Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Evet canm yazılımcı. Genelde evden çalışıyor.
Benim eşimde yazılımcı. Oda evden çalışmayı istiyor ama iş yerinin öyle bir işleyişi yok
Peki bu parayı verdikten sonra olacak olan tedavi çok rahatlatır mı seni? Ne söylüyorlar.
Allah şifa versin canım

İşe yarayan varmış hiç fayda görmeyen de yorumları tek tek okudum bilmiyorum bu şartlarda nasıl olacak Rabb'im razı olsun

Keşke evde çalışabilse. Zaten bütün iş bilgisayarda, yollarda boşuna vakit kaybediyorlar.

Allah bağışlasın kilolar gider
İnşallah canm. Elimden geleni yapacağım bu sefer. Benim sorunum şekerle. Tatlıyı çok seviyorum maalesef. Ondan kurtulabilsem kilo veririmde işte, zor benim için. Evdede hem eşim hem büyük oğlum çok seviyor tatlıyı, sürekli eve tatlı gelincede ben kendimi tutamıyorum. Onlarda destek olsa işim kolay olacak.

Çarşamba menü

Sabah 14.30
Sebzeli yumurta
Peynir domates
3 dilim tb ekmek

Ara boş

Aksam 19.00

Etli nohut
Bolca salata
1 dilim tb ekmek

20 dk egzersiz yaptım
1.5 litre su

Günün 4 saati uyku ile geçtiği için kahvaltı geç saate kaldı geç olunca yemekte geç oldu tabi bugün düzene gireceğim inşallah

espressoc Chocolita

Yeminle bende öyleyim tatlı hamur işi

Yani zorunlu değil ama yediğimiz içtiğimiz her şeyi yazsak daha güzel olur çünkü hafta sonunda eğer kilo verememişsek birbirimizi analiz ediyoruz sen şunu yemiştin sen bunu yemiştin o yüzden verememiş olabilir diye Bir de egzersiz ve menüye beni de etiketler misin hatırlamıyorum etiketlemiş miydin ama etiket yapmazsan göremeyebilirim bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…