Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Çok mutlu oldum iyi geldi inanın çünkü zorlanıyorum biraz ama dediğiniz gibi başlamak da birşey
Yeni başladınız sanırım diyete eğer ki yeni başladıysan ilk aşamalar gerçekten çok zor oluyor ben yaklaşık 40 gündür falan diyetteyim diyette dediğim daha kontrollü yiyorum her şeyi yemiyorum yani ama ilk zamanlar inanılmaz canım her şeyi istiyordu hatta o kadar normal yediğimden çok çok daha fazla istiyordu ama şu an çok duruldum yani yemesen böyle artık tansiyonum düşmesin canım yemek istemiyor o düzeye geldim merak etme sen de öyle olacaksın

Evet yeni başladım inşallah düzene sokarım yeme içme işini

beni listeden silebilirsin Chocolita
Keşke çıkmasan tabi. Bir anlam ifade eder mi bilmiyorum bende belirteyim, ilk sayfada bir beslenme rutinimiz var. Tabi insanlık hali, Espressoc ve bende dahil buna uyamadığımız zamanlar oluyor. Kurallarımız var elbet ama menü konusunda katı kurallarımız yok. Sonuçta alışkanlıklarımızı şekillendirmeye çalışıyoruz. Diyetisyen menüsüne göre ilerleyen arkadaşlarımız da var. Burada bir çerçeve oluşturduk sadece. Uyabilen puan alıyor. Uyamayıp diyet yapanlarımız da mutlu. Hiçbir sorun yok. Espressoc da sabah ki salata akşama da dahil olsa yeşilli programa uygun olurdu onu da yakalarmışsın demek istemiş. Birbirimize öneri verebiliriz bazen

15 dk lessie yapacağım inşallah saatim ve telefon uyumlu değil adım olarak algılıyor duzeltemedim malesef eşim taksit bitsin bakalım dedi telefon işine inşallah durum el verirse alırız dedi
Bildirim yapsan yeterli olur Leslie yaparken görsel de atabilirsin cezam olmadığı sürece kanıtlamaya gerek yok yazsan yeterli

Selam güzellikler
Limonlu su ile güneşi selamladım
9.0 tarçınlı kahvemi içtim
11 de ilk öğün bi kaç dilim de karpuz yedim
Ara 1 elma 3 fındık 3 badem
Son öğün 16.30
1 kepçe kuru fasülye 1 kase cacık sadece son 3 gün akşamları hafif tutmaya çalışacağım
1 mandalina
2 lt su
Kol egzersizleri tamam
Yürüyüş yaptım
Chocolita espressoc

Eklentiler

• IMG_1390.webp
    54 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_1395.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_1397.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 3
istikrarndan dolayı seni ciddi tebrik ediyorum dutcum tüm egzersizleri eksiksiz yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…