MerhabaSelam kızlar grup aktifse ben de katılabilir miyim ?
100 gr eksi görmeyi bende çok isterim ama göremem gibiHayırlı geceler olsun
Bugün pek verimli geçmedi ama olsun
Yıkılmadık ayaktayız
Sabah limonlu su
İlk öğün 10.30
12.00 tarçınlı kahve
Son öğün 17.00
1 dilim börek yedim birazcık da pişmaniye
Yeşilçay içtim 3 lt su
Bacak kaldırma yaptım
Baza altları dolap içleri temizledim.
Pazartesi regl günü aşırı şişkinlik ve duygusal açlık var olsun . Yeise kapılmak yok. Pes etmek yok. Bu hafta 100 gr bile vermiş olursam havalara uçarım sanırım
Chocolita espressoc
Eki Görüntüle 3643970 Eki Görüntüle 3643971 Eki Görüntüle 3643972
Fazlasında gözüm yok çokom100 gr eksi görmeyi bende çok isterim ama göremem gibiinşallah sen fazlasını görürsün
Yedim de. Korkudan çıkmadım tartıya. Aynı şişkinlik Bende de var regl değilim tabi. Seninki şu an daha geçerli bir sebep. Eksi gelmezse tartıya hiç üzülmeFazlasında gözüm yok çokomo kadar şişim ki görsen . Regl öncesi kabızlık da geldi hiç umudum yok. Ama inşallah sen görürsün çünkü çok koşturdun bu hafta
Bende iyi yürüdüm bu hafta son iki gün hariç dikkat ettim. Geçen hafta 1 aylık kilo verdimYedim de. Korkudan çıkmadım tartıya. Aynı şişkinlik Bende de var regl değilim tabi. Seninki şu an daha geçerli bir sebep. Eksi gelmezse tartıya hiç üzülme
Meşhur pilavı nedir canım? Bizde rutine dönük, evimize geldik hastaydım iyileştim pazartesi yeni başlangıçlara inşallah birlikte.Bugün ananeme gidicem. O meşhur pilavından yapacak. Ne olacak bakalım. Ben bu hafta hiç dikkat edemedim malesef. Ama pazartesi tartısıyla yeniden başlıcam. Misafirlerde gitmiş olacak. Yine rutine dönücez inşallah. Rutin nimettir gerçekten
Evet sen 1 ayda vereceğin kiloyu verdin maşallah. O yüzden bu hafta belki vücudun bir denge arayacak. Mutlu olmaya devamBende iyi yürüdüm bu hafta son iki gün hariç dikkat ettim. Geçen hafta 1 aylık kilo verdimeksi gelmezsem azıcık üzülürüm sanırım ama diğer hafta daha çok eksi geleceğimi düşünüyorum
Klasik tavuklu pilav. Ama ananem efsane yapar. Bu sefer yapmadı bu arada yemekleri yengem yapmış. Onunda eli lezzetlidirMeşhur pilavı nedir canım? Bizde rutine dönük, evimize geldik hastaydım iyileştim pazartesi yeni başlangıçlara inşallah birlikte.
Aynen çokom bi de verilen yağın yerine su depolarmış ya vücut ilk zamanlarEvet sen 1 ayda vereceğin kiloyu verdin maşallah. O yüzden bu hafta belki vücudun bir denge arayacak. Mutlu olmaya devam
Tabi atarım mutlaka :)MerhabaKatılabilirsiniz tabi. Pazartesi günü tartı günümüz. Tartı fotoğrafıyla boy ve hedef kilonuzu yazarsanız listeye eklerim
Yok yok bende diyet dışına çıktım ama motivasyonu kaybetmeselam kızlar
ctesi diyet dısı oldum.
pilates vs yaptım ama motivasyonum biraz kayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?