Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Afiyet olsun benimde reglime 1 hafta kaldı aşırı duygusalim. Eşim sen kesin gebesindir diye dalga geçiyor

Cumartesi menüsü

Kahvaltı yok

Ara öğün sütlü kahve
3 kare bitter çikolata

Akşam yemeği
İçli köfte
Misafir vardı spor yapamadım
Sekersze uyamadim kola içtim

Chocolita

Kızlaaaar nasılsınız
Haftayı bitirmek üzereyiz ama ben bu haftadan güzel dönüşler alamadım kendim için sizlerde durumlar nasıl ?

Kızlaaaar nasılsınız
Haftayı bitirmek üzereyiz ama ben bu haftadan güzel dönüşler alamadım kendim için sizlerde durumlar nasıl ?
Bende aynıyım canım. Haftaya tam gaz devam edicem. Yeşil Tabak haftasına giricez biliyorsun. Tabağın yarısı yeşil sebze olacak. Bu salata da olabilir yeşil sebze yemeği de olabilir

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bugün başlıyorum inşallah her şey yolunda giderse yılbaşına kadar -10 kg istiyorum tabi fazlası da olursa hayır demem :)
3.5 ay için gayet ulaşılabilir bir hedef yeni başlangıç olacak ilk 3 kg rahat gider inşallah fazlasını bile verebilirsin. Tabi zaman zaman duruyor bazen ağır ilerliyor. Hepsini kabul edip moralimizi yüksek tutarsak sonunda yine biz kazanırız

Hashimato triodim ve insülin direncim var maalesef canım gıdım gıdım gidiyor o yüzden ama Allah büyük halledeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…