Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım, sen de iyi ki varsın
Günaydın Canım
Sende iyi ki varsın delfikomÇok teşekkür ediyorum canım, sağolasın, eksik olmayasın.![]()
Chocolita
Diyetisyenimin "diyet yaptığınızı söylemeyiniz. soranlara "dikkat ediyorum." dersiniz " kuralını biraz ihlal ettim; ama olsun, varsınburada sizlerle haberleşmek, sizlerin tebrikleri beni o kadar mutlu etti ki, iyi ki varsınız.
![]()
Günaydın canım
Merhaba, çok sevindim o 4 kilo belli yağdan 6 kilodur o yüzden tartılmanızı istemiyor. Bir de insanlar bazen sabote ediyor aman bugünlük ye bir şey olmaz diye söylenemek en iyisi. İnşallah hedefinize sağlıcakla ulaşırsınız.Merhabalar Arkadaşlar,
Nasılsınız? Hepinizi çok özledim.
Chocolita kaptanıma yazmış idim, onunla haberleşmiş idim. Sizinle de paylaşayım.
Ben şu an online olarak insülin direnci konusunda uzman bir beslenme uzmanı takibindeyim. Diyetimin 2. ayı içindeyim.
Beslenme uzmanım her hafta görüşmemizde mezura ölçümlerini esas alarak (yağ kaybına ve beden olarak küçülmeye odaklı) hesaplama yapıyor, diyet listemi her hafta yeniliyor.
Benden birkaç ricası oldu,
* Tartıda tartılmamı istemiyor. Bu nedenle buradaki grubumdan da izin aldım.
(Zaten burada Ayvalık'taki evimizdeki tartı her seferinde farklı kg gösteriyor.+1,-1 kg şaşıyor.
Arızalı sanırım.)
*İkinci isteği de diyet yaptığımdan çevreme bahsetmemem.
(eğer "neden ikram ettiği tatlıyı yemediğinizi" sorarsa, arkadaşınıza/komşunuza dikkat ettiğinizi söyleyin diyor. Sanırım diyetim ile ilgili detayların başkalarınıın yorumuna açılmasının diyet sürecimde olumsuz etkileyebileceğini düşünüyor.)
*Sizleri çok özlediğim için, son kuralı biraz ihlal edipsizlere "merhaba" demek ve paylaşmak istedim.
Seneler sonra ilk defa çok güzel incelmeye başladım. 1 ayda 1-1,5 beden kadar inceldim.
(Hatta dayanamayarak tartıldığımı diyetisyenime söyledim. Tartıda 1 ayda -4 kg'ı görmek çok mutlu etti.
Hepinize bu süreçte başarılar diliyorum.Benim önümde uzun bir yol var, 104.5 kg ile başladığım yolda 75 kg hedefliyorum inşallah. Bana şans dileyin, emi?
Sevgilerimle.
![]()
5 yıllık canımAnladım kaç yıllık evlisiniz?
Ben 15 yıllık evliyim. Aynı şehirdeyiz sizinle.5 yıllık canım![]()
Çok teşekkür ederim,sağolasınMerhaba, çok sevindim o 4 kilo belli yağdan 6 kilodur o yüzden tartılmanızı istemiyor. Bir de insanlar bazen sabote ediyor aman bugünlük ye bir şey olmaz diye söylenemek en iyisi. İnşallah hedefinize sağlıcakla ulaşırsınız.![]()
Maşallah. Elazığda mısınızBen 15 yıllık evliyim. Aynı şehirdeyiz sizinle.
Ne güzel bir foto içim açıldı
Hayır, siz Bahçeci’ye gidiyoruz demiştiniz Diyarbakır’da.Maşallah. Elazığda mısınız
Ben günlük yürüyüş yapayım diyorum. Dünde yürüdüm zaten. Eve gelmemle müsait olamıyorum çünküGünaydın kızlar, ❤
Dünün menüsünü iletmemişim.
