Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Çok geçmiş olsun Pembe Lotus
Dilerim ailece çabuk iyileşir, eski sağlığınıza kavuşursunuz.

Geçmiş olsun hastalık geçse de öksürük zor geçiyor Rabbim şifa versin

Oy yavrum ya. Allah şifa versin canım

Çok geçmiş olsun canım .şimdi nasıl yavrun? benim de büyük kızım hasta inşallah öksürüğe düşmeden atlatabilir . İki gündür ateşli okula göndermedim .
Tşk ederim kızlar Amin
Dutum iğne yapılmış gidince Antibiyotik şurup öksürük şurubu Alerji ilacı bide ara ara gece öksürüğü tuttu
Dr yattığı odanın petegini kapatin yada üzerine ıslak havlu koyun demiş
Gece 12de geldiler Sabah 08:20de uyandı uyusana dimi

İğneyle biraz toparlar. Bize de antibiyotik öksürük şurubu alerji için zaten sürekli kullandığı çiğneme tableti ve burun spreyi var onların sakın ihmal etme dedi gece çok geç yattık bizde ben kalktım küçük kızı götürdüm o hala yatıyor . Hali olsa şimdiye uyanırdı sevmez yatmayı
Çok geçmiş olsun D u t
Acil şifalar diliyorum.
Canım delfim allah razı olsun

Günaydın canım kadınlarÜzmeyin kendinizi bazen kısır döngüye giriyoruz.Stres , duygusal baskılanma herşeyi içimize atıpta güçlü kalabilme çabası bizi yeme ataklarına itebiliyor.Ama unutmayınki bizler gerçekten güçlü ve istedigi herşeyi yapabilecek kadınlarız.Şöyle bir düşünün nelerin nelerin üstesinden geliyoruz bunların yanında kilonun lafımı olur Hallederiz el birligiyle .Ben her birinize çook güveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…