Ben Yoğurda akşamdan katıyorum limon sıkıyor sabah öyle tüketiyorumChia tohumu soracağım bende kızlar. Kuru tüketilir mi? Boğazda kalırsa orada şişer dediler anlamadım. Siz nasıl yiyorsunuz önceden bekletmek mi gerekiyor
Tadı nasılBen Yoğurda akşamdan katıyorum limon sıkıyor sabah öyle tüketiyorum
Chia'nın hiç tadı yok akışkan bir kıvam oluyor ekşi istemezsen bal koyarsın öylede güzel oluyor tokta tutarTadı nasıl
Bi 5 dk beklet çokom zaten hemen jelleşiyoKatınca içinde bekletip mi yiyorsun yoksa direkt yiyor musun
Bol terlemeler bol kilo vermekle arkadaşım aynısını bende yapicamGünaydınnnn sessiz kadınlar
Mutlu bir gün diliyorum gruba dönseniz mi artık
Bugun sancıyla uyandım günüme 6 gün varmıs ama sanırım erken olacak neyse yola devam aşşagıdaki linki yapacagım
Tabana kuvvet bol kalori yakmalı bir günün olsunGünaydınnn
O kadar aradan sonra sabit geldim. Çok mutlu oldum
Ve choco başlıyor arkadaşlar
Sabah yulaf süt elma ceviz badem az da kakaolu karışım ve 1 yumurta yedim
Elektirik kesildi. Şarjım az. Şarj dolum yeri bulabilirsem bakıcam. Müziksiz yürüyüş tatsız oluyor
Teşekkür ederim canım sanada bool kilo vermeler inşallahBol terlemeler bol kilo vermekle arkadaşım aynısını bende yapicam
Günaydınnn
O kadar aradan sonra sabit geldim. Çok mutlu oldum
Ve choco başlıyor arkadaşlar
Sabah yulaf süt elma ceviz badem az da kakaolu karışım ve 1 yumurta yedim
Elektirik kesildi. Şarjım az. Şarj dolum yeri bulabilirsem bakıcam. Müziksiz yürüyüş tatsız oluyor
İnşallah canımTeşekkür ederim canım sanada bool kilo vermeler inşallah
o zaman yeniden sahalara hoş geldin canım booool eksiler diliyorum tartımızı yarın özelden atacagız dimi
Keşke bende çekseydim tabağımı. Yumurtalı tabağında neler var canımGünü bir 5 dk önce kapadım canlarım tek ana ögün yapıyorumsabah sporumu yapmıstım akşamda duvar platesi yapacagım increlme için onunda linkini bırakayım sizlere
Chocolita
2 kabak 2 kapya biber 50 gram tavuk gögsü 5 tam cevız 3 4 kasık yogurt 3 diş sarımsak 4 dal maydanoz yapragı cnm 1 yk zeytin yagıKeşke bende çekseydim tabağımı. Yumurtalı tabağında neler var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?