Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Tamam canim bende katılacam

Gelmişken menümü de paylaşayım bugün gezmeye gittim
Kahvaltı yok
Öğlen diyet dişi
Türk kahvesi
Akşam yok
Suyumu içiyorum
Yeşilçay içecem birazdan 30 dj lesliee yapacam yarından itibaren de sağlıklı karbonhidrat diyetine uyacam çok pis motive oldum hamilelik dışı 80i görmemiştim hiç
Chocolita espressoc

Başlayınca gerisi geliyor esmusum sıkma canını. Ödemde atacaksın şimdi ilk 3 kg rahat eksilir. Yeter ki Başla

Ellerine emeğine sağlık canım
Aaaayyy pembişiiiim Pembe Lotus tebrik ediyorum
Bende seni tebrik ediyorum canım dutum güçlü ve dişli bir rakip oldun

Kaç kilosun esmus tartıyı kacirdim

Kizlar yarın akşam sünnet düğünümüz var biliyorsunuz bana dua edin olur mu herşey istediğim gibi olsun hayırlısıyla mutlulukla geçirelim aşırı stres ve kaygı yaşıyorum
Çok güzel geçer inşallah stres değilde tatlı heyecan diye düşün canım rahat ol

Kizlar yarın akşam sünnet düğünümüz var biliyorsunuz bana dua edin olur mu herşey istediğim gibi olsun hayırlısıyla mutlulukla geçirelim aşırı stres ve kaygı yaşıyorum
İnşallah güzel geçer böyle zamanlarda stres heyecanı geçiyor maalesef ki herşey gönlünüzce olsun kendi düğünümden biliyorum stresten o anın güzelliğini yaşayamadım

Tebrikler kızlar çok güzel vermişsinix

Canım denge egzersizi 3 gün mü bir kez mi

İyi geceler kızlar

Sabah iki dilim ekmek iki üç çatal patates kızartması iki küp peynir biraz zeytin kapıya biber domates salatalık 1 tk bak

Ara öğün
Bir avuç kadar badem
Akşam
Bir kare tarhana çorbası + salata

Adım 3 k
Şu miktarı 1.5 lt
Chocolita espressoc
Bugün spor yapamadım bu sabah çok erken kalktım kan tahlil vermeye gittim Gece de geç yattım o yüzden uyuşukdum tüm gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…