- 7 Mayıs 2020
- 3.354
- 8.569
- 158
Çok mutlu oldum iyi geldi inanın çünkü zorlanıyorum biraz ama dediğiniz gibi başlamak da birşeyBaşarırsın neden başarmayalım kafamıza koyduk hepimiz başaracağız
Siz bilirsiniz ama kimse kimseye illa bunu yicen diye silah dayamıyoAksine 2. Yazılan dayatmadır öğlen yedim diyip de üstüne bu cümle kurulması benim için dayatmadır
Yeni başladınız sanırım diyete eğer ki yeni başladıysan ilk aşamalar gerçekten çok zor oluyor ben yaklaşık 40 gündür falan diyetteyim diyette dediğim daha kontrollü yiyorum her şeyi yemiyorum yani ama ilk zamanlar inanılmaz canım her şeyi istiyordu hatta o kadar normal yediğimden çok çok daha fazla istiyordu ama şu an çok duruldum yani yemesen böyle artık tansiyonum düşmesin canım yemek istemiyor o düzeye geldim merak etme sen de öyle olacaksınÇok mutlu oldum iyi geldi inanın çünkü zorlanıyorum biraz ama dediğiniz gibi başlamak da birşey
Evet yeni başladım inşallah düzene sokarım yeme içme işiniYeni başladınız sanırım diyete eğer ki yeni başladıysan ilk aşamalar gerçekten çok zor oluyor ben yaklaşık 40 gündür falan diyetteyim diyette dediğim daha kontrollü yiyorum her şeyi yemiyorum yani ama ilk zamanlar inanılmaz canım her şeyi istiyordu hatta o kadar normal yediğimden çok çok daha fazla istiyordu ama şu an çok duruldum yani yemesen böyle artık tansiyonum düşmesin canım yemek istemiyor o düzeye geldim merak etme sen de öyle olacaksın
Zorlama bir şeyler yapmak istemiyorum açıkçası bir öğün canım salata isteyebiliyor diğer öğün istemediği taktirde yemek istemiyorum bu şekilde olmaz. Dize başarılar dileyip çıkıyorum ben . Vücudum ve midem neyi ister en iyi ben biliyorum.
Keşke çıkmasan tabi. Bir anlam ifade eder mi bilmiyorum bende belirteyim, ilk sayfada bir beslenme rutinimiz var. Tabi insanlık hali, Espressoc ve bende dahil buna uyamadığımız zamanlar oluyor. Kurallarımız var elbet ama menü konusunda katı kurallarımız yok. Sonuçta alışkanlıklarımızı şekillendirmeye çalışıyoruz. Diyetisyen menüsüne göre ilerleyen arkadaşlarımız da var. Burada bir çerçeve oluşturduk sadece. Uyabilen puan alıyor. Uyamayıp diyet yapanlarımız da mutlu. Hiçbir sorun yok. Espressoc da sabah ki salata akşama da dahil olsa yeşilli programa uygun olurdu onu da yakalarmışsın demek istemiş. Birbirimize öneri verebiliriz bazenbeni listeden silebilirsinChocolita
Hayırlı akşamlar canım afiyet olsunHayırlı akşamlar hanımlar
Kahvaltı bir tane haşlanmış yumurta salatası yedim yeşil çay içtim öğlen yemeği yemedim akşam et sote salata ve ayran yedim
İki litre su içtim
Bildirim yapsan yeterli olur Leslie yaparken görsel de atabilirsin cezam olmadığı sürece kanıtlamaya gerek yok yazsan yeterli15 dk lessie yapacağım inşallah saatim ve telefon uyumlu değil adım olarak algılıyor duzeltemedim malesef eşim taksit bitsin bakalım dedi telefon işine inşallah durum el verirse alırız dedi
Tamam görsel atayım çünkü olmuyor saat çok denedim teşekkür ederim canımBildirim yapsan yeterli olur Leslie yaparken görsel de atabilirsin cezam olmadığı sürece kanıtlamaya gerek yok yazsan yeterli
Denge egzersizi yani ❤Bildirim yapsan yeterli olur Leslie yaparken görsel de atabilirsin cezam olmadığı sürece kanıtlamaya gerek yok yazsan yeterli
istikrarndan dolayı seni ciddi tebrik ediyorum dutcum tüm egzersizleri eksiksiz yapıyorsunSelam güzellikler
Limonlu su ile güneşi selamladım
9.0 tarçınlı kahvemi içtim
11 de ilk öğün bi kaç dilim de karpuz yedim
Ara 1 elma 3 fındık 3 badem
Son öğün 16.30
1 kepçe kuru fasülye 1 kase cacık sadece son 3 gün akşamları hafif tutmaya çalışacağım
1 mandalina
2 lt su
Kol egzersizleri tamam
Yürüyüş yaptım
Chocolita espressoc
Teşekkür ederim canımistikrarndan dolayı seni ciddi tebrik ediyorum dutcum tüm egzersizleri eksiksiz yapıyorsun
Ne güzel yapıyor dimiistikrarndan dolayı seni ciddi tebrik ediyorum dutcum tüm egzersizleri eksiksiz yapıyorsun
Siskoyum ama gururumdan taviz vermemS Sisko ama gururlu ya senin nick neden böyle yanlış anlamafit olacağız biz seni şişko diye etiketlemek istemiyorum ben
Arayınca bulunmuyor biliyor musun nickin seni bulması lazımSiskoyum ama gururumdan taviz vermemdeğiştireyim de nick bulamıyorum
Beraber mezun olalımNe güzel yapıyor dimimaşallah D u t Gerçekten başladın mı başlıyorsun Bundan önceki gelişinde de mezun olup gitmiştin
Ah espim bende bir kendime gelsem. Şöyle bir tutup sarssan beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?