Herkese selamlar, yeni haftada aranıza geri dönüyorumgüncel tartımda bir değişiklik yok bu sıra duygusal yeme ile baş etmeye çalışıyordum biraz güvendim kendime o yüzden tekrar diyete başladım. Güncel tartım aşagıda , hedef kilom şimdilik 85 diyelim.
Eki Görüntüle 3357817
Chocolita @Fit mutlu anne
HaklısınBu cayi falan mi kessen sen acaba?
Bazi caylar insana hic iyi gelmiyor.
Ben bi ara biberiye cayi almistim, normalde migrene iyi gelir falan diyor ozelliklerinde. Ama bende o kadar çok bas agrisi yapmisti ki hasta gibiydim resmen.
Hic bilemiyorsun sende etkisi nasil ilacak. Bence kes bu ara sen bu tarz degisik aldigin urunleri.
Günaydın kızlar
Bu hafta full temizlik yaptım gündüzleri telefonu elime alamadım gece de yorgunluktan ellerim uyuştu pek bakamadım buralara bu hafta daha düzenli gelebilirim umarım regl yakın şiş hissediyorum aralıklı oruç iyi gelir dedim ama hala olduğum yerdeyim sanki yakın uyandım şişliğim biraz inince tartılırım
HaklısınAlys öyle yapacağım.
hibiskus çayının tiroid hastalarına iyi gelmediğini okumuş idim daha evvel, ona rağmen içmeye devam etmemem lazımdı.
Teşekkür ederim.
Tamam canımAy direk kes o zaman,
Ben hastalik hastasi bir insan oldumcok korkuyorum hastaliktan bu aralar. Iyi ol lutfen hemencecik
Çok özür dilerim sabah tartıldım eklemeyi unuttum.
Bu hafta ağır sikletin kazananıdelfinia oldu Alys ikinci oldu
Eki Görüntüle 3357912
Hafif sıkletin kazananıbaltasar yiitee ikincimiz
Eki Görüntüle 3357911
Tebrik ederim kızlar yine çok iyisiniz
Delfi ve Baltasar bu hafta dokunulmazsiniz
Cezalardan muafsiniz
1000 kalori ödül hakkınız var
Teşekkür ederim.
Eline emeğine sağlık canımKızlar yiite Süpernova da yalnız kaldığı için gruplar yeniden güncellendi. Vücut kitle indeksine göre sıralama yaparak dağıldık. İlk sayfadan grubunuza bakabilirsiniz. Birazdan yüzdeleri de yazarım
Rica ederim canım benim
TebriklerBu hafta ağır sikletin kazananıdelfinia oldu Alys ikinci oldu
Eki Görüntüle 3357912
Hafif sıkletin kazananıbaltasar yiitee ikincimiz
Eki Görüntüle 3357911
Tebrik ederim kızlar yine çok iyisiniz
Delfi ve Baltasar bu hafta dokunulmazsiniz
Cezalardan muafsiniz
1000 kalori ödül hakkınız var
Yalnız kaldım demi en sonundaKızlar yiite Süpernova da yalnız kaldığı için gruplar yeniden güncellendi. Vücut kitle indeksine göre sıralama yaparak dağıldık. İlk sayfadan grubunuza bakabilirsiniz. Birazdan yüzdeleri de yazarım
Hala tek görünüyorum. Gelsin 1000 kalorilik ödüller oluyor o zamandaKızlar yiite Süpernova da yalnız kaldığı için gruplar yeniden güncellendi. Vücut kitle indeksine göre sıralama yaparak dağıldık. İlk sayfadan grubunuza bakabilirsiniz. Birazdan yüzdeleri de yazarım
Teşekkür ederim.
Alys benim favorim sendin bu hafta,
gönlümden geçen birinci sendin.
En kısa zamanda senin birinciliğini kutlayacağız, biliyorum.
Hatta birlikte çalışmalara başlayalım hedeflerimize ulaşmak için. Benim de motivasyonum düşüyor tek başıma, hepbirlikte daha iyi olur.
İyi tatiller canımAha sagol rakibem
2 hafta izindeyim, 3. Haftanin safaginda bekle beni
En yüksek yüzde senin canım. Hala fırsatını bulamadım ilk sayfaya girecek. Ev dolu. Grup yıldızi olduğun kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?