Sabah
2 yumurtadan omlet 2 dilim hindi Salam 1 küp peynir 5 tane kadar zeytin 2 dilim ekmek 1 tatlı kaşığı fıstık ezmesi 2 tane salatalık
Ara öğün
4-5 yemek kaşığı tavuklu pilav
Akşam
3 yemek kaşığı et sote yanına bol salata.
Şu miktarı 1 lt
Adım 4k
Egzersiz yapmadım bulduğum egzersizi burayada atarım
Chocolita
espressoc
Ben günlük yürüyüş yapayım diyorum. Dünde yürüdüm zaten. Eve gelmemle müsait olamıyorum çünküespressoc Her gün 10000 e yakın atayım
Evde egzersizle daha fazla kalori yakıyorum aslında iyidir canım. Oğluşun okula başladığı zaman rahat edersin kendine ayıracak vaktin olur. Benimde oğlum öğlenciyken daha fazla vaktim vardı. Şimdi sabahçı oldu. Onu yolluyorum eşimde 2 saat sonra çıkıyor. Onunla kahvaltı ediyorum topla kaldır saat 11 oluyor. Bana 1.30 saat kalıyorAslında ben de yürüyüşü koymak istiyorum canım diyetisyenler uzmanlar da günde 10.000 adımı öneriyorlar ama her gün dışarıya çıkamam malesefBenim oğlum küçük havalarda soğudu hasta olur diye riske atamıyorum. O yüzden büyük bir ihtimalle ben de yarım saat aerobik yapacağım. Hem bu sayede de şu sporu bir oturtturmuş olurum. Aslında yürüyüş daha iyi keşke çıkma imkanım olsa işte her gün olmasa çıkarım ama her gün denilince olmuyor.
![]()
Günaydın canım tamamdır kaydediyormBen günlük yürüyüş yapayım diyorum. Dünde yürüdüm zaten. Eve gelmemle müsait olamıyorum çünküespressoc Her gün 10000 e yakın atayım
Elazığ dayım ben evet Diyarbakır ile görüştükHayır, siz Bahçeci’ye gidiyoruz demiştiniz Diyarbakır’da.
Tebrikler delfi çok güzel vermişsinMerhabalar Arkadaşlar,
Nasılsınız? Hepinizi çok özledim.
Chocolita kaptanıma yazmış idim, onunla haberleşmiş idim. Sizinle de paylaşayım.
Ben şu an online olarak insülin direnci konusunda uzman bir beslenme uzmanı takibindeyim. Diyetimin 2. ayı içindeyim.
Beslenme uzmanım her hafta görüşmemizde mezura ölçümlerini esas alarak (yağ kaybına ve beden olarak küçülmeye odaklı) hesaplama yapıyor, diyet listemi her hafta yeniliyor.
Benden birkaç ricası oldu,
* Tartıda tartılmamı istemiyor. Bu nedenle buradaki grubumdan da izin aldım.
(Zaten burada Ayvalık'taki evimizdeki tartı her seferinde farklı kg gösteriyor.+1,-1 kg şaşıyor.
Arızalı sanırım.)
*İkinci isteği de diyet yaptığımdan çevreme bahsetmemem.
(eğer "neden ikram ettiği tatlıyı yemediğinizi" sorarsa, arkadaşınıza/komşunuza dikkat ettiğinizi söyleyin diyor. Sanırım diyetim ile ilgili detayların başkalarınıın yorumuna açılmasının diyet sürecimde olumsuz etkileyebileceğini düşünüyor.)
*Sizleri çok özlediğim için, son kuralı biraz ihlal edipsizlere "merhaba" demek ve paylaşmak istedim.
Seneler sonra ilk defa çok güzel incelmeye başladım. 1 ayda 1-1,5 beden kadar inceldim.
(Hatta dayanamayarak tartıldığımı diyetisyenime söyledim. Tartıda 1 ayda -4 kg'ı görmek çok mutlu etti.
Hepinize bu süreçte başarılar diliyorum.Benim önümde uzun bir yol var, 104.5 kg ile başladığım yolda 75 kg hedefliyorum inşallah. Bana şans dileyin, emi?
Sevgilerimle.
![]()