Ayy inşallahhhBence göreceksin . Çok güzel zayıfladın Başgan
İnşallah canım. Son anda hepimiz bir diyet dışı olduk. Onun etkileri biraz olabilir. Ama az da olsa eksi görebilsek motive edecek biziBende 74 u duz gormek istiyorumm
Aynen az da olsa yeterİnşallah canım. Son anda hepimiz bir diyet dışı olduk. Onun etkileri biraz olabilir. Ama az da olsa eksi görebilsek motive edecek bizi
Güzel sonuçlar olsun canım
79u dümdüz görebilsem mutlu olucam bende
Bende 53 ü görmek istiyorum inşalllah direnci kırdım ya şükürBende 74 u duz gormek istiyorumm
Hadi bismillah bakalım nasıl geçecek. Beni de heveslendirdinizOylesine hedef belirmedim ama 7gun yapmak isterim.
Daha oncede yapmistim
Suan aclik yok
Maden suyumu aldim bahceye ciktim kitap okuyacagim
Gecmiş olsun dikkat et cnmSpora bisiklet ile gitmistim. Haftaici acik havada yapiyoruz sporu. Az esiyordu. Galiba carpti. Atesimi cikti
Geçmiş olsun canım dikkat et. Bağışıklığın ne durumda şu an? Önceden de kolayca hasta oluyordunSpora bisiklet ile gitmistim. Haftaici acik havada yapiyoruz sporu. Az esiyordu. Galiba carpti. Atesimi cikti
Selam kızlar
Sabah bir simit susamsız yağsız , bir kaç siyah zeytin
Arada bir dilim karpuz
Sonra iki dilim peynir bir kaç küçük pankek
Akşam salata yerim demiştim , kızım önümden tabagı çekip yere düşürdü ben de sinir oldum yemedim gece yatmadan çok acıkınca bir avuç kuruyemiş yedim hala açım
Adım 6.7 K
Oh kızlar açlıklar süper valla. Bende şu an açım. En sevdiğim cümleler bu aç yatma guruldama. Çünkü gece boyu arınıyoruz karaciğer rahatlıyor. Öncelikle en büyük düşman glikozdan harcıyor. Yakıyor atıyor onu. Sonra yağ yakımı. Uyurken çalışıyor hepsi Allahıma şükür her şeyimiz sistematik bir düzende ilerliyor. Yeter ki düğmeye basmayı bilelimİyi akşamlar kızlar
Bugün tek öğün oldu
3-4 dilim sucuk 3 dilim ekmek 2 tatlı kaşığı nutella 1 kare peynir 3-4 tane zeytin
Şu miktarı 1.5 lt
Adım 6k
Chocolita
Kahvaltıyı geç yapınca canım bişey istemedi. Bende yemedimoğlumla uzakta bir markete gittik yürüyüş yaptık baya iyi geldi ama midem guldur güldür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?