Ayy harika vermişsin pembecim maşallah
Evet benim diyetisyenim terse iki gün kala detoks başlıyordu bana
Boy ve hedef de alayım canım
170 boy 70 hedefBoy ve hedef de alayım canım
KapışakMaşallahsenin ödemin de vardır haftaya güzel bir eksi gelir diyet ve sporla kilolarimiz çok yakın napsak bilemedim haftaya ben seni geçer miyim
Sen beni 170lik boyunla çatır çutur yersinKapışak
Kız yokSen beni 170lik boyunla çatır çutur yersin
158 yaagücümün son damlasına kadar savasirim bende gideyim de kahve içeyim öğlen kahvaltı
Dün akşam sadece yoğurtla günü kapadım kahve ne yapsın benim acligima
Valla çok canım sıkıldı baya modum düştüDur bulucaz onu sıkma canını
Gidicem doktoraBence de beni ile alakalı ben veremiyordum sonra tahlil falan yaptırdım baktım İnsülin direnci çıktı ilaç kullandım doktor dedi bu ilaç iştahını kapatır zayıflamana da yardımcı olur ama yine çok yavaş zayıflıyorum pek bir etkisi olmadı
Kortizon iğnesi ne içindi? Çok geçmiş olsun canım. Ağır kilo verebiliriz. Mutlu olmaya da devam ederiz. Sağlığımız yerinde olsun yeter ki
Eki Görüntüle 3638200 Günaydın kızlar
Yıkıldım diyebilirim..
çok garip bu kadar spor ve yemememe rağmen bu şekilde çıktı. Ama göbeğimin gittiğini de hissediyorum. Yarın yine tekrar tartılıcam dünden kaynaklı mı acaba dedim bir şişkinlik hissediyorum çünkü .
Sporunu bile yapmışKız yoka bende açım aha kalktım limonlu suyumu içtim. Sporumu yaptım 25 dk şimdi kahve içiyorum
Bende de herif evde biri 8 biri 6 yaşında iki kızım varSporunu bile yapmışpuuuu bana öğleden sonra anca yapabilirim bende 3 çocuk biri 9.5 digerleri ikizler 3.5
Kahvaltı yaptırdım evi topluyorum sonra onların öğlen yemeğini yapacağım kahvaltımi hazirliycam off yazarken yoruldum
İnsallah canım yaaa valla o kadar yemedik hahahaGünaydın canım bende köprücük kemiklerimi hissediyorum ama şişlik var gibi o yüzden üzülme haftaya veririz herhalde
Canm benim dün kahvaltıSağlıklı Karbonhidrat Haf.
Pazar
Chocolita (diyet dışı)
@TheDandelion ?
Acquaa ?
@labellevie ?
@madambitter ?
yiitee ?
Pembe Lotus ?
@armin83 (çiko)
espressoc (az pilav)
G gelgor (sarma)
M Mavistez ?
@asliogretmen ?
Bierfi ?
Bugün işler kesat. Sıfır karbonhidratım yokBakalım ilk kimden gelecek
Bu arada yarın yeni programa geçiyoruz kızlar
Sabah serbest, akşam sıfır karbonhidrat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?