- 8 Nisan 2017
- 57.522
- 310.069
- 698
Olsun sıkıntı yok yarın cekeblirsem onu atarım:)Tamam canım çek sen o zaman özelden atarsın. Yüzden 1 gün eksik hesaba girecek ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun sıkıntı yok yarın cekeblirsem onu atarım:)Tamam canım çek sen o zaman özelden atarsın. Yüzden 1 gün eksik hesaba girecek ama
Benim eşimde 70 kilo tatlılar yaş pastalar baklavalar su börekleri yiyor yiyor ama almıyorDün iş yerinde gün menüsü varmış..eve geldi onlara hamur işi yapmıştım diyor ki hala 79 kiloyim almamışim ohhh be diyor ..şeytan diyor yerleştir agzina![]()
BenimkideAy aynısı benimkinde var. Sanki verecek Kilosu var her gün tartılır bugün kaç kiloyum bakalım![]()
Ne güzel keşke benim bünyem de böyle olsaydıBenim eşimde 70 kilo tatlılar yaş pastalar baklavalar su börekleri yiyor yiyor ama almıyor20 senedir 65 70 bandında gidiyorum diyor
Aynen az bir şey alsa hemen veriyorNe güzel keşke benim bünyem de böyle olsaydıeşimde öyle istediğini yer içer maksimum 5 kilo alır. Sonra onu 2 haftada verir yine rahat rahat yer içer
![]()
Onlar için çok güzelAynen az bir şey alsa hemen veriyor
Metabolizmalari hızlı ve ağır işte çalıştıkları için yakıyorlarOnlar için çok güzel![]()
Aynen aynen buzimkide öyle baba tarafı çok da kilolu değil..benim anneannem ,annem,teyzem hepimiz kiloluyuzMetabolizmalari hızlı ve ağır işte çalıştıkları için yakıyorlar
Bide kalıtımsal faktörler de var abileri ablaları genel olarak zayıflar
Benim anne ve baba tarafı hep kilolularAynen aynen buzimkide öyle baba tarafı çok da kilolu değil..benim anneannem ,annem,teyzem hepimiz kiloluyuz
Hic baba tarafına çekmemişiz![]()
İkimiz de + çıkarmışızAmaç o değil mi
korkma regl olamadım henüz bugünde yarında olurum çok şişim
Aboooo yok eksi çıkalım da sen kazan hiç mühim değilİkimiz de + çıkarmışızAllah korusun
Hayal ettiğim hayatı yaşıyorBenim eşimde 70 kilo tatlılar yaş pastalar baklavalar su börekleri yiyor yiyor ama almıyor20 senedir 65 70 bandında gidiyorum diyor
Aboooo yok eksi çıkalım da sen kazan hiç mühim değil![]()
Tartıdan önce spor yapma kaslar şişiyorbenim umudum yok ya. Akşama gidiyim de leslie yapıyım
ödevi son güne bırakan çocuklar gibi
![]()
Ben bugün yapmayacağım yüksek ihtimal veremedimTartıdan önce spor yapma kaslar şişiyorödem olursun. Akşam hafif beslen
Aa ciddi misin bu bilgiyi bilmiyordum ben de leslieden sonra neden şişkinlik hissediyorum diyodumTartıdan önce spor yapma kaslar şişiyorödem olursun. Akşam hafif beslen
Bence olmalıRoman oynamak da spor sayılır değil mi![]()
Olcak bi şekilde canım bu hafta olmasa haftaya olcak gitsin de kilolar yavaş yavaş gitsin yeter ki gitsin zaten önümüz kış yaza daha çooook var diye düşüncezBen bugün yapmayacağım yüksek ihtimal veremedimnasıl olacak hiç bilmiyorum