- 29 Ekim 2012
- 23.173
- 59.340
- 798
- 37
Ne sodası yaaa bırak bu işleri nazlanma gızzzz :)Gazozu usulca bırak ve bana sarıkız sade ac içelim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne sodası yaaa bırak bu işleri nazlanma gızzzz :)Gazozu usulca bırak ve bana sarıkız sade ac içelim![]()
Yıllar önce dişçiye çek ama acımasın demiştim ..sen yağmur da yürümek istiyorsun ama ıslanmak istemiyorsun nasıl olacak demiştikilo vermek istiyorum ama yemek yemekte güzel :)
İç iç acımayacak gel gel güzelim gel hiç acımayacakYıllar önce dişçiye çek ama acımasın demiştim ..sen yağmur da yürümek istiyorsun ama ıslanmak istemiyorsun nasıl olacak demişti![]()
Onu da yoldan çıkaracağım sütlü tatlılar bölümü raydan çıktı
AhahahahahahOnu da yoldan çıkaracağım sütlü tatlılar bölümü raydan çıktı![]()
Gece uğra heyecanı görAhahahahahah![]()
Aman bee bırak kendini sende ahahha
Sütlü tatlı mıOnu da yoldan çıkaracağım sütlü tatlılar bölümü raydan çıktı![]()
Amaç o değil miBencede kork
Kadin yemiyor içmiyor diyet yapıyor çünkü
![]()
Sen kazanacaksın bence
Aman artı çıkmıyım daçok aç kaldım diye vücut kendini kitlemesin de biraz şiş hissediyorum
![]()
Sabahtan atma şansın varsa at işte canım. Bugün hala açsan tartılıp özelden gönderebilirsin. Sonra göndermek sıkıntı da önceden atılabilirChocolita yarın kaçta çıkacağım bilmihorim canım izmir de randevumuz var tartiyi ne zaman atayım eger sabah okul sonrası atacak olursam o saatte atarım
Annemde atacak olursam benim evdekinden 1.5 kilo fazla çekiyor anneminki .akşam döneceğim eve şimdi aklıma o geldi
Yada bugünden çeksem onu mu saysak bana de bakam hele
Benim bitti sivilceler yeni baş veriyorAşırı gerginim regl olsamda rahatlasam kendimle bile kavga ediyorumsivilcelerimde yerini olmuş beze seklinde
dudagimdaki uçukla harikayim![]()
Pquenn in bir videosu vardı amaç o değil mi diyordu ondan öyle yazdım bendeAmaç o değil mi
korkma regl olamadım henüz bugünde yarında olurum çok şişim
Söyle yapalım ben garanti olsun diye bugün çekeyim. Olur da yarın bir aksilik olur cekemzsem bugünü atarım.Sabahtan atma şansın varsa at işte canım. Bugün hala açsan tartılıp özelden gönderebilirsin. Sonra göndermek sıkıntı da önceden atılabilir
Ama sabah aç karnına çekilen tartı olması lazım kahvaltı etmedin mi canımSöyle yapalım ben garanti olsun diye bugün çekeyim. Olur da yarın bir aksilik olur cekemzsem bugünü atarım.
Yok yapmadım daha if yapıyorum ya ..birde kac gündür misafir yüzünden daha da uzadı kahvaltı saatim yapmadım hala battaniye altındayımAma sabah aç karnına çekilen tartı olması lazım kahvaltı etmedin mi canım
Tamam canım çek sen o zaman özelden atarsın. Yüzden 1 gün eksik hesaba girecek amaYok yapmadım daha if yapıyorum ya ..birde kac gündür misafir yüzünden daha da uzadı kahvaltı saatim yapmadım hala battaniye altındayım![]()