Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

2 çatal abartı olmamış be kaptancım
Göz hakkı tadına bakmışsın. Ben sevmiyorum hazır pastaları. Tatsız bir kek arasına dolduruyorlar krem şanti gibi. Uğraşılmıyor tabi alıyoruz bazen bir kutlama oluyor. Yemek için yeniyor kimsenin severek yediğini sanmıyorum

Zaten herkes diyetteydi o nedenle tek kişilik pastayı 4-5 kişi yedik Fark ettim de insanlar artık kek börek pasta yapmıyor yemiyor eskiden herkes sürekli bir şeyler yapardı.

Zaten herkes diyetteydi o nedenle tek kişilik pastayı 4-5 kişi yedik Fark ettim de insanlar artık kek börek pasta yapmıyor yemiyor eskiden herkes sürekli bir şeyler yapardı.
Ay biz de yine hazırlanıyor ya. Doğum gününde yanına hazırlık yapılıyor. Bence de gereksiz sırf Hamur

Ay biz de yine hazırlanıyor ya. Doğum gününde yanına hazırlık yapılıyor. Bence de gereksiz sırf Hamur

Ay beni de çağırsınlar öyle doğum günlerine. Bizde artık evde bile yapılmıyor bir kafede kutluyoruz hep. Ev sahibine de eziyet olmuyor ama ben el emeği şeyler yemek istiyorum artık. O kadar özledim ki.. Fazladan 20 km bile yürürüm o gün için.

Hayırlı akşamlar hanımlar
Kahvaltıda patatesli yumurta iki dilim peynir iki zeytin bir tatlı kaşığı erik reçeli ve bolca yeşillik yedim
Ara öğün yok
Öğlen yemeği yemedim
Akşam balık ve salata yedim
İki litre su içtim 3 kere lesli yaptım

İyi akşamlar hanımlar

Sabah,
Kahvaltıyı kaynanam da yaptık böyle yumurtalı biberli soğanlı bir şey yapmış ondan yedim 3 dilim ekmek yedim bir tatlı kaşığı kadar tereyağı yedim bir tatlı kaşığı kadar da erik marmelatı yedim

Akşam,
Dün zehirlendiğimiz bugün eşim yemek Yaptırmadı dışarıdan yedik 4 dilim pizza yedim

Adım, 5276 adım
Şu miktarı 1 lt

Chocolita Bonus

Selam hanimlar

Sabah yeşillik ince bir dilim yağlı peynir
Öğlen ince bir dilim ekmek biraz tahin bal
Akşam ciğer sote , küçük bir kase kırmızı lahanalı bulgur pilavı
6.5 K adım
Bugün iyiydim ama ben mutsuzum böyle kasınca ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…