17 sinde izne ayrılmıştım 18 i doğum günümdü maalesef hastayım diye de çok kutlayan oldu 3 gün kutlama ile geçti dün tartılmıştım düne göre 800 gram vermişim yine ama aranıza eksiyle geldim çok üzgünüm daha iyisi olacak inşallah
17 sinde izne ayrılmıştım 18 i doğum günümdü maalesef hastayım diye de çok kutlayan oldu 3 gün kutlama ile geçti dün tartılmıştım düne göre 800 gram vermişim yine ama aranıza eksiyle geldim çok üzgünüm daha iyisi olacak inşallah
Listedeki son kilona göre + denge egzersizi gelir canım. Sorun değil hepimiz yaşıyoruz bunları. Halledersin. Ama şu var, 2. Uyarıda izne çıkmıştın. Bu hafta izinden döndükten sonra sadece salı ve perşembe menüleri geldi. Menüleri vakitli göndermeye özen gösterirsek güzel olur. Uyarı sildirmek içinde yüzlerde ilk 3 e girmek veya bu haftaki beslenme programına en az 5 gün uyum sağlamak gerekir. Sıfır şeker haftasına girdik. Egzersiz yarım puan edip beslenme puanına eklenir
Bildirimleri akşam yapacağım. Şimdi çıkmam gerekiyor. Tartılarda tamamlanmış olur. 3'den önce göndermeye çalışalım. Geçen her saat enerji harcamaya devam ediyoruz. Haksızlık olmasın