Daha değil.Minik döndün mü listeye alayım mı seni
Çok geçmiş olsunİyi geceler kızlar
Oğlumu öksürükten tıkandı kustu
Özel hastaneye götürdü eşim yarım saat önce
Şehir hastanesi soğuk algınlığı şurup verip gönderdi geçen hafta çocuk daha kötü oldu
Benimde tekrar gıcık şeklinde başladı öksürük
Nasıl bir illet geçmiyor
Geçmiş olsun hastalık geçse de öksürük zor geçiyorRabbim şifa versin
Oy yavrum ya. Allah şifa versin canım
Tşk ederim kızlar AminÇok geçmiş olsun canım .şimdi nasıl yavrun?benim de büyük kızım hasta inşallah öksürüğe düşmeden atlatabilir . İki gündür ateşli okula göndermedim .
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım .şimdi nasıl yavrun?benim de büyük kızım hasta inşallah öksürüğe düşmeden atlatabilir . İki gündür ateşli okula göndermedim .
Amin inşallah
İğneyle biraz toparlar. Bize de antibiyotik öksürük şurubu alerji için zaten sürekli kullandığı çiğneme tableti ve burun spreyi var onların sakın ihmal etme dediTşk ederim kızlar Amin
Dutum iğne yapılmış gidince Antibiyotik şurup öksürük şurubu Alerji ilacı bide ara ara gece öksürüğü tuttu
Dr yattığı odanın petegini kapatin yada üzerine ıslak havlu koyun demiş
Gece 12de geldiler Sabah 08:20de uyandı uyusana dimi
Canım delfim allah razı olsun
Sağol dutum. Bende bu hafta ödem atarım inşallahBenim geçen haftaki halim gibi olmuşsun çokom . Sakın paniğe ve ümitsizliğe kapılma 1 haftada o kadar artı gelebilmen mümkün değil. Hepsi ödem ve haftaya geçecek
Harikasın canım geçti gitti bak
Evet şükür inşallah bu hafta da güzel bi eksi ile devam ederimSağol dutum. Bende bu hafta ödem atarım inşallah
Harikasın canım geçti gitti bak
Tebrikler aslıGünaydın
12 Aralık Kilo Bildirim
21 Kasım 73,40
28 Kasım 72,80
Fark: -600 gram
Yüzdeliği: - 0,817 gram
(Dün hormon ilacı kullanmadan regl oldum, çokkk mutluyum. Yoksa daha da eksi gelebilirdim. Bu yeme şekli bana çok iyi geliyor.)
Chocolita espressoc
Eki Görüntüle 3684676
Saglik olsun çokom toparlanacağiz
Teşekkür ederim canımMaşallah dut çok iyi tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?