Cok zor değil zayıflama konusunda kararliysan herşeyi yapiyorsun
Geçmiş olsun canım istersen izin alabilirsiniz. Enfeksiyonun mu varİyi geceler, cumartesi günü menüm
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 5 zeytin, avokado, 1 parça ekmek
Akşam; çorba
1 muz
Kavun
Çok halsizim ateşim çıkıyor sürekli.
Asitli içecekler kilo vermeni olumsuz etkileyebilir. Birde sende bağımlılık yapmış galiba çok sık tüketiyorsun
Teşekkür ederim canım, salgın varmış mide bağırsak ishal, ateş, halsizlik, mide bulantısı vardı, ateşim 38’e çıktı. Neyse ki şimdi daha iyiyim çok şükür. Sağlığın değerini hastalanıp iyileşince anlıyoruz.Geçmiş olsun canım istersen izin alabilirsiniz. Enfeksiyonun mu var
Sen buna odaklanma canım vücudun strese girmesin. Kendi hızında çok güzel ilerliyorsun. Sadece buna odaklan. Herkesi boş ver. O gün de oğluşun günü tadını çıkarmaya bakDüğünde herkes zayıftı kendi yaş grubumda canım yine sıkıldı
Kasımda bizim de sünnet düğünümüz var daha elbisemi almadım
Sünnet düğünü bana çok saçma bir geliyor
Eşim çok istedi ve salonu fln bir buçuk sene öncesinden tuttu
Pek fazla düğüne gitmeyi fln seven bir insan değilim merhabaligim konuştuğum sevdiğim insanlarin düğününe gidiyorum böyle olunca her düğüne gidiyoruz gidelim onlarda gelir diye offf o düğünün stresini yaşamaya başladım
Dayanıcaz inşallah yitecim. Dayanırsak bir eşik aşıcaz
Çok geçmiş olsun canım ya ilaç kullanıyor musun?İyi geceler, cumartesi günü menüm
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 5 zeytin, avokado, 1 parça ekmek
Akşam; çorba
1 muz
Kavun
Çok halsizim ateşim çıkıyor sürekli.
Belki kızartmıştırMücvere de diyet dışı demezsin yaa.Ben zayıflarken yerdim ondan önceden.
Pilav ve beyaz ekmek de dahil canım. Onlar da sırf şeker çünkü. Meyve de kararsızım.Şekerli gıdalardan kasıt toz şekerli şeyler di mi. Yani çiko. Tatlılar kekler falan ...mesela pilav da şeker etkisi, meyve de şeker. onlar var mı. Kafam karışık benim
Dün acile gittim ilaç yazdı doktor kullanıyorum canım. Bugün daha iyiyim. Teşekkür ederim.Sen buna odaklanma canım vücudun strese girmesin. Kendi hızında çok güzel ilerliyorsun. Sadece buna odaklan. Herkesi boş ver. O gün de oğluşun günü tadını çıkarmaya bak
Dayanıcaz inşallah yitecim. Dayanırsak bir eşik aşıcaz
Çok geçmiş olsun canım ya ilaç kullanıyor musun?
Belki kızartmıştırAcquaa
Pilav ve beyaz ekmek de dahil canım. Onlar da sırf şeker çünkü. Meyve de kararsızım.espressoc sana bırakıyorum bebeğim
Gerçekten öyle küçücük bir sağlık problemi olsa bile sağlığın önemini çok iyi anlıyoruz Rabbim şifalar versinTeşekkür ederim canım, salgın varmış mide bağırsak ishal, ateş, halsizlik, mide bulantısı vardı, ateşim 38’e çıktı. Neyse ki şimdi daha iyiyim çok şükür. Sağlığın değerini hastalanıp iyileşince anlıyoruz.
Kendini hiç kimseyle kıyaslama kilo çok önemli bir şey değil yani alınır da verilir pembeciğim. Biz kendimizi çok sıkmıyoruz ama böyle çok katı diyetler yapsak çok kısa sürede ciddi kilolar veriliyor. Kasım ayına daha 2 ay var verirsinDüğünde herkes zayıftı kendi yaş grubumda canım yine sıkıldı
Kasımda bizim de sünnet düğünümüz var daha elbisemi almadım
Sünnet düğünü bana çok saçma bir geliyor
Eşim çok istedi ve salonu fln bir buçuk sene öncesinden tuttu
Pek fazla düğüne gitmeyi fln seven bir insan değilim merhabaligim konuştuğum sevdiğim insanlarin düğününe gidiyorum böyle olunca her düğüne gidiyoruz gidelim onlarda gelir diye offf o düğünün stresini yaşamaya başladım
Dün attım ben saat 11 de gece
Etiketlememisiniz öyleyse göremedimDün attım ben saat 11 de gece
Evet etiketlemedim etiketlemem mi gerekiyorEtiketlememisiniz öyleyse göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?