• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar ben bu hafta menü bildirimi yapamadım cumada tartı verip izin isteyeceğim biraz sıkıldım aslında hedefime son 3 kilo kaldı kaldı ama kabul ederseniz tartı atarım bazen dikkat ediyorum bazen etmiyorum 🥲 espressoc espressoc Chocolita Chocolita
Seni mezun edip uğurlarız o zaman canım. Hedefine çok yakınsın zaten. Bildirim yapamadığının farkındayım Liste dışı olmak üzere dönüş yaptın. Mezun edip adını güzel koymuş oluruz iyi de olur. Güzel kilo verdin çünkü. Cuma günü tartını gönder belki biraz daha hedefe yakınsındır ❤️

Dün menümu yazamadım çünkü ne yediğimi bilmiyorum sanki hiç bisey yememisim gibi ayni zamsnda cok sey yemisim gibi dehisik bir gun oldu ayakta atistirdim sürekli 🙄 akşama kadar temizlik yaptım sabah kahvaltıya misafirlerim vardı bugün telafi günüm olacak inşallah kahvakti sıkıntısız geçti akşama da salata gibi az kalorili birseylerle geçiştirmek istiyorum. Bugün battı balık yan gider dersem kısır döngüye yine gireceğim 😬 simdi kalkıp yürüyüşe gideyim 💪
Döngüye gireceğini hissedip çok güzel yönetmişsin canım. O eşikten dönmek de güçlü irade ister. Yanındayım 🩷
Aynı şeyi yaşıyorum şu an bugün çok gergindim. Dün öyle. Böyle arafta gibi. Geçecek ama biliyorum

Döngüye gireceğini hissedip çok güzel yönetmişsin canım. O eşikten dönmek de güçlü irade ister. Yanındayım 🩷
Aynı şeyi yaşıyorum şu an bugün çok gergindim. Dün öyle. Böyle arafta gibi. Geçecek ama biliyorum
Allah ferahlık versin ikinizede chocom
:KK68:
Berrfeelinda Berrfeelinda m
:KK68:

Hoşbulduk canım. Çooook özledim.🤗🌸💕:KK19:🩷💐Diyet sürecimde sadece mezura ölçümü yaptığımızdan, tartılmam yasak olduğu için burayı takip edecek, hepinizin arada hatırlarını soracak, fırsat buldukça paylaşım yapmaya çalışacağım. Hepiniz özleniyorsunuz bilesiniz🥰🙏💕🩷Buradaki samimiyet ve candanlık bir başka🙏🧿💕
Hoşgeldin delfinia delfinia , diyetin nasıl gidiyor?

Kızlar değerim yükselmedi bugün yeniden kan verdim. Yeni bir yıkım yaşadım 🥹 diyete ve spora kaldığım yerden tam gaz devam. Bu ay çok umutluyduk çok çok üzüldük 🥹
Zamanı ve vakti gelince herşey kendiliğinden olacak emin ol hiç stres yapma üzülme

Bu yüzden kendimi dışarı attım kafamin icindekileri çözmek için yürüdükçe düşündüm o girdaba girmiycem aslında dün yediğim kalorileri yakmak için yürümedim o çukura düşmemek için yürüdüm.bu benim için kalori yakmaktan daha fazlası. Evde yiyebileceğim yemek vardı mesela bana uygun onu yiyebilirdim neden böyle yapıyorum bunu cozcem. Dediğin gibi chocom bende stresi yönetemeyenlerdenim.
Seni anlıyorum 💓

15 ekim çarşamba
Sabah 1h.yumurta, 1/2domates, 1/2salatalık, 3ceviz, zeytin, 1kkb.peynir, 1b.meyve suyu
Öğle 1tb ciğer sote, 5yk bulgur pilavı, 1/3 k.çorba
Ara 1kurabiye
Akşam 1parça tavuk, 1/2tb makarna,
Su 2lt
Spor 10423 adım
Ek tuz yok
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Bu yüzden kendimi dışarı attım kafamin icindekileri çözmek için yürüdükçe düşündüm o girdaba girmiycem aslında dün yediğim kalorileri yakmak için yürümedim o çukura düşmemek için yürüdüm.bu benim için kalori yakmaktan daha fazlası. Evde yiyebileceğim yemek vardı mesela bana uygun onu yiyebilirdim neden böyle yapıyorum bunu cozcem. Dediğin gibi chocom bende stresi yönetemeyenlerdenim.
Seni anlıyorum 💓
Chocolita Chocolita yalnız değilsiniz . Bende öyleyim. Azıcık stres oldum mu direk yemeğe sarıyorum . Sonra pişmanlık oluyor sonra aman be yeter artık ne diyeti diyorum. Sonra ama sağlığın içün devam etmen lazım diyorum. Değişik bi sarmana giriyorum. Bu hafta biraz da ondan kötü geçirdim sanırım .
Bu güne kadar çok iyi geldik. Devam edebiliriz. Bu topik bunun için var.

