• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Şimdi haftaya sıfır şeker haftası ya. Herkes kaçıncı güne kadar dayanabilecek merak ediyorum. 21 gün sıfır şeker diyorlarya mesela. Ben hayatta 21 gün dayanamam. Max ne kadar gün dayanabiliriz acaba. En çok sıfır şekeri kim kaç gün yapar? Aklımda deli sorular.
Cok zor değil zayıflama konusunda kararliysan herşeyi yapiyorsun

Kahvaltı kabaklı omlet
Ara bir kaç tane ceviz
Akşam ızgara levrek(dün karb aldığım için omega 3 le dengeledim)
Squat yok

Maalesef zero sık içiyorum 🥲 ama çoğu zaman hepsini bitirmiyorum. Azalttım 💪
Asitli içecekler kilo vermeni olumsuz etkileyebilir. Birde sende bağımlılık yapmış galiba çok sık tüketiyorsun

Geçmiş olsun canım istersen izin alabilirsiniz. Enfeksiyonun mu var
Teşekkür ederim canım, salgın varmış mide bağırsak ishal, ateş, halsizlik, mide bulantısı vardı, ateşim 38’e çıktı. Neyse ki şimdi daha iyiyim çok şükür. Sağlığın değerini hastalanıp iyileşince anlıyoruz.

Düğünde herkes zayıftı kendi yaş grubumda canım yine sıkıldı
Kasımda bizim de sünnet düğünümüz var daha elbisemi almadım
Sünnet düğünü bana çok saçma bir geliyor
Eşim çok istedi ve salonu fln bir buçuk sene öncesinden tuttu

Pek fazla düğüne gitmeyi fln seven bir insan değilim merhabaligim konuştuğum sevdiğim insanlarin düğününe gidiyorum böyle olunca her düğüne gidiyoruz gidelim onlarda gelir diye offf o düğünün stresini yaşamaya başladım
Sen buna odaklanma canım vücudun strese girmesin. Kendi hızında çok güzel ilerliyorsun. Sadece buna odaklan. Herkesi boş ver. O gün de oğluşun günü tadını çıkarmaya bak 🫶
Şimdi haftaya sıfır şeker haftası ya. Herkes kaçıncı güne kadar dayanabilecek merak ediyorum. 21 gün sıfır şeker diyorlarya mesela. Ben hayatta 21 gün dayanamam. Max ne kadar gün dayanabiliriz acaba. En çok sıfır şekeri kim kaç gün yapar? Aklımda deli sorular.
Dayanıcaz inşallah yitecim. Dayanırsak bir eşik aşıcaz
İyi geceler, cumartesi günü menüm
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 5 zeytin, avokado, 1 parça ekmek

Akşam; çorba

1 muz

Kavun

Çok halsizim ateşim çıkıyor sürekli.
Çok geçmiş olsun canım ya ilaç kullanıyor musun?
Mücvere de diyet dışı demezsin yaa. 🥲 Ben zayıflarken yerdim ondan önceden.
Belki kızartmıştır Acquaa Acquaa
Şekerli gıdalardan kasıt toz şekerli şeyler di mi. Yani çiko. Tatlılar kekler falan ...mesela pilav da şeker etkisi, meyve de şeker. onlar var mı. Kafam karışık benim 🤭🤭
Pilav ve beyaz ekmek de dahil canım. Onlar da sırf şeker çünkü. Meyve de kararsızım. espressoc espressoc sana bırakıyorum bebeğim

Sen buna odaklanma canım vücudun strese girmesin. Kendi hızında çok güzel ilerliyorsun. Sadece buna odaklan. Herkesi boş ver. O gün de oğluşun günü tadını çıkarmaya bak 🫶

Dayanıcaz inşallah yitecim. Dayanırsak bir eşik aşıcaz

Çok geçmiş olsun canım ya ilaç kullanıyor musun?

Belki kızartmıştır Acquaa Acquaa

Pilav ve beyaz ekmek de dahil canım. Onlar da sırf şeker çünkü. Meyve de kararsızım. espressoc espressoc sana bırakıyorum bebeğim
Dün acile gittim ilaç yazdı doktor kullanıyorum canım. Bugün daha iyiyim. Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim canım, salgın varmış mide bağırsak ishal, ateş, halsizlik, mide bulantısı vardı, ateşim 38’e çıktı. Neyse ki şimdi daha iyiyim çok şükür. Sağlığın değerini hastalanıp iyileşince anlıyoruz.
Gerçekten öyle küçücük bir sağlık problemi olsa bile sağlığın önemini çok iyi anlıyoruz Rabbim şifalar versin

Düğünde herkes zayıftı kendi yaş grubumda canım yine sıkıldı
Kasımda bizim de sünnet düğünümüz var daha elbisemi almadım
Sünnet düğünü bana çok saçma bir geliyor
Eşim çok istedi ve salonu fln bir buçuk sene öncesinden tuttu

Pek fazla düğüne gitmeyi fln seven bir insan değilim merhabaligim konuştuğum sevdiğim insanlarin düğününe gidiyorum böyle olunca her düğüne gidiyoruz gidelim onlarda gelir diye offf o düğünün stresini yaşamaya başladım
Kendini hiç kimseyle kıyaslama kilo çok önemli bir şey değil yani alınır da verilir pembeciğim. Biz kendimizi çok sıkmıyoruz ama böyle çok katı diyetler yapsak çok kısa sürede ciddi kilolar veriliyor. Kasım ayına daha 2 ay var verirsin

Selam kızlar. Menüm
Kahvaltı, 11.00 reçelli yarım simitli peynir vs. Serpme yani
Akşam 20.00: 3 yumurtalı ıspanak
Ara : ceviz
30 squat
(squatlar bu hafta sondur umarım 😂)
espressoc espressoc Chocolita Chocolita

Eklentiler

• 1000284179.webp
    1000284179.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000284176.webp