Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Cok zor değil zayıflama konusunda kararliysan herşeyi yapiyorsun

Asitli içecekler kilo vermeni olumsuz etkileyebilir. Birde sende bağımlılık yapmış galiba çok sık tüketiyorsun

Geçmiş olsun canım istersen izin alabilirsiniz. Enfeksiyonun mu var
Teşekkür ederim canım, salgın varmış mide bağırsak ishal, ateş, halsizlik, mide bulantısı vardı, ateşim 38’e çıktı. Neyse ki şimdi daha iyiyim çok şükür. Sağlığın değerini hastalanıp iyileşince anlıyoruz.

Sen buna odaklanma canım vücudun strese girmesin. Kendi hızında çok güzel ilerliyorsun. Sadece buna odaklan. Herkesi boş ver. O gün de oğluşun günü tadını çıkarmaya bak
Dayanıcaz inşallah yitecim. Dayanırsak bir eşik aşıcaz
İyi geceler, cumartesi günü menüm
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 5 zeytin, avokado, 1 parça ekmek

Akşam; çorba

1 muz

Kavun

Çok halsizim ateşim çıkıyor sürekli.
Çok geçmiş olsun canım ya ilaç kullanıyor musun?
Mücvere de diyet dışı demezsin yaa. Ben zayıflarken yerdim ondan önceden.
Belki kızartmıştır Acquaa
Şekerli gıdalardan kasıt toz şekerli şeyler di mi. Yani çiko. Tatlılar kekler falan ...mesela pilav da şeker etkisi, meyve de şeker. onlar var mı. Kafam karışık benim
Pilav ve beyaz ekmek de dahil canım. Onlar da sırf şeker çünkü. Meyve de kararsızım. espressoc sana bırakıyorum bebeğim

Dün acile gittim ilaç yazdı doktor kullanıyorum canım. Bugün daha iyiyim. Teşekkür ederim.

Gerçekten öyle küçücük bir sağlık problemi olsa bile sağlığın önemini çok iyi anlıyoruz Rabbim şifalar versin

Kendini hiç kimseyle kıyaslama kilo çok önemli bir şey değil yani alınır da verilir pembeciğim. Biz kendimizi çok sıkmıyoruz ama böyle çok katı diyetler yapsak çok kısa sürede ciddi kilolar veriliyor. Kasım ayına daha 2 ay var verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…