egzersize göre kalori yakma miktarı değişiyor diye düşünmüş idim.Mi bileklikle ilgili bilgim yok canım ama kalori göstergesi yok mu?
Benimki 5 olanından, egzersiz programını ben de anlamadım ama önemli olan yapmak. Yüzmek inanılmaz kalori yaktırıyor, önemli olan o. Yemene de dikkat edersen çok iyi olur.
Ooo valla helal olsun denp iyi bir arınma olmuştur. Peki başın dönmedi mi hiç ya da üşüme? Komşumun eşine de karaciğer yağlanması için 10 gün yemek yasak edilmiş. Sadece su40.saatten selamdevam bakalım 48 saati görelim inşallah iyi geldi vallahi bir enerji bir yenilenmiş hissi
Gordukce canim cekiyor40.saatten selamdevam bakalım 48 saati görelim inşallah iyi geldi vallahi bir enerji bir yenilenmiş hissi
Stitch li kahvaltıGunaydin
Bol yagmurlu bir gun yine.
Dun iyiki bahceyi temizlemisim. Yoksa berbat olurdu bu havada.
Neler yedim e gelelin
Kahvalti
3 yumurta
Ekmek uzeri kasar
Portakal suyu
Ara
Meyve salatasi
Aksam
Hindi sandevic
Spor yok
Su 1,5L
Adim galiba 5bin civari. Gorseli atacagim bir ara
Chocolita
Eksi gelmem şoku peki. Tahribatı öğreneyim diye tartıldım. Dün Chatgpt yle o kadar konuştuk kalori hesabı yaptık. Bana dedi ki bunun ödemi binecektir çarşambaya anca kurtulursun. Olması gerekende oydu bence. İlginç geldi nasıl olmuş olabilir dedim. Zaten cumartesi tartıldık pazar pazartesi diyet dışı. Hareket az. Bağırsak boşalması diyor. Geçen haftadan kalan su atılımı diyor. İlginçOlsun canım sen çok iyi gidiyorsun, bayramdan sonra dikkat edersin.
Yok canım hiç olmadı şükürOoo valla helal olsun denp iyi bir arınma olmuştur. Peki başın dönmedi mi hiç ya da üşüme? Komşumun eşine de karaciğer yağlanması için 10 gün yemek yasak edilmiş. Sadece su
Şükür canım çok güzel o zamanYok canım hiç olmadı şükür
Merhaba hoş geldiniz. Tartı fotoğrafıyla Boy ve hedef kiloyu da yazarak katılabilirsiniz. Tartı günümüz cumartesiMerhaba aranıza katılabilir miyim
Tamam teşekkür ederim. Sabah tartıldım.73.3 geldim ama foto çekmedim. Olur mu ya da cmt mi atayım tartı fotomuMerhaba hoş geldiniz. Tartı fotoğrafıyla Boy ve hedef kiloyu da yazarak katılabilirsiniz. Tartı günümüz cumartesi
Cumartesi tartı fotoğrafı atabilirsiniz. Ya da hemen başlamak istiyorum derseniz yarın sabahtan da olurTamam teşekkür ederim. Sabah tartıldım.73.3 geldim ama foto çekmedim. Olur mu ya da cmt mi atayım tartı fotomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?