Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni mezun edip uğurlarız o zaman canım. Hedefine çok yakınsın zaten. Bildirim yapamadığının farkındayım Liste dışı olmak üzere dönüş yaptın. Mezun edip adını güzel koymuş oluruz iyi de olur. Güzel kilo verdin çünkü. Cuma günü tartını gönder belki biraz daha hedefe yakınsındır
Döngüye gireceğini hissedip çok güzel yönetmişsin canım. O eşikten dönmek de güçlü irade ister. YanındayımDün menümu yazamadım çünkü ne yediğimi bilmiyorum sanki hiç bisey yememisim gibi ayni zamsnda cok sey yemisim gibi dehisik bir gun oldu ayakta atistirdim sürekliakşama kadar temizlik yaptım sabah kahvaltıya misafirlerim vardı bugün telafi günüm olacak inşallah kahvakti sıkıntısız geçti akşama da salata gibi az kalorili birseylerle geçiştirmek istiyorum. Bugün battı balık yan gider dersem kısır döngüye yine gireceğim
simdi kalkıp yürüyüşe gideyim
![]()
Allah ferahlık versin ikinizede chocomDöngüye gireceğini hissedip çok güzel yönetmişsin canım. O eşikten dönmek de güçlü irade ister. Yanındayım![]()
Aynı şeyi yaşıyorum şu an bugün çok gergindim. Dün öyle. Böyle arafta gibi. Geçecek ama biliyorum
HoşgeldinHoşbulduk canım. Çooook özledim.Diyet sürecimde sadece mezura ölçümü yaptığımızdan, tartılmam yasak olduğu için burayı takip edecek, hepinizin arada hatırlarını soracak, fırsat buldukça paylaşım yapmaya çalışacağım. Hepiniz özleniyorsunuz bilesiniz
Buradaki samimiyet ve candanlık bir başka
![]()
Zamanı ve vakti gelince herşey kendiliğinden olacak emin ol hiç stres yapma üzülmeKızlar değerim yükselmedi bugün yeniden kan verdim. Yeni bir yıkım yaşadımdiyete ve spora kaldığım yerden tam gaz devam. Bu ay çok umutluyduk çok çok üzüldük
![]()
Bu yüzden kendimi dışarı attım kafamin icindekileri çözmek için yürüdükçe düşündüm o girdaba girmiycem aslında dün yediğim kalorileri yakmak için yürümedim o çukura düşmemek için yürüdüm.bu benim için kalori yakmaktan daha fazlası. Evde yiyebileceğim yemek vardı mesela bana uygun onu yiyebilirdim neden böyle yapıyorum bunu cozcem. Dediğin gibi chocom bende stresi yönetemeyenlerdenim.Döngüye gireceğini hissedip çok güzel yönetmişsin canım. O eşikten dönmek de güçlü irade ister. Yanındayım![]()
Aynı şeyi yaşıyorum şu an bugün çok gergindim. Dün öyle. Böyle arafta gibi. Geçecek ama biliyorum
Bu yüzden kendimi dışarı attım kafamin icindekileri çözmek için yürüdükçe düşündüm o girdaba girmiycem aslında dün yediğim kalorileri yakmak için yürümedim o çukura düşmemek için yürüdüm.bu benim için kalori yakmaktan daha fazlası. Evde yiyebileceğim yemek vardı mesela bana uygun onu yiyebilirdim neden böyle yapıyorum bunu cozcem. Dediğin gibi chocom bende stresi yönetemeyenlerdenim.
Seni anlıyorum![]()
Evet düşe kalka ama vazgecmeden devam etmek zaten önemli olan daha önce bir çok diyet yapmış yüksek kilolar vermiş insanlar mesela demiyorki 1 gün olsun diyetimin dışına çıkmadım böyle birsey yok varsada nadirdir kaldıkları yerden devam ettikleri için başarılı olmuşlar. Iste tam benim tıkandığım nokta da burası diyet yapıyorsam mükemmel olmak zorunda gibi 1 gün yada bir öğün dahi kaçırsam kendimi suçluyorum hemen başarısızlık hissi geliyo o da muhtemelen o anki ruh halimden kaynaklı sonra olan oldu herseyden yiyim mutlu oluyumda geçiyorum bu sefer. Aslında midem birsey istemiyo beynim tatmin olmak istiyorChocolita yalnız değilsiniz . Bende öyleyim. Azıcık stres oldum mu direk yemeğe sarıyorum . Sonra pişmanlık oluyor sonra aman be yeter artık ne diyeti diyorum. Sonra ama sağlığın içün devam etmen lazım diyorum. Değişik bi sarmana giriyorum. Bu hafta biraz da ondan kötü geçirdim sanırım .
Bu güne kadar çok iyi geldik. Devam edebiliriz. Bu topik bunun için var.
Tam olarak bu işte. Midem tıka basa dolu tokum o kadar ki yerken zorlanıyorum ama devam etme hissiyatı var hayır diyemiyorum.Evet düşe kalka ama vazgecmeden devam etmek zaten önemli olan daha önce bir çok diyet yapmış yüksek kilolar vermiş insanlar mesela demiyorki 1 gün olsun diyetimin dışına çıkmadım böyle birsey yok varsada nadirdir kaldıkları yerden devam ettikleri için başarılı olmuşlar. Iste tam benim tıkandığım nokta da burası diyet yapıyorsam mükemmel olmak zorunda gibi 1 gün yada bir öğün dahi kaçırsam kendimi suçluyorum hemen başarısızlık hissi geliyo o da muhtemelen o anki ruh halimden kaynaklı sonra olan oldu herseyden yiyim mutlu oluyumda geçiyorum bu sefer. Aslında midem birsey istemiyo beynim tatmin olmak istiyor
Yapamıyorum dediğimiz aynı fikirle diyeti bırakmama fikrimiz kıyasıya yarışır. Şu an bu yola kodlandık. Her girdaptan oraya evriliyoruz. Önceden yerken uyuşmuş gibiydik tamamen gelişine bırakmıştık. Şimdi ne yaptığımızın bilincindeyiz. Bu yüzden suçluluk duygusu katlandı. Ve biz yine bir başka kıyıdan köşeden dönüp sonunda doğru olanı yapacağız hiç kuşkunuz olmasınTam olarak bu işte. Midem tıka basa dolu tokum o kadar ki yerken zorlanıyorum ama devam etme hissiyatı var hayır diyemiyorum.
Ya hep ya hiç oluyor bu sefer . Motivasyon düşüyor gardım düşüyor. Aman be zaten ben buyum yapamıyorum diyorum