Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Bununla ilgili bir konuşma dinlemiştim. Diyor ki ampul değiştirecekseniz yapmayın bırakın eşiniz yapsın. Ben yapamıyorum diyin. Dediğin gibi her işi Ben yaparım diye diye erilleştik iyice. Bunu uyguluyorum ama romantik konularda artık yormuyorum kendimi

İşte bu çok doğru , cöpü bile atmayin Kizlar

Kocanıza annesi gibi davranırsanız size gelin getirir derler bir arkadaşım vardı benden önce evlenen işte evlilik tüyoları veriyor diyordu hep bebek gibi davranacaksın hiçbir şey yapamıyor gibi davranacaksın ki ona daha çok sorumluluk yüklensin

Tamam canım aslında squati son dakikaya bırakmaya gerek yok veya özel vakit ayırmayın mesela ben dün yemek yaparken mutfakta yaptım
Haklısın canım zaten saniyeler sürer. İşte bir totomuzu kaldırırsak her işi başarırız akşama bırakınca kalkmak istemiyor. Bir anda yapmak lazım dediğim gibi

Haklısın canım zaten saniyeler sürer. İşte bir totomuzu kaldırırsak her işi başarırız akşama bırakınca kalkmak istemiyor. Bir anda yapmak lazım dediğim gibi
Evet bende geceye bırakınca yapmiy tembellik oluyor zaten bu başlangıç haftamizdi zamanla düzen kurarız. Instagramda Seda Meriç var biliyorsundur belki zumba hocası o hep yemek yaparken zumba yapardı mutfakti onun videolarını görürdüm

Ay ben yok tam olarak şu videodaki gibiyim

keşke değişebilsem gerçekten. En doğrusunu yapıyorsunuz

Ay çok doğru
Ama işte hiç olamıyorum öyle

Ay ben yok tam olarak şu videodaki gibiyim

keşke değişebilsem gerçekten. En doğrusunu yapıyorsunuz
Ne kadar çok şey yapabildiğini gösterirsen o kadar çok yükleniyorlar sana. Ama bakıyorum hiçbir şey yapamayan beceremeyen insanların sürekli o zaten yapamıyor biz yapalım o zaten beceremiyor biz yapalım diyorlar

Hayırlı akşamlar hanımlar
Kahvalti etmedim
Öğlen
Bir bardak yeşil çay içtim yanında bir tane hurma yedim
Akşam yemeği iki tane orta boy haslama patates yanında bir tane salatalık yedim
25 squat yaptım
İki buçuk litre su içtim

Eklentiler

• 1000413181.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…