Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Hahahaha hamişken diyetteyim baakk 🤣 ben 4.5 ayda 17 kilo verdim 🙈 sanırım oyuzden bukadar çabuk kaldım ummuyordum hiç zordu tembeldi benim yumurtalıkla ama hamile ilk hamişimde zor oldu 2.5 senede demekki zayıflamam gerekiyormuş🥲🥲
Maşallah diyorum, azim bu işte. Çok iyi kilo vermişsiniz.

Yeter boşver 😂
İyi vermişsin zaten hepsini geri alır bebiş büyüyünce devam edersin vücut isyan edecek 🤪
Hahahahah yok kuzum hamilelikte ben karbonhidrat pek tüketmem tatlıda öyle kızımda 7 kiloyla dogurmustum bunada öyle devam ederim insaallahh 🤣

Maşallah diyorum, azim bu işte. Çok iyi kilo vermişsiniz.
Sağol canım benimm leslie yürüyüş bide ip atladım hep ondan bukadarçabuk verdim günde 2 öğün tükettim aman ne zorlandım varya diyet yaptığımda adetim bile düzeldii düşün

D u t D u t
Hosgeldin aramiza 90.8 başladım diyetisyene giderek 74.8 düştüm yeterki isteyelim💪
Oo harikasın darısı bana olsun inşallah 😍😍😍 geçen sene burdaki topiklerle 69 a düştüm inşallah hepimiz bol bol eririz

Oo harikasın darısı bana olsun inşallah 😍😍😍 geçen sene burdaki topiklerle 69 a düştüm inşallah hepimiz bol bol eririz
Hoş geldin dut 🤗 grupları vücut kile endeksine göre sıraladık. Hangi grupta olacağına bakacağız artık. Büyük ihtimal ya yıkım ekibinde ya da grup alfada olursun. Alfada boşluk var sanırım

Hoş geldin dut 🤗 grupları vücut kile endeksine göre sıraladık. Hangi grupta olacağına bakacağız artık. Büyük ihtimal ya yıkım ekibinde ya da grup alfada olursun. Alfada boşluk var sanırım
Fark etmez çokom 🤣 al birine de nereye olursa olsun
Hoş buldum 😘

Ne ara oraya çıktın benim bildiğim dut guruydu. Allah tekrar gurumayı nasip etsin sağlıkla ver kilonu inşallah
Amin bonusum ne güzel 69 a indiydim . Yüzümü gören ne güzel zayıflamışın dedi . Bende ay bi kereden bişey olmaz diye diye abur cubur hamur işine abanınca 😂 sulandım geri

Amin bonusum ne güzel 69 a indiydim . Yüzümü gören ne güzel zayıflamışın dedi . Bende ay bi kereden bişey olmaz diye diye abur cubur hamur işine abanınca 😂 sulandım geri
Halledersin inşallah ❤️ yarın tartı bekliyorum o zaman başlangıç gireyim. Boy ve hedef kilonu da yazarsın. Pazartesi tarti günümüz 🌸

Halledersin inşallah ❤️ yarın tartı bekliyorum o zaman başlangıç gireyim. Boy ve hedef kilonu da yazarsın. Pazartesi tarti günümüz 🌸
Bugün tartıldım 80.6 geldim sabah yine foto atarım hedef 70 boyum 170

8 Kasım menüm
Sabah tam buğday tost
Ballı ihlamur

Öğlen klasik kahvaltı haşlanmış yumurtalı

Ara öğün
Türk kahvesi
3-5 lokmalık biseyler(50-60 kalori)

Akşam yeşil mercimek çorbası
Yoğurtlu makarna 3-5 kasik

Çay içerim,yatmadan kirazsapi içerim.
Su yine az oldu 1.5 lt ancak
Egzersiz yok adım sayım da az 😔

Selam kizlarr 🌸
8 Kasım menüm
Sabah
Haşlanmış yumurta tam buğday ekmeği 2 dilim 7 zeytin boll yeşillik 1 dilim peynir
1tk bal

Öğlen
Tarçınlı elma 2 ceviz kahve

Aksam
Pırasa 7 8 yk kadar
2 kepçe yayla çorbası
Salata
2 litre su 1fincan rezene
1 fincan yeşilçay
5.300 adım
(Cayimin yanında kuru incir yerim 1 tane)
Cemoos Cemoos

Back
X