyoları veriyor diyordu hep bebek gibi davranacaksın hiçbir şey yapamıyor gibi davranacaksın ki ona daha çok sorumluluk yüklensin
Ne kadar çok şey yapabildiğini gösterirsen o kadar çok yükleniyorlar sana. Ama bakıyorum hiçbir şey yapamayan beceremeyen insanların sürekli o zaten yapamıyor biz yapalım o zaten beceremiyor biz yapalım diyorlarAy ben yok tam olarak şu videodaki gibiyim
keşke değişebilsem gerçekten. En doğrusunu yapıyorsunuz
Kesinlikle öyle evetNe kadar çok şey yapabildiğini gösterirsen o kadar çok yükleniyorlar sana. Ama bakıyorum hiçbir şey yapamayan beceremeyen insanların sürekli o zaten yapamıyor biz yapalım o zaten beceremiyor biz yapalım diyorlar
Geçmiş olsun neden acabaKızlar dündendir ciddi mide krampları geçiyorum niye oldu anlamadım ilaç aldım hiç fayda etmedi
Teşekkür ederim ya galiba birkaç gün üst üste tavuk yedim zehirlenme ihtimalim vadGeçmiş olsun neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?