- 8 Mart 2020
- 5.863
- 28.290
- 548
Afiyet olsun benimde reglime 1 hafta kaldı aşırı duygusalim. Eşim sen kesin gebesindir diye dalga geçiyorHayırlı geceler olsun
Bugün pek verimli geçmedi ama olsun
Yıkılmadık ayaktayız
Sabah limonlu su
İlk öğün 10.30
12.00 tarçınlı kahve
Son öğün 17.00
1 dilim börek yedim birazcık da pişmaniye
Yeşilçay içtim 3 lt su
Bacak kaldırma yaptım
Baza altları dolap içleri temizledim.
Pazartesi regl günü aşırı şişkinlik ve duygusal açlık var olsun . Yeise kapılmak yok. Pes etmek yok. Bu hafta 100 gr bile vermiş olursam havalara uçarım sanırım
Chocolita espressoc
Eki Görüntüle 3643970 Eki Görüntüle 3643971 af
Eki Görüntüle 3643972
İnşallah gebesindirAfiyet olsun benimde reglime 1 hafta kaldı aşırı duygusalim. Eşim sen kesin gebesindir diye dalga geçiyor
İnşallah çok sanmıyorum amaİnşallah gebesindir
Hayırlı sabahlar canımHayırlı sabahlar mutlu pazarlar nasılsınız hanımlar
Bende aynıyım canım. Haftaya tam gaz devam edicem. Yeşil Tabak haftasına giricez biliyorsun. Tabağın yarısı yeşil sebze olacak. Bu salata da olabilir yeşil sebze yemeği de olabilirKızlaaaar nasılsınız
Haftayı bitirmek üzereyiz ama ben bu haftadan güzel dönüşler alamadım kendim için sizlerde durumlar nasıl ?
Elhamdülillah canım herşey yoluna girdi hamd olsunHayırlı sabahlar canım
Şükür bugünümüze sen nasılsın
3.5 ay için gayet ulaşılabilir bir hedefGünaydın kızlar bugün başlıyorum inşallah her şey yolunda giderse yılbaşına kadar -10 kg istiyorum tabi fazlası da olursa hayır demem :)
Çok şükür canım daha da iyi olsun inşallahElhamdülillah canım herşey yoluna girdi hamd olsun
Hashimato triodim ve insülin direncim var maalesef canım3.5 ay için gayet ulaşılabilir bir hedefyeni başlangıç olacak ilk 3 kg rahat gider inşallah fazlasını bile verebilirsin. Tabi zaman zaman duruyor bazen ağır ilerliyor. Hepsini kabul edip moralimizi yüksek tutarsak sonunda yine biz kazanırız
Çok geçmiş olsun. Egzersiz yardımcı olabilir bu durumda. Bende son zamanlarda ayda 1, 1.5 kg veriyorum. Acelemiz yokHashimato triodim ve insülin direncim var maalesef canımgıdım gıdım gidiyor o yüzden ama Allah büyük halledeceğim.
Zamanla rayına oturtacağım inşallah canımÇok geçmiş olsun. Egzersiz yardımcı olabilir bu durumda. Bende son zamanlarda ayda 1, 1.5 kg veriyorum. Acelemiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?