Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kız yok a bende açım aha kalktım limonlu suyumu içtim. Sporumu yaptım 25 dk şimdi kahve içiyorum

Kortizon iğnesi ne içindi? Çok geçmiş olsun canım. Ağır kilo verebiliriz. Mutlu olmaya da devam ederiz. Sağlığımız yerinde olsun yeter ki

Keloid tedavisi için canım, onların içine sıktılar küçüldün diye. Geçen aybir tane iğne ile yaptılar bu ay 2 tane iğne vurdular niye olduğunu ben de anlamadım.

Günaydın canım bende köprücük kemiklerimi hissediyorum ama şişlik var gibi o yüzden üzülme haftaya veririz herhalde

Kız yok a bende açım aha kalktım limonlu suyumu içtim. Sporumu yaptım 25 dk şimdi kahve içiyorum
Sporunu bile yapmış puuuu bana öğleden sonra anca yapabilirim bende 3 çocuk biri 9.5 digerleri ikizler 3.5
Kahvaltı yaptırdım evi topluyorum sonra onların öğlen yemeğini yapacağım kahvaltımi hazirliycam off yazarken yoruldum

Bende de herif evde biri 8 biri 6 yaşında iki kızım var herkes yatarken erkenden kalktım . Yaptım. Yoksa yapamıyorum. Ev işi öğleden sonra. Kahvaltı da yeni yapcam

Canm benim dün kahvaltı
İki yumurta beyazı iki çay kaşık fıstık ezmesi şekersiz
Ara
Az üzüm
Dün Akşam malesef Mevlüt vardı yemek yapmama derdine pilav üstü kavurma yedim Mevlüt tabağında bir aydır ilk kez bozdum diyeti zaten adetliyim son günüm ama şişkinlikten tartıda ne kadar eksi göreceğim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…