Aralıklı oruç haftasi olduğu bölüm varBen göremedim baktım ama sadece tartı en geç 3 yazılmış diğeri için saat göremedim ama daha erken yazmaya dikkat ederim sadece uyumadan önce yazmak yeme içme tamamen bittiği için mantıklı geliyordu
Yani aldirmadigi söyleniyor ama ben aldım ya tüp Bebek tedavim de 2 haftada 6 kgKızlar hormon ilaçları kilo aldırıyor mu?
Rakibe güven olmaz yine de minikAma olmaz ki böyle biz senle yüzdelik kapistiracaktik
Bende aldırdığını düşünüyorum. Bende tüp bebek sürecinde aşırı kilo aldım balon gibi şişmiştimYani aldirmadigi söyleniyor ama ben aldım ya tüp Bebek tedavim de 2 haftada 6 kg
Ben göremedim baktım ama sadece tartı en geç 3 yazılmış diğeri için saat göremedim ama daha erken yazmaya dikkat ederim sadece uyumadan önce yazmak yeme içme tamamen bittiği için mantıklı geliyordu
Yeniden sürece mi göreceksiniz. Doktor aldırmıyor diyor ama hormon dalgalanmalari hareketsizlik ve beslenme düzeni çok değişiyor bence aldırıyor çevremdeki herkes de aldı yaBende aldırdığını düşünüyorum. Bende tüp bebek sürecinde aşırı kilo aldım balon gibi şişmiştim
Yok ya şimdilik istemiyorum kendim deniyorum embriyolarım var ama hiç süreci kaldıracak psikolojide değilim. Biraz kilo vermek istiyorum hiç sevmiyorum bu hallerimi. Yeni yıldan sonra bakarız artık. Ben 48 kilodan bu kiloya sadece yiyerek geldiğimi düşünmüyorumYeniden sürece mi göreceksiniz. Doktor aldırmıyor diyor ama hormon dalgalanmalari hareketsizlik ve beslenme düzeni çok değişiyor bence aldırıyor çevremdeki herkes de aldı ya
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| D Drdentist |
|
|
Sağ gösterip sol vuracak galiba.Rakibe güven olmaz yine de minik
Yarın tartı günü hazır mısınız kızlarrr
Ben hazır değilim pek fark olmayacak kiloda duraksadı bu hafta
Geçmiş olsun. Hastane işleriniz sorunsuz ilerler umarım
Lig yıldızları tartıyı özelden gönderir.
Diğer herkes topiğe gönderir.
Herkese bol eksiler
Ben yarın evde olamayacağım. Annemle hastahane de olacağız. Listede izinliyim. Müsait olduğum ilk fırsatta güncellemeleri yapacağım. Gecikebilir. Bu hafta böyle oldu kusura bakmayın kızlar.
️
Beslenme programı başa döndü. İlk sayfaya da ekleyecegim şimdi.
Yarından itibaren
Sağlıklı Karbonhidrat Haftası
Ekmek, pilav, makarna, un, tatlı yok.
Sebze yulaf meyve gibi Sağlıklı karbonhidrat serbest.
Tamamen bitiremez ama önemli oranda kısıtlarsanız bu da geçerlidir.
Veya yarım puan getirebilir.
espressoc
Mecburi değil. Uyum sağlayanlar puan alır. Uyarı sildirir. Uymak isteyenler menülerini detaylı yazsın kiespressoc değerlendirebilsin
TheDandelion Acquaa yiitee Pembe Lotus D u t asliogretmen ️ Minik Duduklu Tencere D Drdentist marmelad01
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?