Boyum 168 hedefim 65-63 o aralarAllah kabul etsin dutum ne iyi yapmışsın
Allah bağışlasın göklercecim hayırlı olsun yavrun
Tabi canım hoş geldinsenin boy ve hedef kaçtı
Ceza değil değil dengeliyoruz
Afiyet olsun tatlım lütfen bildirimlerimizi düzenli yapalım unutmayalımbugünün menüsünü yazayım
Sabah
Hiçbir şey yemedim
Öğlenki menüm ekte
Akşamüstü bir tane kurabiye yedim
Akşam 18:00 da 2 kase kabak çorbası ve salata yedim
Şimdi de bir türk kahvesi yaptım yanına grissini aldım 2 tane ve bir tane de elmam car yiyeceğimmm
Spor olarak da 30 dk lık growwithjo yaptım
Baya yordu unutmuşum onun sporlarını
Chocolita espressoc
Bence denemelisin ya eylüle çok var sıkı çalışıp yapabilirsin açığın çok yok zaten eğer denemezsen belki de ilerde pişman olursunKızlar size bir şey danışmak istiyorum şu an bu karar için kritik bir dönemdeyim 2024 KPSS sınavına girmiştim 82.3 aldım bizim bölüm 83 ile kapattı en son atanamadım. Gelecek yıl Eylül'de sınav olacak şu an sınava çalışmak için güzel bir dönemdeyim sizce yeniden sınava başlayayım 8-9 ay fedakarlık yapayım mı yoksa bir daha bu yolda kendimi yıpratmayayım mı kafam çok karıştı bir yandan ders çalışmak iyi oluyor kafam dağılıyor yoksa çok sıkılıyorum bir anda da diyorum ki o sınav stresinde kaldıracak psikolojim yok
Değil mi ya ay herkes aynı fikirde ben ufaktan günde 1 saatten falan başlayayım en iyisiBence denemelisin ya eylüle çok var sıkı çalışıp yapabilirsin açığın çok yok zaten eğer denemezsen belki de ilerde pişman olursun
Tamam ele olsunCeza değil değil dengeliyoruz
Kız ben bugün arkadaşımla konuşmaya dalmışım telefonda tam 57 dk yürüyüş yapmışım koşu bandında hiç farkında değilim çok mutluyumTamam ele olsun
Ne bacaklarım ne popom tutuyoKız ben bugün arkadaşımla konuşmaya dalmışım telefonda tam 57 dk yürüyüş yapmışım koşu bandında hiç farkında değilim çok mutluyum
Bilgilerin tazedir. Ben yine denemenin iyi olacağını düşünüyorum. Umut kalacağına emek kalsın derler.Kızlar size bir şey danışmak istiyorum şu an bu karar için kritik bir dönemdeyim 2024 KPSS sınavına girmiştim 82.3 aldım bizim bölüm 83 ile kapattı en son atanamadım. Gelecek yıl Eylül'de sınav olacak şu an sınava çalışmak için güzel bir dönemdeyim sizce yeniden sınava başlayayım 8-9 ay fedakarlık yapayım mı yoksa bir daha bu yolda kendimi yıpratmayayım mı kafam çok karıştı bir yandan ders çalışmak iyi oluyor kafam dağılıyor yoksa çok sıkılıyorum bir anda da diyorum ki o sınav stresinde kaldıracak psikolojim yok
Bende günlük pilates düzenini bozmayayim 10 dk yapayım diyorum ama mecalim yokNe bacaklarım ne popom tutuyogün boyu titredim
Doğru diyorsun canım ne güzel sözmüs bir yıl daha kendimi feda etmek gerekBilgilerin tazedir. Ben yine denemenin iyi olacağını düşünüyorum. Umut kalacağına emek kalsın derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?