Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Annemin evindeydik 6. Kat eski binaydı. Hissettik. Balıkesir de nasıl hissedildi kim bilir

Bende özledim 🧡 tekrar hoş geldin canım

Vayy süper başladın 🫶 ama belliydi zaten

1.5 kilo vermişsin canım süper. Hiç sevincini gölgeleme bence. Sen geçen haftaya göre olana bak. 1 hafta boyunca çabaladın karşılığını da aldın. Bu hafta 79 ları görürsün inşallah. Ama bu sefer sağlam olur öyle düşün. Önceki yanlış gitmiş sağlam olmamış
Çok teşekkür ederim canım ☺️ inşallah devamı gelir 💪

Annemin evindeydik 6. Kat eski binaydı. Hissettik. Balıkesir de nasıl hissedildi kim bilir

Bende özledim 🧡 tekrar hoş geldin canım

Vayy süper başladın 🫶 ama belliydi zaten

1.5 kilo vermişsin canım süper. Hiç sevincini gölgeleme bence. Sen geçen haftaya göre olana bak. 1 hafta boyunca çabaladın karşılığını da aldın. Bu hafta 79 ları görürsün inşallah. Ama bu sefer sağlam olur öyle düşün. Önceki yanlış gitmiş sağlam olmamış
Çok geçmiş olsun Allah doğal afetlerden korusun bizi inşallah

Merhablar kızlar nasılsınız?
Artık yüzde hesaplanıyor mu bilemedim
1000081382.webp

Geçen hafta 80.4
Bu hafta 79.7
Verilen-0.700 gram

Çok az geldi ama yine de mutluyum hazırlık haftasiydi çok şükür yeniden 80 altına düştüm 🌺🩷😍
Chocolita Chocolita

delfinia delfinia nasılsınız canım herkes iyi mi? Ayvalıktaydın. Çok geçmiş olsun
Chocolita Chocolita Merhabalar Canım 🤗💕
Sağolasın, iyiyiz çok şükür. Dün akşam depremi çok hissettik. Banyoda elimi yıkıyordum, şampuan kutuları çok sallandı.
Allah korusun hepimizi inşallah.🙏
Sen nasılsın, iyi misin? İstanbul'da da hissedilmiş;değil mi? Çok geçmiş olsun herkese.❤️

Günü 17.0ü de kapattım.
Sabah 2 keto pankek 11.00 de
Akşam 17.00 ızgara levrek ve semizotu
1 avuç fındık
Chocolita Chocolita
20 dk spor yaptım

Eklentiler

• 1000275681.webp
    1000275681.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000275667.webp
    1000275667.webp
    108,5 KB · Görüntüleme: 5
  • 1000275665.webp
    1000275665.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 4
Aramıza hoşgeldin aşırı motive ediyor grup ben 90 dan 82 ye kadar indim
Aslında çok güzel kilo vermişssin
Valla söz kaçamak yok eşim şehir dışından geldi bugün bile dışardan yedik ama bugün son
Bu diyet dışı olmuş
Sıcak bir akşamdan merhabalar bugünkü menüm Sabah kahvaltısı bolca salata kepekli ekmek bir dilim öğle yemeği iki lahmacun 2 bardak ayran saat 5 gibi karpuz yedim miktarda pek emin değilim çok kaçırdım
Şimdi de külah dondurma 2 lt Su valla Chocolita Chocolita cezalara Hazırım adım Yok
Fazla kaçırmışsın
Bugünkü menüm Sabah kahvaltısı yapmadım öğleden birşey yemedim biraz göbeğim çıkmasın diye doğum günüm du bugün fazla kaçırmadan yedim yaş pasta mısır kek ufak ufak kola 2 lt su
Diyet dışı olmuş. Ben mesela diyet dışı yapacaksam içlerinden 1 veya 2 adet çok minik alıyorum.
Merhaba arkadaşlar bugünkü menüm Sabah kahvaltısı yoğurda salatalık doğradim bir bardakta limonlu su
Öğle yemeğim az yağlı (zeytinyağlı) kabak yemeği bol yoğurtlu + bolca sebze biber salatalık maydanoz 2.5 lt su
Bu menü güzelmiş. Ama karbonhidrat protein kalsiyum daha dengeli olsa daha iyi olurdu.
Bugünün menüsü sabah erken limonlu su ve 1 lt yakın su içtim 11 gibi kahvaltı yaptım patates kızartması 5 çatal gibi iki haşlanmış yumurta beyazını yedim 2 bardak çay
Öğle yemeği bir lavaş fırında kebap yapıp yedim ilk deneyimim di bol salata tüketim ama 1 bardak ayran 1 lt su akşama kadar bir lt daha içsem 3 lt olur öyle işte günü bitirdik
Fazla kaçırmış olabilirsin. Menü güzel ama fazla kaçırmışsan yine dikkat etmen lazım

Diyetisyen listesi denedin mi?

