- 7 Mayıs 2020
- 3.795
- 9.592
- 158
Benim eşimde yazılımcı. Oda evden çalışmayı istiyor ama iş yerinin öyle bir işleyişi yokEvet canm yazılımcı. Genelde evden çalışıyor.
Peki bu parayı verdikten sonra olacak olan tedavi çok rahatlatır mı seni? Ne söylüyorlar.18 yıldır uğraşıyorum net bir tedavi bulamadım ilaclarida anti depresan ve cortizon ve güçlü ağrı kesiciler veriyorlar onlar daha da mahvediyor
Özel klinik buldum bir tane araştırdım 3 4 ay sürecek en az 40 50 bin TL lazım günlük yada bir kaç gün gitmek gerekiyor
Ozel kliniğe gittim bir ara ama altından kalkamadım malesef maddi olarakEki Görüntüle 3652131
İşe yarayan varmış hiç fayda görmeyen de yorumları tek tek okudum bilmiyorum bu şartlarda nasıl olacak Rabb'im razı olsunBenim eşimde yazılımcı. Oda evden çalışmayı istiyor ama iş yerinin öyle bir işleyişi yok
Peki bu parayı verdikten sonra olacak olan tedavi çok rahatlatır mı seni? Ne söylüyorlar.
Allah şifa versin canım
Aldım kabul ettimYok aslında senin menünü de alıntı yapmıştım da gitmiş
Allah bağışlasın çok minikmis
Allah razı olsun kızlarRabb'im size bağışlasın canım
Keşke evde çalışabilse. Zaten bütün iş bilgisayarda, yollarda boşuna vakit kaybediyorlar.Benim eşimde yazılımcı. Oda evden çalışmayı istiyor ama iş yerinin öyle bir işleyişi yok
Peki bu parayı verdikten sonra olacak olan tedavi çok rahatlatır mı seni? Ne söylüyorlar.
Allah şifa versin canım
Allah bağışlasınAllah razı olsun kızlarbebekler çok tatlı ama bıraktıkları kilolar hiç tatli değil maalesef
İnşallah canm. Elimden geleni yapacağım bu sefer. Benim sorunum şekerle. Tatlıyı çok seviyorum maalesef. Ondan kurtulabilsem kilo veririmde işte, zor benim için. Evdede hem eşim hem büyük oğlum çok seviyor tatlıyı, sürekli eve tatlı gelincede ben kendimi tutamıyorum. Onlarda destek olsa işim kolay olacak.Allah bağışlasınkilolar gider
Ah canım yaa tez zamanda sağlığına kavuşursun inşallah ağrıların azalır canımTüm bedenim fibromiyalji var bu mevsimlerde ve geçişlerde ağrılar aşırı artıyor gece uykusu da yok malesef Rabb'im razı olsun
Yeminle bende öyleyimİnşallah canm. Elimden geleni yapacağım bu sefer. Benim sorunum şekerle. Tatlıyı çok seviyorum maalesef. Ondan kurtulabilsem kilo veririmde işte, zor benim için. Evdede hem eşim hem büyük oğlum çok seviyor tatlıyı, sürekli eve tatlı gelincede ben kendimi tutamıyorum. Onlarda destek olsa işim kolay olacak.
TeşekkürlerMerhaba afiyet olsun tam menünüz bu liste mi ?
Çok geçmiş olsun canım rabbim tez zamanda şifa versinTüm bedenim fibromiyalji var bu mevsimlerde ve geçişlerde ağrılar aşırı artıyor gece uykusu da yok malesef Rabb'im razı olsun
Yani zorunlu değil ama yediğimiz içtiğimiz her şeyi yazsak daha güzel olur çünkü hafta sonunda eğer kilo verememişsek birbirimizi analiz ediyoruz sen şunu yemiştin sen bunu yemiştin o yüzden verememiş olabilir diyeTeşekkürlerevet hepsi o kadar zaten aralıklı oruç yaptığım için ara öğün yapmıyorum akşam yemekten sonra da başka bişey yemiyorum en fazla sade kahve ya da bitki çayı içiyorum cmonları da yazmalı mıyım
Tartı günümüz pazartesi günü sabahKimi etiketlemem gerekiyor bi de tartı günümüz hangi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?