Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

14 KASIM ŞAMPİYONU

-1.172

Tebrikler lotusum 80 den uzaklaştığın her adımda aynı şekilde seviniyorum. Çünkü biliyorsun yıllardır yerleşmiş bu kilolar biz de.
Güzel bir lig oldu D u t da -0.949 yaptı. Yüzdeler yakın. Çok büyük emek var.
Başladığınız yerden çok uzaksınız.
Gurur duyuyorum

21 Kasım Yıldızlar Ligi

Pembe Lotus (-1.172)

TheDandelion (-1.100)

Bu hafta en yüksek yüzdelerimiz
Yine ligdesin lotusum
TheDandelion bu hafta süpersin. Yine şaşırttın
3. En yüksek yüzdemiz D u t
Tebrikler kızlar

Aaaayyy pembişiiiim Pembe Lotus tebrik ediyorum

Çokom emeğine sağlık
TheDandelion tebrik ederim başarılar diliyorum
Ben genelde bi hafta verip bir hafta beklemeye geçiyordum bu hafta onu kırdım

Haftalık Denge Egzersizi 6000 adım/
20 dk kanıtlı egzersiz
espressoc +
D Drdentist +

Aylık Sonuçlar
Pembe Lotus -1.65
Minik Duduklu Tencere 0.75
Miniğim güzel eksi. Ama sınırın altında kaldığı için 3 gün 8.000 adım veya egzersiz tercih edersen 30 dk egzersizimiz var

Moral bozmayalım kabullendik artık. Nasıl şekil vereceğimizi de biliyoruz. İstediğimiz zaman istediğimiz şekli verebilecek iradeye sahip olduğumuzu da burada kanıtladık. Bazen böyle oluyor. + gelmek, haftalarca sabit gelmek, koca ayın sonunda gramlarla eksilmek oluyor. Bazende eksilmemek. Ama dönüp dolaşmalar hedeften alıkoymuyor bizi. Bu yüzden hepimizle ayrıca gurur duyuyorum. Bu virajları çok aldık. Bu da onlardan biri. Bende dahil üstesinden geleceğiz.

Son düzenleme:
Erken tartılmıştım ama işte ancak hastalarım çok yoğundu mağlum cuma nefes alacak vaktim kalmadı sabah tartıldım koştur koştur geçti günüm
Chocolita
Anlıyorum canım kolay gelsin senin işinde zor. Tartı fotoğrafında erken tartıldığına dair saat gözükecek şekilde ekran atarsan uyarı gelmez. 15.00 den sonra gelen tartı için 1 uyarı verilir ilk sayfada da yazar

Yeni katılan arkadaşlar E Esmusum K KendiminEnIyisi ilk sayfada 4 haftalık bir zayıflama programımız var.
Şu an 1. Haftadayız.
Sağlıklı karbonhidrat haftası.
Tabloda uzak durmamız gerekenler ve serbest olanlar yazar.
Uyum sağlayabilirim derseniz menülerde karbonhidrat alımıyla ilgili detaylı yazabilirsiniz.
1 Gün programa uyumlu beslenmek 1 puan getiriyor. Toplam 5 puan o hafta gelecek 1 uyarıyı sildiriyor.
Günlük adım atılıyorsa, veya egzersiz yapılıyorsa onlarda yarım puan olarak ekleniyor.

Uyamam derseniz menülerde belirtmenize gerek yok. Uymaya çalıştım bu kadar oldu derseniz oda yarım puan getiriyor.
Tabi kendi rutininize göre de beslenebilirsiniz. Bu haftalık challenge ler ana kuralımız değil.
Sadece buna da uyanlar fayda görüyor. Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…