Tamam canim bende katılacamYeni katılan arkadaşlar E Esmusum @KendiminEnIyisi ilk sayfada 4 haftalık bir zayıflama programımız var.
Şu an 1. Haftadayız.
Sağlıklı karbonhidrat haftası.
Tabloda uzak durmamız gerekenler ve serbest olanlar yazar.
Uyum sağlayabilirim derseniz menülerde karbonhidrat alımıyla ilgili detaylı yazabilirsiniz.
1 Gün programa uyumlu beslenmek 1 puan getiriyor. Toplam 5 puan o hafta gelecek 1 uyarıyı sildiriyor.
Günlük adım atılıyorsa, veya egzersiz yapılıyorsa onlarda yarım puan olarak ekleniyor.
Uyamam derseniz menülerde belirtmenize gerek yok. Uymaya çalıştım bu kadar oldu derseniz oda yarım puan getiriyor.
Tabi kendi rutininize göre de beslenebilirsiniz. Bu haftalık challenge ler ana kuralımız değil.
Sadece buna da uyanlar fayda görüyor. Sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz
Ne kadar kalacaksın? Bende aksi gibi yalnızken daha çok yiyorumAy ben ailemin yanındayimnburada nasıl diyet yapacağım bana fikir verin
Başlayınca gerisi geliyor esmusum sıkma canını. Ödemde atacaksın şimdi ilk 3 kg rahat eksilir. Yeter ki BaşlaGelmişken menümü de paylaşayım bugün gezmeye gittim
Kahvaltı yok
Öğlen diyet dişi
Türk kahvesi
Akşam yok
Suyumu içiyorum
Yeşilçay içecem birazdan 30 dj lesliee yapacam yarından itibaren de sağlıklı karbonhidrat diyetine uyacam çok pis motive oldum hamilelik dışı 80i görmemiştim hiç
Chocolita espressoc
Ellerine emeğine sağlık canım14 KASIM ŞAMPİYONU
-1.172
Tebrikler lotusum80 den uzaklaştığın her adımda aynı şekilde seviniyorum. Çünkü biliyorsun yıllardır yerleşmiş bu kilolar biz de.
Güzel bir lig oldu @D u t da -0.949 yaptı. Yüzdeler yakın. Çok büyük emek var.
Başladığınız yerden çok uzaksınız.
Gurur duyuyorum
21 Kasım Yıldızlar Ligi
️ Pembe Lotus (-1.172)
️
️ @TheDandelion (-1.100)
Bu hafta en yüksek yüzdelerimiz
Yine ligdesin lotusum
@TheDandelion bu hafta süpersin. Yine şaşırttın
3. En yüksek yüzdemiz @D u t
Tebrikler kızlar
️
Bende seni tebrik ediyorum canım dutum güçlü ve dişli bir rakip oldun
10 gün civarında kalacağım biz birbirimizi görünce çok abartiyoruz yaaNe kadar kalacaksın? Bende aksi gibi yalnızken daha çok yiyorum
Kaç kilosun esmus tartıyı kacirdimGelmişken menümü de paylaşayım bugün gezmeye gittim
Kahvaltı yok
Öğlen diyet dişi
Türk kahvesi
Akşam yok
Suyumu içiyorum
Yeşilçay içecem birazdan 30 dj lesliee yapacam yarından itibaren de sağlıklı karbonhidrat diyetine uyacam çok pis motive oldum hamilelik dışı 80i görmemiştim hiç
Chocolita espressoc
81.9Kaç kilosun esmus tartıyı kacirdim
Bişey olmaz hep beraber vereceğiz hiç üzülme81.9
Regl dün bitti ama onu çok kaale almadım kilo aldığımin farkındaydım zaten
Keyfiniz bol olsun espim10 gün civarında kalacağım biz birbirimizi görünce çok abartiyoruz yaa
Çok güzel geçer inşallahKizlar yarın akşam sünnet düğünümüz var biliyorsunuz bana dua edin olur mu herşey istediğim gibi olsun hayırlısıyla mutlulukla geçirelimaşırı stres ve kaygı yaşıyorum
Biraz keyif biraz çile aslında memlekette olmak bir yandan güzel bir yandan da zorbalaniyorsunKeyfiniz bol olsun espim
İnşallah güzel geçer böyle zamanlarda stres heyecanı geçiyor maalesef ki herşey gönlünüzce olsunKizlar yarın akşam sünnet düğünümüz var biliyorsunuz bana dua edin olur mu herşey istediğim gibi olsun hayırlısıyla mutlulukla geçirelimaşırı stres ve kaygı yaşıyorum
Tebrikler kızlar çok güzel vermişsinix14 KASIM ŞAMPİYONU
-1.172
Tebrikler lotusum80 den uzaklaştığın her adımda aynı şekilde seviniyorum. Çünkü biliyorsun yıllardır yerleşmiş bu kilolar biz de.
Güzel bir lig oldu @D u t da -0.949 yaptı. Yüzdeler yakın. Çok büyük emek var.
Başladığınız yerden çok uzaksınız.
Gurur duyuyorum
21 Kasım Yıldızlar Ligi
️ Pembe Lotus (-1.172)
️
️ @TheDandelion (-1.100)
Bu hafta en yüksek yüzdelerimiz
Yine ligdesin lotusum
@TheDandelion bu hafta süpersin. Yine şaşırttın
3. En yüksek yüzdemiz @D u t
Tebrikler kızlar
️
Canım denge egzersizi 3 gün mü bir kez mi
Haftalık Denge Egzersizi 6000 adım/
20 dk kanıtlı egzersizespressoc + @Drdentist +
Aylık Sonuçlar Pembe Lotus -1.65 @Minik Duduklu Tencere 0.75
Miniğim güzel eksi. Ama sınırın altında kaldığı için 3 gün 8.000 adım veya egzersiz tercih edersen 30 dk egzersizimiz var
Moral bozmayalımkabullendik artık. Nasıl şekil vereceğimizi de biliyoruz. İstediğimiz zaman istediğimiz şekli verebilecek iradeye sahip olduğumuzu da burada kanıtladık. Bazen böyle oluyor. + gelmek, haftalarca sabit gelmek, koca ayın sonunda gramlarla eksilmek oluyor. Bazende eksilmemek. Ama dönüp dolaşmalar hedeften alıkoymuyor bizi. Bu yüzden hepimizle ayrıca gurur duyuyorum. Bu virajları çok aldık. Bu da onlardan biri. Bende dahil üstesinden geleceğiz.
Sağol canım bugün kan tahlili verdim salı günü de diyetisyene gideceğim mayısa kadar hedefine ulaşırsam benim için iyi olacakAcquaa Bu hafta sende çok güzel vermişsin canım. Belliydi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?