Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

25.11 25
12.30
Kıymalı pazılı yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
1 tk labne ve bal
2 parça tahin helvası
2 dilim ekmek

16.00
Yoğurt , 1 mandalina
17.30
Sade kahve, 2 parça bitter , 5-6 kaju

19.30
Biraz haşlanmış brokoli , mas fasulye salatası, 2 YK kisir, zeytin ( akşama yemek yapamadım, brokoli başladım karışık menü oldu )
Çay ile 2 hurma

Şu:2 lt
Chocolita espressoc

Evet gelebilir o da memur olduğu için tayinde sıkıntı çıkmaz Bir sıkıntı atamalarda işte atama sayısı çok az olduğu için motive olamıyorum çalışmaya
Eşinin engeli olmaması güzel, acaba seçim ne zamandi yani 2026 ya girsen zaten ataması 2027 de falan olur o ara seçim yakinsa alım çok olur bu hesaplamalari da yapmalisin
Eşinle baştan iş bölümü yap, en güzeli bazı sorumlulukları komple vermek yani zor oluyor ama benim kafamın tek rahat etttigi o şekilde oluyor, misal o onun işi olsun geç de yapsa görme zamanla oturur belki

İyi geceler kızlar
Sabah 1tane haşlanmış yumurta 1 tane haşlanmış yumurtanın sarısı ( beyazını oğlum yedi ) 2 kapya biber 1 küp peynir 5-6 tane zeytin 2 ceviz 3 tane erik kurusu

Ara öğün 6 çatal haşlanmış makarna yedim ( temizlik yapıyordum İ yüzden hemen bunu yaptım )

Akşam
Yemek gönderdiler
Paglıcan mısakka yanına pilav
Akşam öğünüm yağlı olmasaydı bence güzel olacaktı.

Şu miktarı 1 lt
Adım 8k

espressoc Chocolita

Chocolita
Ben 20 dk biliyodum ama aylık da eklendi neyse
Aylık dengede egzersiz süresi 30 dk canım. Haftalık yapacağın 3 gün 6.000 adımı da 8.000 olarak atmış oluyorsun
1. Denge egzersizi dutum
Ayağına sağlık. Bugün çok güzel açık vermişsin
Hepimizin bir duraklama dönemi oldu geçtiğimiz haftalarda şimdi yeniden el ele verip kalkalım
Tam da bu kafadayım yeni yıla 69 kg girmek istiyorum

Adımın ekran görüntüsünü atar mısın canım

Çokom pazartesi de 8000 yaptım

Bak burda çokom
Bende günlük pilates düzenini bozmayayim 10 dk yapayım diyorum ama mecalim yok
Bende yapamadım bacaklarım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…