Selam canlar
Sabah limonlu su ile başladım
9 da kahvaltıya gittim . Peynir domates nohut 2 dilim ekmek
Ara kahve
Kefir
Soda
Akşam 18.0 bişey yemek istemedim aslında toktum ama eve makarna yapmıştım 1 servis kaşığı yedim 🫠
2 lt su
Ekstra tuz yok gideceğim yere mesafe vardı spor yapamadım oraya yürüyerek gittim geldim
Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• IMG_1669.webp
    IMG_1669.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 4
Chocolita Chocolita yalnız değilsiniz . Bende öyleyim. Azıcık stres oldum mu direk yemeğe sarıyorum . Sonra pişmanlık oluyor sonra aman be yeter artık ne diyeti diyorum. Sonra ama sağlığın içün devam etmen lazım diyorum. Değişik bi sarmana giriyorum. Bu hafta biraz da ondan kötü geçirdim sanırım .
Bu güne kadar çok iyi geldik. Devam edebiliriz. Bu topik bunun için var.
Evet düşe kalka ama vazgecmeden devam etmek zaten önemli olan daha önce bir çok diyet yapmış yüksek kilolar vermiş insanlar mesela demiyorki 1 gün olsun diyetimin dışına çıkmadım böyle birsey yok varsada nadirdir kaldıkları yerden devam ettikleri için başarılı olmuşlar. Iste tam benim tıkandığım nokta da burası diyet yapıyorsam mükemmel olmak zorunda gibi 1 gün yada bir öğün dahi kaçırsam kendimi suçluyorum hemen başarısızlık hissi geliyo o da muhtemelen o anki ruh halimden kaynaklı sonra olan oldu herseyden yiyim mutlu oluyumda geçiyorum bu sefer. Aslında midem birsey istemiyo beynim tatmin olmak istiyor

Sabah kahvaltıda minik parça börek peynir yumurta salatası 1 tk tahinli pekmez
Arada Türk kahvesi 3 4 kaşık sütlü tatlı (3 4 kaşık da kalmak için çok mücadele ettim🙃)
1 saat yürüdüm
Akşam
Kıymalı melemen 1 dilim tam buğday ekmeği ile
Chocolita Chocolita
espressoc espressoc

Eklentiler

• 17605536521943150828481584364456.webp
    17605536521943150828481584364456.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 4
Evet düşe kalka ama vazgecmeden devam etmek zaten önemli olan daha önce bir çok diyet yapmış yüksek kilolar vermiş insanlar mesela demiyorki 1 gün olsun diyetimin dışına çıkmadım böyle birsey yok varsada nadirdir kaldıkları yerden devam ettikleri için başarılı olmuşlar. Iste tam benim tıkandığım nokta da burası diyet yapıyorsam mükemmel olmak zorunda gibi 1 gün yada bir öğün dahi kaçırsam kendimi suçluyorum hemen başarısızlık hissi geliyo o da muhtemelen o anki ruh halimden kaynaklı sonra olan oldu herseyden yiyim mutlu oluyumda geçiyorum bu sefer. Aslında midem birsey istemiyo beynim tatmin olmak istiyor
Tam olarak bu işte. Midem tıka basa dolu tokum o kadar ki yerken zorlanıyorum ama devam etme hissiyatı var hayır diyemiyorum.
Ya hep ya hiç oluyor bu sefer . Motivasyon düşüyor gardım düşüyor. Aman be zaten ben buyum yapamıyorum diyorum

İyi geceler 😊 menüm

Sabah Yulaf tost yeşillik

Annem de sade türk kahvesi iki ceviz bı mandalina

17:25 kıymalı menemen salata abartmıyorum yarım ekmek yedim neden ya tam buğday ekmeği ye Yok masada çocuklarla bende yedim

18:30 kardeşimin kızının doğum günü için gittim 6 yaprak sarması üç çatal pasta

Spor yok
espressoc espressoc
Bu yediklerime rağmen açım 😑

Tam olarak bu işte. Midem tıka basa dolu tokum o kadar ki yerken zorlanıyorum ama devam etme hissiyatı var hayır diyemiyorum.
Ya hep ya hiç oluyor bu sefer . Motivasyon düşüyor gardım düşüyor. Aman be zaten ben buyum yapamıyorum diyorum
Yapamıyorum dediğimiz aynı fikirle diyeti bırakmama fikrimiz kıyasıya yarışır. Şu an bu yola kodlandık. Her girdaptan oraya evriliyoruz. Önceden yerken uyuşmuş gibiydik tamamen gelişine bırakmıştık. Şimdi ne yaptığımızın bilincindeyiz. Bu yüzden suçluluk duygusu katlandı. Ve biz yine bir başka kıyıdan köşeden dönüp sonunda doğru olanı yapacağız hiç kuşkunuz olmasın

Back
X