Geçmiş olsunİyi geceler kızlar
Sabah iki dilim ekmek iki üç çatal patates kızartması iki küp peynir biraz zeytin kapıya biber domates salatalık 1 tk bak
Ara öğün
Bir avuç kadar badem
Akşam
Bir kare tarhana çorbası + salata
Adım 3 k
Şu miktarı 1.5 lt
Chocolita espressoc
Bugün spor yapamadım bu sabah çok erken kalktım kan tahlil vermeye gittim Gece de geç yattım o yüzden uyuşukdum tüm gün
Hangini yapabilirsem bildiririm chocom
Aylık Sonuçlar @Pembe Lotus -1.65 Minik Duduklu Tencere 0.75
Miniğim güzel eksi. Ama sınırın altında kaldığı için 3 gün 8.000 adım veya egzersiz tercih edersen 30 dk egzersizimiz var
Moral bozmayalımkabullendik artık. Nasıl şekil vereceğimizi de biliyoruz. İstediğimiz zaman istediğimiz şekli verebilecek iradeye sahip olduğumuzu da burada kanıtladık. Bazen böyle oluyor. + gelmek, haftalarca sabit gelmek, koca ayın sonunda gramlarla eksilmek oluyor. Bazende eksilmemek. Ama dönüp dolaşmalar hedeften alıkoymuyor bizi. Bu yüzden hepimizle ayrıca gurur duyuyorum. Bu virajları çok aldık. Bu da onlardan biri. Bende dahil üstesinden geleceğiz.
Gerçekten mi çok sevinirimKızlar hani demiştim ya cicili seksiyli küçük beden bi şort takım aldım ama içine giremiyorum diyeartık giriyorum
GerçektenGerçekten mi çok sevinirimdut ben senin istikrarına hayranım maşallah ya
Afiyet olsunBugünkü Beslenmem
Güne elma sirkeli suyla başladım.
Bir süre sonra bir fincan yeşil çay içtim.
13:30’da yeşil smoothie içtim.
14:30 öğünüm:
– Fırında sebzeli tavuk
– Yoğurtlu ıspanak
– 1 salatalık
Akşam yine yeşil çayla devam ettim.
Gün boyu toplam 3 litre su içtim.
Spor: Akşam 1 saat yürüyüş yaptım.
Eki Görüntüle 3674244
Ellssa
espressoc
Sizleri etiketlicektim dimi
Ay çok sevindim giyin de evde fildir fildir gezGerçektendiyete yeni başlamıştım o zaman . Bacak kısmı baya oturuyodu üstün de göğüs kısmı çok dardı
Şimdi çok rahat
HoşbuldumHoş geldinizlisteye ekledim. Nicke bayıldım
Ben uyarım nasıl ilerlerseniz bende varımYeni katılan arkadaşlar @Esmusum K KendiminEnIyisi ilk sayfada 4 haftalık bir zayıflama programımız var.
Şu an 1. Haftadayız.
Sağlıklı karbonhidrat haftası.
Tabloda uzak durmamız gerekenler ve serbest olanlar yazar.
Uyum sağlayabilirim derseniz menülerde karbonhidrat alımıyla ilgili detaylı yazabilirsiniz.
1 Gün programa uyumlu beslenmek 1 puan getiriyor. Toplam 5 puan o hafta gelecek 1 uyarıyı sildiriyor.
Günlük adım atılıyorsa, veya egzersiz yapılıyorsa onlarda yarım puan olarak ekleniyor.
Uyamam derseniz menülerde belirtmenize gerek yok. Uymaya çalıştım bu kadar oldu derseniz oda yarım puan getiriyor.
Tabi kendi rutininize göre de beslenebilirsiniz. Bu haftalık challenge ler ana kuralımız değil.
Sadece buna da uyanlar fayda görüyor. Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz
Teşekkür ederimAfiyet olsunChocolita ve ben canim
Rica ederimHoşbuldum
Teşekkürler
Ben uyarım nasıl ilerlerseniz bende varım
Teşekkür ederim
Tamamdır
Tabiki dikkat ederimAnlıyorum canım kolay gelsin senin işinde zor. Tartı fotoğrafında erken tartıldığına dair saat gözükecek şekilde ekran atarsan uyarı gelmez. 15.00 den sonra gelen tartı için 1 uyarı verilir ilk sayfada da yazar
Sende girersin kızAy çok sevindim giyin de evde fildir fildir gezdarısı bana bende dar bir kot pantolon almıştım taşlı tuşlu ,
3 gün canım. Denge egzersizi hep 3 gün oluyorCanım denge egzersizi 3 gün mü bir kez mi
Yaa süper maşallahKızlar hani demiştim ya cicili seksiyli küçük beden bi şort takım aldım ama içine giremiyorum diyeartık giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?