- 8 Nisan 2017
- 57.690
- 311.830
- 698
2.5 dilim ekmek peynir ve 10 tane zeytin selamünaleykümYa ne olduğu için galiba az yemek gerekiyor çok dikkat ediyorsan benim diyetisyenim yazmış 7 zeytin veya çeyrek avokadoyanında ekmek tereyağı peynir çok yemediysen bir şey olmaz bence ne olacak
İyi düşünelim zeytin kirma2.5 dilim ekmek peynir ve 10 tane zeytin selamünaleyküm
Ya aslında diyetisyenler çok küçük hesap yapıyor bence o kadardan da bir şey olmaz. Ben bugün eski diyet listelerimi başladım geçen yılki diyetisyen listemin birincisinden başlıyorum bu hafta2.5 dilim ekmek peynir ve 10 tane zeytin selamünaleyküm
Yeşil zeytin ise çok fazla yağ yok aslında tuzu da asla hiçbir şey olmaz yeşillik gibi düşünebilirizİyi düşünelim zeytin kirma
Evet yağlanmamis zeytin kırılıyor ya ona güvenerek yedimYeşil zeytin ise çok fazla yağ yok aslında tuzu da asla hiçbir şey olmaz yeşillik gibi düşünebiliriz
Afiyet olsun siyah zeytin sıkıntı yeşilden bişey olmazEvet yağlanmamis zeytin kırılıyor ya ona güvenerek yedima
Çok havalı yiyor iciyorsunuz hanfendi bol eksiler
Ayy tşk ederim canım benimÇok havalı yiyor iciyorsunuz hanfendi bol eksiler
Su kalori acigi durumunu bende yapmak istiyorum ama tam cözemedim.27 Ekim 2025 – Gün Özeti
Sabah:
• Zencefilli limonlu su
• 2 bardak şekersiz çay️
Öğlen:
• 1 mini ekler (kermeste ödül tatlısı)
14.30:
• Yağ yakıcı kefir smoothie (~180 kcal)
16.00:
• HCY’li tarçınlı Türk kahvesi️
18.00 – Ana öğün:
• 2 servis kaşığı tavuklu bulgur pilavı (~220 kcal)
• 1 kase yoğurt + 1 tatlı kaşığı keten tohumu (~120 kcal)
• 1 domates + 1 salatalık + birkaç turşu dilimi (~50 kcal)
Su: 2 litre
Adım: 10.800 adım
️ Akıllı saat verisi: ~600 kcal aktif yakım
Toplam Alınan Kalori: ≈ 660 kcal
Toplam Yakılan Kalori (BMR + Aktivite): ≈ 2000–2100 kcal
Günlük Kalori Açığı: ≈ 1350–1450 kcal
Chocolita espressoc
Evet canım . Yapay zekadan destek alıyorumSu kalori acigi durumunu bende yapmak istiyorum ama tam cözemedim.
Bilerek mi az kalori aldin?
O nasil oluyorEvet canım . Yapay zekadan destek alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?