Chocolita Chocolita Merhabalar Canım 🤗💕
Sağolasın, iyiyiz çok şükür. Dün akşam depremi çok hissettik. Banyoda elimi yıkıyordum, şampuan kutuları çok sallandı.
Allah korusun hepimizi inşallah.🙏
Sen nasılsın, iyi misin? İstanbul'da da hissedilmiş;değil mi? Çok geçmiş olsun herkese.❤️
Geçmiş olsun

11 ağustos pazartesi
Sabah 1hyumurta, 1/2s.b.yulaflı süt
Öğle 1 parça et, 1k.salata
Akşam 1d.pizza,1adet çiğ köfte.
Su 3lt
Spor 9330 adım.
Chocolita Chocolita
Screenshot_20250811_192921.webp

Çok teşekkür ediyorum çok güzel anladım şuan hiç diyetisyen ile konuşmadım yada menü seçenekleri yapamadım ne yapsam az yerim dikkat edeceğim dediğim halde olmamış bunu şuan sayende anladım çok teşekkür ediyorum
Aslında çok güzel kilo vermişssin

Bu diyet dışı olmuş

Fazla kaçırmışsın

Diyet dışı olmuş. Ben mesela diyet dışı yapacaksam içlerinden 1 veya 2 adet çok minik alıyorum.

Bu menü güzelmiş. Ama karbonhidrat protein kalsiyum daha dengeli olsa daha iyi olurdu.

Fazla kaçırmış olabilirsin. Menü güzel ama fazla kaçırmışsan yine dikkat etmen lazım

Diyetisyen listesi denedin mi?

Merhaba 😊
Sabah iki dilim tm buğday ekmeği ile tost

Öğlen sade türk kahvesi bir dilim kakaolu kek

Akşam iki küçük lahmacun ( iç harcını ben hazırlayıp pide lahmacun salonu götürdüm)
Küçük servis tabağı boyutunda diyeyim yeşillik

Spor 40dk pilates yaptım Instagram'da 220 kalori yakmisiz
Bugün pek istediğim gibi olmadı

Hayırlı akşamlar hanımlar ☺️
Kahvaltı 4 dilim peynir 4 tane zeytin Bir tane domates salatalık yedim
Öğlen yemeği yemedim
Akşam da bir tabak makarna salatasi yedim
İki litre su içtim ☺️

Eklentiler

• 1000407089.webp
    1000407089.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 2
İyi akşamlar kızlar

Ben yine tek öğün devam ama bugün başım çok ağrıdı

Ara öğün
1 Türk kahvesi
1 erik
2 ceviz

Akşam yemeği
Kavurma
Salata
Yayla çorbası

Chocolita Chocolita

Çok teşekkür ediyorum çok güzel anladım şuan hiç diyetisyen ile konuşmadım yada menü seçenekleri yapamadım ne yapsam az yerim dikkat edeceğim dediğim halde olmamış bunu şuan sayende anladım çok teşekkür ediyorum
az yiyip karbonhidrat ağırlıklı yersen de bu seni daha çok acıktırır. O zaman da kilo veremiyorsun.
Protein önemli çünkü hem tok tutuyor hem kilo kaybetmeni sağlıyor. Ve spor göremedim. Bak ben hergün en az 6bin adım atıyorum. Bu da çok önemli.
15 dk leslie bile yapsan faydası olur.
İyi akşamlar kızlar

Ben yine tek öğün devam ama bugün başım çok ağrıdı

Ara öğün
1 Türk kahvesi
1 erik
2 ceviz

Akşam yemeği
Kavurma
Salata
Yayla çorbası

Chocolita Chocolita
Senin menülerini de çok beğeniyorum. Afiyet olsun.

Back
X