Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Selam bayanlar
Kahvaltı
İki dilim kaşar 4 tane zeytin Bir tane domates salatalık yedim bir tane haşlanmış yumurta yedim
Öğlen yemeği yok
Akşam yemeği
4 yemek kaşığı kıymalı yeşil fasulye iki yemek kaşığı sebzeli bulgur pilavı yanında bir çorba kasesi yoğurt yedim
İki buçuk litre su içtim
10 bacak kaldırma hareketi yaptım

Eklentiler

• 1000415256.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 3
Bugün diyet dışı değilim şükür. Ama sıfır şeker de değilim. Anane evinde malum çok güzel bir sofra vardı. Diyete dahil olan kısmını yazayım, hamsi yedim bir kaç tane. Etli patates yemeği yarım tabak. 1 dilim ekmek. 7000 adım attım

Menüm

Chocolita E espirika

Sabah omlet ve kabak
Öğlen balık
Akşam çorba ve yarım porsiyon tiramisu(foto çekmedim)

şeker oldu benim bu bir kaç gün. Sanırım p tesi moda gireceğim. Şu son 2 kiloyu vermeden bozdum iyice. Toparlanmam lazım

Eklentiler

• 1000285565.webp
    68,1 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000285501.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 0
  • 1000285385.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 3
Selam kızlar

Sabah bir dilim ekmek haslanmis brokoli bir omlet

Öğlen iki lokma krep yedim
Akşam yemeği saat dörtte bir Tabak yumurtalı unlu bir yemek yanında salata

Dükkani kapattim

Adım 10 K
Hareketi yapıyorum

Eklentiler

• IMG_8557.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 1
Hayırlı geceler olsun
Bugün pek verimli geçmedi ama olsun
Yıkılmadık ayaktayız
Sabah limonlu su
İlk öğün 10.30
12.00 tarçınlı kahve
Son öğün 17.00
1 dilim börek yedim birazcık da pişmaniye
Yeşilçay içtim 3 lt su
Bacak kaldırma yaptım
Baza altları dolap içleri temizledim.
Pazartesi regl günü aşırı şişkinlik ve duygusal açlık var olsun . Yeise kapılmak yok. Pes etmek yok. Bu hafta 100 gr bile vermiş olursam havalara uçarım sanırım
Chocolita espressoc

100 gr eksi görmeyi bende çok isterim ama göremem gibi inşallah sen fazlasını görürsün

100 gr eksi görmeyi bende çok isterim ama göremem gibi inşallah sen fazlasını görürsün
Fazlasında gözüm yok çokom o kadar şişim ki görsen . Regl öncesi kabızlık da geldi hiç umudum yok. Ama inşallah sen görürsün çünkü çok koşturdun bu hafta

Fazlasında gözüm yok çokom o kadar şişim ki görsen . Regl öncesi kabızlık da geldi hiç umudum yok. Ama inşallah sen görürsün çünkü çok koşturdun bu hafta
Yedim de. Korkudan çıkmadım tartıya. Aynı şişkinlik Bende de var regl değilim tabi. Seninki şu an daha geçerli bir sebep. Eksi gelmezse tartıya hiç üzülme

Yedim de. Korkudan çıkmadım tartıya. Aynı şişkinlik Bende de var regl değilim tabi. Seninki şu an daha geçerli bir sebep. Eksi gelmezse tartıya hiç üzülme
Bende iyi yürüdüm bu hafta son iki gün hariç dikkat ettim. Geçen hafta 1 aylık kilo verdim eksi gelmezsem azıcık üzülürüm sanırım ama diğer hafta daha çok eksi geleceğimi düşünüyorum

Meşhur pilavı nedir canım? Bizde rutine dönük, evimize geldik hastaydım iyileştim pazartesi yeni başlangıçlara inşallah birlikte.

Bende iyi yürüdüm bu hafta son iki gün hariç dikkat ettim. Geçen hafta 1 aylık kilo verdim eksi gelmezsem azıcık üzülürüm sanırım ama diğer hafta daha çok eksi geleceğimi düşünüyorum
Evet sen 1 ayda vereceğin kiloyu verdin maşallah. O yüzden bu hafta belki vücudun bir denge arayacak. Mutlu olmaya devam

Evet sen 1 ayda vereceğin kiloyu verdin maşallah. O yüzden bu hafta belki vücudun bir denge arayacak. Mutlu olmaya devam
Aynen çokom bi de verilen yağın yerine su depolarmış ya vücut ilk zamanlar
Motivasyonun için teşekkür ederim korkuyordum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…