2 çatal abartı olmamış be kaptancımKahvaltı: 1 peynirli sandviç
Öğle: 1 kase çorba, salata
Akşam: Sosisli sandviç(çok ufaktı)
Abartı: Arkadaşın doğum günüydü pastadan sadece 2 çatal yedim
Site düzelmiş görünüyor menülerimi artık daha düzenli bildireceğim inşallah.
2 çatal abartı olmamış be kaptancım
Göz hakkı tadına bakmışsın. Ben sevmiyorum hazır pastaları. Tatsız bir kek arasına dolduruyorlar krem şanti gibi. Uğraşılmıyor tabi alıyoruz bazen bir kutlama oluyor. Yemek için yeniyor kimsenin severek yediğini sanmıyorum
Ay biz de yine hazırlanıyor ya. Doğum gününde yanına hazırlık yapılıyor. Bence de gereksiz sırf HamurZaten herkes diyetteydi o nedenle tek kişilik pastayı 4-5 kişi yedikFark ettim de insanlar artık kek börek pasta yapmıyor yemiyor eskiden herkes sürekli bir şeyler yapardı.
Ay biz de yine hazırlanıyor ya. Doğum gününde yanına hazırlık yapılıyor. Bence de gereksiz sırf Hamur
ilk defa bu kadar cok adim attim dun cok yurudum dün adim sayimi gorunce şasirdim darısi sana inşallah canimAdımın şaka mııayy çok özlemişim bu hareketleri
Bayat balık kötü yapar ya geçmiş olsun
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Çok teşekkür ederim canım
İyi akşamlar canım. İyiyim, sen nasılsın?Hayırlı akşamlar hanımlarnasilsiniz ?
Evetİyi akşamlar canım. İyiyim, sen nasılsın?Minik Duduklu Tencere
Eski kullanıcı adın "Tenceresiz Kaldım Anne" idi, değil mi? Yanlışlıkla karıştırmayayım diye sordum.
İyi olmana çok sevindim. Özledik seni.
Bende özledim arada selam veriyorum canim aklimdasinizİyi olmana çok sevindim. Özledik seni.Arada uğra emi? Hatta tekrar aramıza katılsan ne güzel olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?