Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızımı balkonda beklerken depremi hissettim basım dönüyor sandım açlıktan karsi binadan
Deprem oluyor diye bağırarak çıkınca anladım
Bütün vücudum uyustu stresten çocukları hazırlayıp çıkmam yarım saat zaten hiç çıkmadım dışarıya
Allah'ım beterinden korusun

Geçmiş olsun

Geçmiş olsun

Bende banyoda yakalandım. Rabbim beterinden korusun

Çok geçmiş olsun. Nereniz ağrıyor? Zerdeçalın ağrı kesici özelliği var, onu da deneseniz.

Kızlar İstanbul veya çevresinde olan var mı ben istanbuldayım depremi hissettiniz mi ben 23 nisanda olan depremden sonra çok korkuyorum çünkü o gün evde yalnızdım ve üst katta oturuyoruz yıkılmasını bekledim o kadar diyim zaten eski bina o yüzden artık ufak depremlerde bile kalbim pır pır ediyor gerçi bugünkü pek de ufak değildi ama neyse hisseden herkese geçmiş olsun allahım daha büyüğünden korusun

Çok geçmiş olsun. Nereniz ağrıyor? Zerdeçalın ağrı kesici özelliği var, onu da deneseniz.
Kas romatizması canım tüm vücudum ve kemiklerim teşekkür ederim hemen şimdi içeceğim ona yeni başladım bakalım önceden ara ara içiyordum artık günlük içeceğim

Bende banyoda yakalandım. Rabbim beterinden korusun
Hisseden herkese geçmiş olsun bende İstanbuldayım. Dışarıdaydım hissetmedim. Baktım herkes birbirini arıyor telaş halinde. Allahım korusun toprağa sakinlik versin

Nohut salçalı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…