- 8 Mart 2020
- 5.829
- 28.191
- 548
MaşallahMaşallah bak nasıl da alıştı vücudumuzbende 39 yapıyorum
Aslında hayatımızda olmaması gereken şeyler. Doğru düzgün ekmek ve meyve şekeri yeter de artardı bize. Kapitalizmin gözü kör olsunÇok çok zorlanıyorum bu hafta. Hem şeker hem hamur işini kestim
Canını sıkma. İstikrarlı şekilde diyetisyen desteği ile yol alıyorsun. Gayet iyi gidiyorsun bence.Düğünde herkes zayıftı kendi yaş grubumda canım yine sıkıldı
Kasımda bizim de sünnet düğünümüz var daha elbisemi almadım
Sünnet düğünü bana çok saçma bir geliyor
Eşim çok istedi ve salonu fln bir buçuk sene öncesinden tuttu
Pek fazla düğüne gitmeyi fln seven bir insan değilim merhabaligim konuştuğum sevdiğim insanlarin düğününe gidiyorum böyle olunca her düğüne gidiyoruz gidelim onlarda gelir diye offf o düğünün stresini yaşamaya başladım
Sıkıntı etme pembişim . Kasıma daha çok var. Kimseyle kıyaslama kendini. Düğüne kadar çok güzel kilolar vereceksin sadece buna odaklanDüğünde herkes zayıftı kendi yaş grubumda canım yine sıkıldı
Kasımda bizim de sünnet düğünümüz var daha elbisemi almadım
Sünnet düğünü bana çok saçma bir geliyor
Eşim çok istedi ve salonu fln bir buçuk sene öncesinden tuttu
Pek fazla düğüne gitmeyi fln seven bir insan değilim merhabaligim konuştuğum sevdiğim insanlarin düğününe gidiyorum böyle olunca her düğüne gidiyoruz gidelim onlarda gelir diye offf o düğünün stresini yaşamaya başladım
Meyvenin bile ölçüsünü kaçırıyoruzAslında hayatımızda olmaması gereken şeyler. Doğru düzgün ekmek ve meyve şekeri yeter de artardı bize. Kapitalizmin gözü kör olsun
İns dut bugün diyetisyenimde dedi kendini çok yipratiyorsun herkes ayni kalıpta aynı kiloda olmak zorunda değilSıkıntı etme pembişim . Kasıma daha çok var. Kimseyle kıyaslama kendini. Düğüne kadar çok güzel kilolar vereceksin sadece buna odaklan
Meyvenin bile ölçüsünü kaçırıyoruz
Evet diyetisyenimde gayet güzel kilolar verdin yine verirsin dedi 80li kilolar da biraz takıldık ama ilermede kaydediyoruz dedi bayaga uzun uzun konuştuk hem psiklolog hem diyetisyen gerçekten çok seviyorum diyetisyenimi onunla konuşmak bana çok iyi geliyorAslında hayatımızda olmaması gereken şeyler. Doğru düzgün ekmek ve meyve şekeri yeter de artardı bize. Kapitalizmin gözü kör olsun
Canını sıkma. İstikrarlı şekilde diyetisyen desteği ile yol alıyorsun. Gayet iyi gidiyorsun bence.
Aynen öyle canımİns dut bugün diyetisyenimde dedi kendini çok yipratiyorsun herkes ayni kalıpta aynı kiloda olmak zorunda değil
Kendini sev dedi
Geçmiş olsun. İştahın da yok galibaİyi geceler, cumartesi günü menüm
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 5 zeytin, avokado, 1 parça ekmek
Akşam; çorba
1 muz
Kavun
Çok halsizim ateşim çıkıyor sürekli.
Şekerli gıdalardan kasıt toz şekerli şeyler di mi. Yani çiko. Tatlılar kekler falan ...mesela pilav da şeker etkisi, meyve de şeker. onlar var mı. Kafam karışık benimHaftaya tam uymak istiyorum bende. Tam olarak kilo verme engelim bu şekerli gıdalar
Benim bu haftadan umudum az. Ama haftaya bomba gibi olmamak için bir nedenimiz yokHaftaya sıfır şeker haftasıymış. Dayanmalıyız. Tartı güzel olacak.
Ben meyveyi çok severim.Sıkıntı etme pembişim . Kasıma daha çok var. Kimseyle kıyaslama kendini. Düğüne kadar çok güzel kilolar vereceksin sadece buna odaklan
Meyvenin bile ölçüsünü kaçırıyoruz
Geçmiş olsunİyi geceler, cumartesi günü menüm
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 5 zeytin, avokado, 1 parça ekmek
Akşam; çorba
1 muz
Kavun
Çok halsizim ateşim çıkıyor sürekli.
Olsun seneye de kullanırızBenim bu haftadan umudum az. Ama haftaya bomba gibi olmamak için bir nedenimiz yok
Ya tam zayıflıyoruz yaz bitiyorsinir bozucu değil mi
Bende vallaBen meyveyi çok severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?