Merhaba ben de katılmak istiyorum . Yeni üyeye açık misiniz acaba?Sabah
1 tuzlu dilim 1 bardak komposto
1 tatlı dilim çay
Ara kahve 1 kare
Akşam
2 dilim ekmek ile meze yedim
Humus
Köz patlıcan salatası
Karides vs.
Çay yanı 1çorba kaşığı tahin pekmez
Adım 10binChocolita Fit mutlu anne
Su 1 1. 5 lt
Tamam canim kaydettim ins bı ara o motivasyonu yakalarsam yaparım teşekkür ederimBu sitedeki listeye göre yapabilirsiniz çok katı değil doğrusu bu liste zaten. Önceki mesajımda ekran görüntüsü ekledim.
Geçmiş olsun canım.İyi akşamlar kızlar bugün sabaha karşı karın ağrısı şişkinlik ile bi uyandım daha yeni rahatliyorum daha öncede olmuştu muhtemelen gaz sıkışması bağırsak alakalı takviye aldım artık bağırsaklarınıza sahip çıkın kızlar ay ne pahalı bu probiyotikler tüm gün sıcak şu torbası battaniye ile geçti nerdeyse hava da baya kötüydü hiç çıkmadık çocuklarla, eşim bi market eczaneye gitti geldi mide bulantım da vardı doğru düzgün bişey yiyemedim güya kahvaltıya yumurta falan ketojenik beslenecektim olmadı
Merhabalar ben de size katılabilir miyim acaba?Merhabalar,
Chocolita Fit mutlu anne
27 Kasım, kilom:98,5 kg
(Geçen hafta 98,1 kg idim.)
0,4 kg artıdayım.
98,1-98,5=-0,4
-0,4÷98,1*100=-0,4077
Yüzdem: -0,4077
1. sayfamızda "Grup üyeliği kapanmıştır." yazıyor maalesef. Kurallarımız da yazılı.Merhabalar ben de size katılabilir miyim acaba?
Anladım teşekkür ederim . Bol eksiler diliyorum sizlere1. sayfamızda "Grup üyeliği kapanmıştır." yazıyor maalesef. Kurallarımız da yazılı.
Chocolita ya danışın isterseniz; ama bildiğim kadarıyla yeni üye alınmıyor şu an.
Rica ederim.Anladım teşekkür ederim . Bol eksiler diliyorum sizlere
Çok geçmiş olsunGünaydınlar
Kızlar hastaydı bi kaç gündür elimde buhar makinasıyla geziyom
Buraya da giremedim bol eksi görelim inşallah
Teşekkür ederim canım
Geçmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar bugün sabaha karşı karın ağrısı şişkinlik ile bi uyandım daha yeni rahatliyorum daha öncede olmuştu muhtemelen gaz sıkışması bağırsak alakalı takviye aldım artık bağırsaklarınıza sahip çıkın kızlar ay ne pahalı bu probiyotikler tüm gün sıcak şu torbası battaniye ile geçti nerdeyse hava da baya kötüydü hiç çıkmadık çocuklarla, eşim bi market eczaneye gitti geldi mide bulantım da vardı doğru düzgün bişey yiyemedim güya kahvaltıya yumurta falan ketojenik beslenecektim olmadı
Tamam canim kaydettim ins bı ara o motivasyonu yakalarsam yaparım teşekkür ederim
Geçmiş olsun canım.
Bugün nasılsın dün hiç telefon alamadım elime
Günaydin
Fit mutlu anne gecmis olsun. Bugun nasilsin?
Ben biraz daha uyuyup kalkayim sonra tartilirim
Saolun kızlar düne göre fena değilim ama hala ağrım var ya karnım davul gibi bakalım ilaç fayda etmezse yarın bi sağlık ocağına giderimGeçmiş olsun canımnane kaynatıp iç bu durumlarda mideyi çok rahatlatıyor
Günaydın geçmiş olsun canım bende probiyotik kullanıyorum antibiyotikten dolayi bi türlü duzelemedim kabızlık var diyetisyen uzun bi sure kullanalim dedi toz olanından kullanıyorum gerçekten çok pahalıSaolun kızlar düne göre fena değilim ama hala ağrım var ya karnım davul gibi bakalım ilaç fayda etmezse yarın bi sağlık ocağına giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?