İlk 3-4 kg ödem çıkacak canım 74 e kolay inersin. Sağlam bir giriş istiyor sadece. Üzme kendiniBende kendimi ilk defa bu kilolarda goruyorum
Hamileliklerimde bile max 74 ile doguma girmistim.
Deneyeyim cayi.
Ilaci birakma ve ödem diye uyuyorum bende chocomİlk 3-4 kg ödem çıkacak canım 74 e kolay inersin. Sağlam bir giriş istiyor sadece. Üzme kendini
Benim 30dk hulahop tamam. Baya zorlandimOkuldan yeni geldim
Niyet ettim bugün spor yapmaya
Süpersin 15 dk hiit 17 dk gwj yaptımBenim 30dk hulahop tamam. Baya zorlandim
Ay onu bende dün yaptım yeni yayınlanan demi çok zorSüpersin 15 dk hiit 17 dk gwj yaptımöldüm 
Aslında çok diyet dışı olmamış canım . Kahvaltıda biraz ekmek kaçmış ama başka bişey yok akşam yemeği makarna normal diyet miktarinda
Düzgün yapılırsa son 3 gün her şeyi değiştirir canım. Bende aynı durumdayımÖyle canım da dünkü diyet dışı bugünkü fazla yemek hafta mı yemez umarım
Arada olur canım yine yükselirsin merak etme. Maşallah dile kolay 11 kilo verdin. Artık verdiğin emek salma endişeni yumuşatır. Çok katı bir diyet de yapmadın. Sende kendi dengesini bulanlardansın. Bulmaya da devam edersin
Yeni mi eski mi bilmiyomAy onu bende dün yaptım yeni yayınlanan demi çok zor
Annemlere gittiğimde kendime hakim olabilsem sorun olmayacakDüzgün yapılırsa son 3 gün her şeyi değiştirir canım. Bende aynı durumdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?