Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Düğünde herkes zayıftı kendi yaş grubumda canım yine sıkıldı
Kasımda bizim de sünnet düğünümüz var daha elbisemi almadım
Sünnet düğünü bana çok saçma bir geliyor
Eşim çok istedi ve salonu fln bir buçuk sene öncesinden tuttu

Pek fazla düğüne gitmeyi fln seven bir insan değilim merhabaligim konuştuğum sevdiğim insanlarin düğününe gidiyorum böyle olunca her düğüne gidiyoruz gidelim onlarda gelir diye offf o düğünün stresini yaşamaya başladım

Çok çok zorlanıyorum bu hafta. Hem şeker hem hamur işini kestim
Aslında hayatımızda olmaması gereken şeyler. Doğru düzgün ekmek ve meyve şekeri yeter de artardı bize. Kapitalizmin gözü kör olsun
Canını sıkma. İstikrarlı şekilde diyetisyen desteği ile yol alıyorsun. Gayet iyi gidiyorsun bence.

Chocolita espressoc
Şimdi haftaya sıfır şeker haftası ya. Herkes kaçıncı güne kadar dayanabilecek merak ediyorum. 21 gün sıfır şeker diyorlarya mesela. Ben hayatta 21 gün dayanamam. Max ne kadar gün dayanabiliriz acaba. En çok sıfır şekeri kim kaç gün yapar? Aklımda deli sorular.

Sıkıntı etme pembişim . Kasıma daha çok var. Kimseyle kıyaslama kendini. Düğüne kadar çok güzel kilolar vereceksin sadece buna odaklan
Aslında hayatımızda olmaması gereken şeyler. Doğru düzgün ekmek ve meyve şekeri yeter de artardı bize. Kapitalizmin gözü kör olsun
Meyvenin bile ölçüsünü kaçırıyoruz

Sıkıntı etme pembişim . Kasıma daha çok var. Kimseyle kıyaslama kendini. Düğüne kadar çok güzel kilolar vereceksin sadece buna odaklan

İns dut bugün diyetisyenimde dedi kendini çok yipratiyorsun herkes ayni kalıpta aynı kiloda olmak zorunda değil
Kendini sev dedi

Evet diyetisyenimde gayet güzel kilolar verdin yine verirsin dedi 80li kilolar da biraz takıldık ama ilermede kaydediyoruz dedi bayaga uzun uzun konuştuk hem psiklolog hem diyetisyen gerçekten çok seviyorum diyetisyenimi onunla konuşmak bana çok iyi geliyor

Mücvere de diyet dışı demezsin yaa. Ben zayıflarken yerdim ondan önceden.

Kahvaltı kabaklı omlet
Ara bir kaç tane ceviz
Akşam ızgara levrek(dün karb aldığım için omega 3 le dengeledim)
Squat yok
Chocolita espressoc

Maalesef zero sık içiyorum ama çoğu zaman hepsini bitirmiyorum. Azalttım

Eklentiler

• 1000283926.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000283773.webp
    67 KB · Görüntüleme: 4

Ben meyveyi çok severim.
İyi geceler, cumartesi günü menüm
Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 5 zeytin, avokado, 1 parça ekmek

Akşam; çorba

1 muz

Kavun

Çok halsizim ateşim çıkıyor sürekli.
Geçmiş olsun
Benim bu haftadan umudum az. Ama haftaya bomba gibi olmamak için bir nedenimiz yok
Ya tam zayıflıyoruz yaz bitiyor sinir bozucu değil mi
Olsun seneye de kullanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…