M Marjolein Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2022 2.961 8.120 108 35 Dün 23:43 Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #38.461 Kızlar selam bende katılmak istiyorum. 11 aylık bebeğim var, 15 kilo vermem lazım. Yarın sabah tartilip fotoğraf atarım.
Kızlar selam bende katılmak istiyorum. 11 aylık bebeğim var, 15 kilo vermem lazım. Yarın sabah tartilip fotoğraf atarım.
espressoc "Çocuklar çiçek, öğretmen bahçıvan" 🌹 Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2024 4.117 7.699 78 27 51 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #38.462 Pembe Lotus .!.: İyi geceler kızlar Menüm Sabah 10:00 klasik yaptığım kahvaltı bir dilim tm buğday ekmeği ile Arada sade türk içtim (prova için gittigim yerde) Eve gelince açlıktan bu küçük elma yine kahve içtim 16:15 Firinda kanat iki dilim patates salata üç kaşık yoğurt 20:00 (düğünde) Üç fındık iki badem yedim Cocuklara kardeşim baktı dönüşte bizi çaya çağırdı hiç bir şey yemedim Eve gelince papatya çayı içtim espressoc Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun bana da ciddi bir papatya çayı lazım bu aralar çok gerginim
Pembe Lotus .!.: İyi geceler kızlar Menüm Sabah 10:00 klasik yaptığım kahvaltı bir dilim tm buğday ekmeği ile Arada sade türk içtim (prova için gittigim yerde) Eve gelince açlıktan bu küçük elma yine kahve içtim 16:15 Firinda kanat iki dilim patates salata üç kaşık yoğurt 20:00 (düğünde) Üç fındık iki badem yedim Cocuklara kardeşim baktı dönüşte bizi çaya çağırdı hiç bir şey yemedim Eve gelince papatya çayı içtim espressoc Genişletmek için tıkla... Afiyet olsun bana da ciddi bir papatya çayı lazım bu aralar çok gerginim
labellevie Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 11 Haziran 2010 8.673 16.333 773 Diğer 47 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #38.463 labellevie .!.: Dünkü yani cuma menüm Kahvaltı; 2 yumurta, peynir, 2 dilim ekmek, az bal. Kahve Kavun Akşam; etli ekmek Egzersiz tamam Bugünkü menü Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 4-5 zeytin, biber, salatalık, 2 dilim ekmek Karpuz Akşam; börek Uykusuzum yatıcam egzersiz yok. Genişletmek için tıkla... espressoc .!.: labellevie 2 günlük menü gelmedi @gelgor cumartesi günü menüsü gelmedi Genişletmek için tıkla... Menümü yazmıştım ama etiket yapmayı yine unutmuşum, kv bizdeydi o yüzden kafam karışıktı.
labellevie .!.: Dünkü yani cuma menüm Kahvaltı; 2 yumurta, peynir, 2 dilim ekmek, az bal. Kahve Kavun Akşam; etli ekmek Egzersiz tamam Bugünkü menü Kahvaltı; 1 yumurta, peynir, 4-5 zeytin, biber, salatalık, 2 dilim ekmek Karpuz Akşam; börek Uykusuzum yatıcam egzersiz yok. Genişletmek için tıkla... espressoc .!.: labellevie 2 günlük menü gelmedi @gelgor cumartesi günü menüsü gelmedi Genişletmek için tıkla... Menümü yazmıştım ama etiket yapmayı yine unutmuşum, kv bizdeydi o yüzden kafam karışıktı.
labellevie Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 11 Haziran 2010 8.673 16.333 773 Diğer 46 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #38.464 Marjolein .!.: Kızlar selam bende katılmak istiyorum. 11 aylık bebeğim var, 15 kilo vermem lazım. Yarın sabah tartilip fotoğraf atarım. Genişletmek için tıkla... Hoşgeldiniz nikiniz tanıdık geldi.
Marjolein .!.: Kızlar selam bende katılmak istiyorum. 11 aylık bebeğim var, 15 kilo vermem lazım. Yarın sabah tartilip fotoğraf atarım. Genişletmek için tıkla... Hoşgeldiniz nikiniz tanıdık geldi.
labellevie Nirvana Pro Üye Anneler Kulübü 11 Haziran 2010 8.673 16.333 773 Diğer 43 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #38.465 espressoc .!.: Afiyet olsun bana da ciddi bir papatya çayı lazım bu aralar çok gerginim Genişletmek için tıkla... Ben de önceki gün sarı kantaron çayı içtim ben de gergindim. Bu kafaya takmama işini yapamıyorum.
espressoc .!.: Afiyet olsun bana da ciddi bir papatya çayı lazım bu aralar çok gerginim Genişletmek için tıkla... Ben de önceki gün sarı kantaron çayı içtim ben de gergindim. Bu kafaya takmama işini yapamıyorum.
espressoc "Çocuklar çiçek, öğretmen bahçıvan" 🌹 Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2024 4.117 7.699 78 27 42 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #38.466 labellevie .!.: Menümü yazmıştım ama etiket yapmayı yine unutmuşum, kv bizdeydi o yüzden kafam karışıktı. Genişletmek için tıkla... Haha tamam KV varsa seni en alttan alabiliriz
labellevie .!.: Menümü yazmıştım ama etiket yapmayı yine unutmuşum, kv bizdeydi o yüzden kafam karışıktı. Genişletmek için tıkla... Haha tamam KV varsa seni en alttan alabiliriz
M Marjolein Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2022 2.961 8.120 108 35 42 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #38.467 labellevie .!.: Hoşgeldiniz nikiniz tanıdık geldi. Genişletmek için tıkla... Hoşbulduk. Arada bdvye yazıyorum ama bu topikte yeniyim
labellevie .!.: Hoşgeldiniz nikiniz tanıdık geldi. Genişletmek için tıkla... Hoşbulduk. Arada bdvye yazıyorum ama bu topikte yeniyim
espressoc "Çocuklar çiçek, öğretmen bahçıvan" 🌹 Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2024 4.117 7.699 78 27 42 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi Chocolita #38.468 labellevie .!.: Ben de önceki gün sarı kantaron çayı içtim ben de gergindim. Bu kafaya takmama işini yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ay bilmiyorum yine dolunay mi olacak ne olacak sebepsiz gerginim ya
labellevie .!.: Ben de önceki gün sarı kantaron çayı içtim ben de gergindim. Bu kafaya takmama işini yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Ay bilmiyorum yine dolunay mi olacak ne olacak sebepsiz gerginim ya