Kızımı balkonda beklerken depremi hissettim basım dönüyor sandım açlıktan karsi binadan
Deprem oluyor diye bağırarak çıkınca anladım
Bütün vücudum uyustu stresten çocukları hazırlayıp çıkmam yarım saat zaten hiç çıkmadım dışarıya
Allah'ım beterinden korusun
Bende banyoda yakalandım. Rabbim beterinden korusun
Çok geçmiş olsun. Allah büyük deprem bir daha göstermesin inşallah.Kızlar İstanbul veya çevresinde olan var mı ben istanbuldayım depremi hissettiniz mi ben 23 nisanda olan depremden sonra çok korkuyorum çünkü o gün evde yalnızdım ve üst katta oturuyoruz yıkılmasını bekledim o kadar diyim zaten eski binao yüzden artık ufak depremlerde bile kalbim pır pır ediyor gerçi bugünkü pek de ufak değildi ama neyse hisseden herkese geçmiş olsun allahım daha büyüğünden korusun
Kızlar İstanbul veya çevresinde olan var mı ben istanbuldayım depremi hissettiniz mi ben 23 nisanda olan depremden sonra çok korkuyorum çünkü o gün evde yalnızdım ve üst katta oturuyoruz yıkılmasını bekledim o kadar diyim zaten eski binao yüzden artık ufak depremlerde bile kalbim pır pır ediyor gerçi bugünkü pek de ufak değildi ama neyse hisseden herkese geçmiş olsun allahım daha büyüğünden korusun
Geçmiş olsunHisseden herkese geçmiş olsunbende İstanbuldayım. Dışarıdaydım hissetmedim. Baktım herkes birbirini arıyor telaş halinde. Allahım korusun toprağa sakinlik versin
Hayir degil dün bitmedi bugün de onu yiyeceğimNohut salçalı mı
Salçasız sadece haşlıyor ve pilav ile karistiyorsunuz tavuk suyuyla nohut pilav çok güzel oluyor bende çok seviyorumHayir degil dün bitmedi bugün de onu yiyeceğim
Yok biz onu yemek olarak yiyoruz :))Salçasız sadece haşlıyor ve pilav ile karistiyorsunuz tavuk suyuyla nohut pilav çok güzel oluyor bende çok seviyorum
Aslında biz Türkler hiç salça kullanmıyormusuz sonradan alışkanlık edinmisiz farklıymış bir denemek lazım benim eşim oğlanlar yemez ama kendime yapayım bir günYok biz onu yemek olarak yiyoruz :))
Zeytinyagda sogan kavurup ,nohut, tuz ekliyoruz azıcık pişiyor..dugun yemeklerinde de bu şekilde salçasız oluyor
Bende merak ettim bana da gelmedi tart mi acabaYa bir arkadaş darti yazdı sordum nedir diye cevap gelmedi görürsen yazar mısın?
Ay geçmiş olsun nerede olduKızımı balkonda beklerken depremi hissettim basım dönüyor sandım açlıktan karsi binadan
Deprem oluyor diye bağırarak çıkınca anladım
Bütün vücudum uyustu stresten çocukları hazırlayıp çıkmam yarım saat zaten hiç çıkmadım dışarıya
Allah'ım beterinden korusun
Bilmiyorum buralarda hep öyle pişiyor..ama benim ailemde salça katmazdiAslında biz Türkler hiç salça kullanmıyormusuz sonradan alışkanlık edinmisiz farklıymış bir denemek lazım benim eşim oğlanlar yemez ama kendime yapayım bir gün
Bizim tarti dediğimiz bir ürün var .sutun kaymağı cigden alınıp..sonra kendi kendine ocakta kizartiliyor ..görüntüsü keş dediklleri şeye benziyor ama bizimki ciğ sutun yağından yapiliyor ..biz ona tarti diyoruz dartı diyince o aklıma geldiBende merak ettim bana da gelmedi tart mi acaba
Kaltak çünkü başka bir açıklaması yokAy kızlar delireceğim. Erkeklerin de belalısı olur mu ? Eşimin çalıştığı hastanede bir hemşire sürekli yazıp duruyor her yerden istek atıyor daha bugün bana söyledi delirdim. Kadın evli 2 çocuğu var amaci ne anlamıyorum eşimin hesaplarindan engelledim şimdi de yazmış sorun ne
Yazıyorum eşimin adına bir de trip atıyor gerizekali sen kimsin yaKaltak çünkü başka bir açıklaması yok
Kafaya takmış işte psikopatYazıyorum eşimin adına bir de trip atıyor gerizekali sen kimsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?