Sağlıklı Karbonhidrat Haf.
Pazar
Chocolita (diyet dışı)
@TheDandelion ?
@Acquaa ?
@labellevie ?
@madambitter ?
@yiitee ?
Pembe Lotus ?
@armin83 (çiko)
espressoc (az pilav)
G gelgor (sarma)
@Mavistez ?
@asliogretmen ?
Bierfi ?
Bugün işler kesat. Sıfır karbonhidratım yokBakalım ilk kimden gelecek
Bu arada yarın yeni programa geçiyoruz kızlar
Sabah serbest, akşam sıfır karbonh
Canım bildegim için soruyorum sarma neden diyet dışıSağlıklı Karbonhidrat Haf.
Pazar
Chocolita (diyet dışı)
@TheDandelion ?
@Acquaa ?
@labellevie ?
@madambitter ?
@yiitee ?
Pembe Lotus ?
@armin83 (çiko)
espressoc (az pilav)
G gelgor (sarma)
@Mavistez ?
@asliogretmen ?
Bierfi ?
Bugün işler kesat. Sıfır karbonhidratım yokBakalım ilk kimden gelecek
Bu arada yarın yeni programa geçiyoruz kızlar
Sabah serbest, akşam sıfır karbonhidrat.
Yoktu...Tamamdır canım
Bugünkü omlette un var mıydı?
Günaydın canımGünaydın mutlu sabahlar
Valla bünyemizde mi sorun var anlamadım bendeYok ya deli Olcam bu ne yani okadar yürüyüşe o kadar dikkat etmeye olmuyor ne olcak bilmiyorum ya çok moralim bozuldugene artıya çıkmışım
Normalde de geç kilo veren bi insanım ama buda yoruyor yani dikkat etmeden diycem olabilir ama çok dikkat ediyorum sporuma yememe icmeme olmuyor yaValla bünyemizde mi sorun var anlamadım bende
Acaba başka bir sorun olabilir mi hiç tahlil vs yaptırdınız mı ?Normalde de geç kilo veren bi insanım ama buda yoruyor yani dikkat etmeden diycem olabilir ama çok dikkat ediyorum sporuma yememe icmeme olmuyor ya
Günaydın regl öncesi falansa arti çıkıyor bir de tartidan bir önceki gün önemliYok ya deli Olcam bu ne yani okadar yürüyüşe o kadar dikkat etmeye olmuyor ne olcak bilmiyorum ya çok moralim bozuldugene artıya çıkmışım
Bence de beni ile alakalı ben veremiyordum sonra tahlil falan yaptırdım baktım İnsülin direnci çıktı ilaç kullandım doktor dedi bu ilaç iştahını kapatır zayıflamana da yardımcı olur ama yine çok yavaş zayıflıyorum pek bir etkisi olmadıNormalde de geç kilo veren bi insanım ama buda yoruyor yani dikkat etmeden diycem olabilir ama çok dikkat ediyorum sporuma yememe icmeme olmuyor ya
Dünden kaynaklıdır canım. Şişkinlik +1 bile çıkabilir ki sen 200 gr eksi geldinEki Görüntüle 3638200 Günaydın kızlar
Yıkıldım diyebilirim..
çok garip bu kadar spor ve yemememe rağmen bu şekilde çıktı. Ama göbeğimin gittiğini de hissediyorum. Yarın yine tekrar tartılıcam dünden kaynaklı mı acaba dedim bir şişkinlik hissediyorum çünkü .
Artık yarın sabah yine bi bakacam bugün dikkat edipDünden kaynaklıdır canım. Şişkinlik +1 bile çıkabilir ki sen 200 gr eksi geldin
Sarma diyet dışı değil canım. Pirinçten dolayı sağlıklı karbonhidrata uygun değil sadece. Tam uyanlara tik koyuyorum. Diyete uygun olup karbonlu olan yemekleri parantez içinde yazıyorumCanım bildegim için soruyorum sarma neden diyet dışı
Canım sabret mutlaka gün içinde yediklerini yaz bı parça dediklerimiz gün sonu kaç kalori oluyor kendimden biliyorumYok ya deli Olcam bu ne yani okadar yürüyüşe o kadar dikkat etmeye olmuyor ne olcak bilmiyorum ya çok moralim bozuldugene artıya çıkmışım
Dur bulucaz onu sıkma canınıNormalde de geç kilo veren bi insanım ama buda yoruyor yani dikkat etmeden diycem olabilir ama çok dikkat ediyorum sporuma yememe icmeme olmuyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?