- 8 Mart 2020
- 5.967
- 28.750
- 548
D vitamin, magnezyum arada aklıma geldikçe Multi vitamin kullanıyorum bide regl bittikten sonra bir hafta Demir ilaç kullanıyorumKızlar kullandğınız takviye vitaminler var mı önerebileceğiniz ? Ben selenyum diye bişey gördüm (cahilliğime verin yeni keşfediyorum) doğurganlık üzerinde olumlu etkileri olduğu falan yazıyor ya da sadece kadınlar için multivitaminler falan var kararsız kaldım nasıl bişey alsam
D vitamini damla olarak mı kullanıyorsun canımD vitamin, magnezyum arada aklıma geldikçe Multi vitamin kullanıyorum bide regl bittikten sonra bir hafta Demir ilaç kullanıyorum
Kanım genelde düşük olduğu için
Evet canım mi markaCanım bu tartı yağ oranını falan gösteren tartı mı sanki bu markanın öyle bi tartısı vardı
Memnun musun canım ben de yağ gösteren tartı aldım mi biraz pahalı başka marka aldımEvet canım ondan mi marka
Memnunum canım, uzun süredir kullanıyorum.Memnun musun canım ben de yağ gösteren tartı aldım mi biraz pahalı başka marka aldım
Sağolasın canımMemnunum canım, uzun süredir kullanıyorum.çok şükür bir sorun yok. Hayırlısı olsun, güle güle kullan canım.
Kişiler | Her Öğünde Protein (1 gün | Egzersiz Kendi Egzersizim |
| 7 | 3 |
| 2 | 1 |
| 4 | 2 |
| 6 | 6 |
| 5 | 4 |
| 4 | 3 |
| 4 | 6 |
G gelgor | 4 | 4 |
M Mavistez | 3 | 0 |
| 3 | 4 |
| 7 | 6 |
| 5 | 5 |
| 6 | 4 |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?