Kuzum ben çıkmaya karar verdim yaa. Yarın başka bir grupla tartı günüm. Onu da verip ordan da çıkacağım. Korumadayım artık veremiyorum zaten . Burayı da ihmal ediyorum o yüzden. En iyisi çıkayım.
Kafaya takmış işte psikopaYazıyorum eşimin adına bir de trip atıyor gerizekali sen kimsin ya
Esin miş gibi yazsanaYazıyorum eşimin adına bir de trip atıyor gerizekali sen kimsin ya
Açık açık kendinizi tanıtın eşinizin ağzından değil kendi adınıza konuşun, tekrarı olursa eşine söylemekle tehdit edin.Ay kızlar delireceğim. Erkeklerin de belalısı olur mu ? Eşimin çalıştığı hastanede bir hemşire sürekli yazıp duruyor her yerden istek atıyor daha bugün bana söyledi delirdim. Kadın evli 2 çocuğu var amaci ne anlamıyorum eşimin hesaplarindan engelledim şimdi de yazmış sorun ne
Ben olsam söylerdim eşineAçık açık kendinizi tanıtın eşinizin ağzından değil kendi adınıza konuşun, tekrarı olursa eşine söylemekle tehdit edin.
Aaaa skandal ben de olsam çok sinirlenirdimAy kızlar delireceğim. Erkeklerin de belalısı olur mu ? Eşimin çalıştığı hastanede bir hemşire sürekli yazıp duruyor her yerden istek atıyor daha bugün bana söyledi delirdim. Kadın evli 2 çocuğu var amaci ne anlamıyorum eşimin hesaplarindan engelledim şimdi de yazmış sorun ne
Çok sinirlendim hâlâ gerginimAaaa skandal ben de olsam çok sinirlenirdim
Eşim kıdemli bir yerde çalışıyor hiç uğraşma diyorAçık açık kendinizi tanıtın eşinizin ağzından değil kendi adınıza konuşun, tekrarı olursa eşine söylemekle tehdit edin.
Çok çok haklısın...yazan kişi eşinden boşanamamış bir kadın falan mıÇok sinirlendim hâlâ gerginim
Yazdım saçma sapan trip yapıyor kendince bişi yok falan yazmışKafaya takmış işte psikopa
Esin miş gibi yazsana
Ne oldu ne istiyorsun gibisine
Evet hâlâ evli instasinda fotoları falan var çocukları eşiÇok çok haklısın...yazan kişi eşinden boşanamamış bir kadın falan mı
Allah'ım bize de aynı havaları atmayı nasip etKuzum ben çıkmaya karar verdim yaa. Yarın başka bir grupla tartı günüm. Onu da verip ordan da çıkacağım. Korumadayım artık veremiyorum zaten . Burayı da ihmal ediyorum o yüzden. En iyisi çıkayım.
Başlangıç 59.6
Hedef 52
Güncel kilom 53.6
Bu 6 kilo beni efsane inceltti. Herkese teşekkür.
Oldugu kadar olamadığı kaderumarım tekrar girmek zorunda kalmam kiloları alıp
Bugün bir reels düşmüştü önümü hadi ben çıktım sen niye çıkıyorsun sesi varKuzum ben çıkmaya karar verdim yaa. Yarın başka bir grupla tartı günüm. Onu da verip ordan da çıkacağım. Korumadayım artık veremiyorum zaten . Burayı da ihmal ediyorum o yüzden. En iyisi çıkayım.
Başlangıç 59.6
Hedef 52
Güncel kilom 53.6
Bu 6 kilo beni efsane inceltti. Herkese teşekkür.
Oldugu kadar olamadığı kaderumarım tekrar girmek zorunda kalmam kiloları alıp
1 senede 10 kg salça bitiren bi antepli olarak sizi kınıyorumHayir degil dün bitmedi bugün de onu yiyeceğim
Ne terbiyesiz ahlak yoksunu insanlar var yahu . Ay yolunası kepaaazeYazıyorum eşimin adına bir de trip atıyor gerizekali sen kimsin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?