Sağolasın canımHayırlı olsunafiyet olsun
Ben çok yoruldum ama bugünHadi biraz tempomuzu arttıralım
Dayanamadım eşim mantı yemez çiğ köfte aldı kendine şimdi ondan yedim birazEsmus çok az yemişsin nasıl dayandin . Bende bu aralar borç oruçlarını tutacağım zor oluyor mu
Yapalım canım çok sistim bı kahve içeyim oncesindeUyumadan önce 10 dk Spor yapalım mı
Ay vallahi bende çok yorgunum ama küçük bişey ekstra da yapmak istiyorumBen çok yoruldum ama bugünyarın söz ne dersen yapak
Hadi herkes toplansınYapalım canım çok sistim bı kahve içeyim oncesinde
Çok aşırı az yiyince sonra da kriz oluyor iyi yapmışsın afiyet olsunDayanamadım eşim mantı yemez çiğ köfte aldı kendine şimdi ondan yedim biraz
Merhaba Pembe moralini bozma inis çıkış olabiliyor 1 aydır bende cikistaydim artık canıma tak etti 80. İ görünce takviye ne alacaksın krom muMerhaba kızlar
Cumartesi diyetisyen kontrolüm vardı cuma tartım 78.8 bir haftada 2.950 gr almış görünüyorum diyetisyende 79.5 çıktım orda bir ayda 1.5 kilo artışı vardı aşırı morelim bozuldu
Takviye yazdı henüz alamadım her eczanede yok yarın yakindaki olan eczanelere bakacağım
Çok teşekkür ederim canım
Yarına misafirim var ve hala islerim bitmediUyumadan önce 10 dk Spor yapalım mı
Aynen öyle canim ben orucken daha çok yiyorumya 4 günüm kaldı bu hafta bitirip diyete odaklanmak istiyorumÇok aşırı az yiyince sonra da kriz oluyor iyi yapmışsın afiyet olsun
Yaptım bitti süper oldu bu ama ya böyle birbirimizi gaza getirsek iyi olurHadi herkes toplansın
Tebrik ederim seni çok iyi iş çıkardınYaptım bitti süper oldu bu ama ya böyle birbirimizi gaza getirsek iyi oluröncesinde Türk kahvesi içtim
Yarın bende mi tutsam acaba zorlanır miyimAynen öyle canim ben orucken daha çok yiyorumya 4 günüm kaldı bu hafta bitirip diyete odaklanmak istiyorum
Yatılı misafir falan mıÇok teşekkür ederim canım
Yarına misafirim var ve hala islerim bitmedieşim evdeyken bugünden yapmak istiyorum çoğu şeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?