Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Haklısın Alys öyle yapacağım.
hibiskus çayının tiroid hastalarına iyi gelmediğini okumuş idim daha evvel, ona rağmen içmeye devam etmemem lazımdı.
Teşekkür ederim.

Kiz bahar temizligi zamani da degil, naptin sen oyle

Haklısın Alys öyle yapacağım.
hibiskus çayının tiroid hastalarına iyi gelmediğini okumuş idim daha evvel, ona rağmen içmeye devam etmemem lazımdı.
Teşekkür ederim.

Ay direk kes o zaman,
Ben hastalik hastasi bir insan oldum cok korkuyorum hastaliktan bu aralar. Iyi ol lutfen hemencecik

Emegine saglik canim

delfinia rovans isterim

Tebrikler
Teşekkür ederim.
Alys benim favorim sendin bu hafta,
gönlümden geçen birinci sendin.
En kısa zamanda senin birinciliğini kutlayacağız, biliyorum.
Hatta birlikte çalışmalara başlayalım hedeflerimize ulaşmak için. Benim de motivasyonum düşüyor tek başıma, hepbirlikte daha iyi olur.

Kızlar yiite Süpernova da yalnız kaldığı için gruplar yeniden güncellendi. Vücut kitle indeksine göre sıralama yaparak dağıldık. İlk sayfadan grubunuza bakabilirsiniz. Birazdan yüzdeleri de yazarım
Yalnız kaldım demi en sonunda
Nerdeymişim bakayım ben hemen

Kızlar yiite Süpernova da yalnız kaldığı için gruplar yeniden güncellendi. Vücut kitle indeksine göre sıralama yaparak dağıldık. İlk sayfadan grubunuza bakabilirsiniz. Birazdan yüzdeleri de yazarım
Hala tek görünüyorum. Gelsin 1000 kalorilik ödüller oluyor o zamanda

Aha sagol rakibem

2 hafta izindeyim, 3. Haftanin safaginda bekle beni

Aha sagol rakibem

2 hafta izindeyim, 3. Haftanin safaginda bekle beni
İyi tatiller canım Şimdiden yeni yılın kutlu olsun, sağlıklı, mutlu bir yeni yıl dilerim Alys İyi tatiller.
Ben de bu 2 hafta süresince D vitamini takviyelerimi alayım, enerji toplayayım.
Üçüncü haftanın şafağında görüşürüz rakibem

Chocolita bir şey soracağım, haftaya Pazartesi 1 Ocak'a ve yılbaşı gecesinin ertesine denk geliyor ya, eğer diğer arkadaşlar için de uygunsa bir seferlik olmak üzere bu hafta 31 Aralık, Pazar günü kilo bildirimi yapsak. Ne dersiniz?
Yılbaşı akşamı geç saate kadar birşeyler yiyeceğiz ya hepimiz, tartıda ödem ve artı olabilir. onun için böyle bir teklifte bulunayım istedim.
Siz ve gruptaki diğer arkadaşlarım ne derler acaba?
Burada mı sorayım, özelden mi yazıp sorayım bilemedim. Sonra buraya yazayım dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…