• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol, Nişan Al🎯, Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Günaydın herkese
Geçen hafta 80.6
Bu hafta 79.9
Yüzdeliği 0.868 Chocolita Chocolita
IMG_0214.webp

Günaydın ☀️
(Dün gece siteye giremedim nedense)
18 Aralık Menü ve Spor Bildirimi
10.30 2 yumurta, kıvırcık, tere, havuç ve mor lahana ile salata, 5 zeytin
16.00 1 elma, 8 çiğ badem
18.30 kıymalı yumurta, 3 hurma
(Ekmeğimde bitti alamadım bi, açlık beni bugün çok yordu. 😔 )
2 litre su
7500 adım 🏃‍♀️ Chocolita Chocolita ♥️ espressoc espressoc

Tünaydın kızlar. Hasta bebişlere geçmiş olsun ❤️ Ay benim misafirim var. 2 gündür ful temizlik hazırlık yaptım. Yarında çocuğun etkinliğine gidicez. Cumartesi de misafir. Yoğun geçiyor. Diyet dışıyım. O yorgunluğunda üstüne hazırlıklardan yiyorum alternatif yapamadım.

Yarın tartı günümüz. Denge egzersizleri tamam olmayanlar yarın akşam son gün
yiitee yiitee Pembe Lotus Pembe Lotus D Drdentist E Esmusum G Goklerce
Tamamlayanlar mesajı dikkate almasın
Ben tammalayamadım çok özür dilerim psikolojik olarak da hiç iyi değilim dün menüyü girmeye girdim siteye site girmedi görseldeki uyarıyı aldım sürekli . Regli olamıyorum neredeyse 2 hafta olacak . Kilo desem hep yerimde sayıyorum ileri adım dahi atamıyorum napıcam kendi hakkımda bilmiyorum

Chocolita Chocolita espressoc espressoc

Eklentiler

• IMG_4666.webp
    IMG_4666.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 7
19/12/2025 tarihinde,
Kilom:99,5 kg Chocolita Chocolita espressoc espressoc
Geçen hafta tartıda 99,1 kg çıkmıştım.
+400 gram
Kilo alınca yüzde yazmıyorduk; değil mi? (0,402)
:olamaz: (Bu 99,5 kg. sabah kalkınca hemen tartıldığım kilom. Sabah hemen kalkınca tartılırsanız ödem olur demişti diyetisyen, evden erkenden çıkmam gerektiği için, dedim ki eve varınca 12:30 gibi tartılayım.
Dışarıda iken unutup birşeyler yedim, 500 ml su da içtim. Eve gelince tok ve su içmiş tartılınca 101,1 kg çıktım haliyle. Onu hiç yazmıyorum.)
1000232387.webp

Back
X