Evet o toprak kokusu gibi o yüzden. Yağmur yağınca toprak kokusu olur ya ben de çok severim. Küçükken koklama toprak çeker derlerdi ben yine de koklardım.Alçı duvar çok güzel kokardı bana. Ananemin binasına girince hafif rutubet ve alçı duvar kokusu ayy sanki çikolata gibi canım çekerdi
Evet o toprak kokusu gibi o yüzden. Yağmur yağınca toprak kokusu olur ya ben de çok severim. Küçükken koklama toprak çeker derlerdi ben yine de koklardım.
Küçükken toprak, duvarın çatlaklarından koparıp yiyormuşum. Demir eksikliği belirtisi. Büyüyünce yemedim hiç sen yedin mi?Hiç yedin mi peki
Hiç yemedim ama çok istedim. Minik minik kopardım etrafında dolandım ama yokKüçükken toprak, duvarın çatlaklarından koparıp yiyormuşum. Demir eksikliği belirtisi. Büyüyünce yemedim hiç sen yedin mi?
Allah şifalarını versin inşallah.Kızlar merhaba amcam Gül trafik kazasi gecirdiler 4 kişinin durumu kritik amcam yengem iki oğlu hazırlıklı olun diyor doktorlar yazmaya özen göstereceğim
Başınız sağolsun.Kızlar ben izin alayım cenazemiz var
Attım canım yukarıda
Tamam canım. İyi tatiller
Acil doktoru çatlakla kemikleşme var dedi ortopedi baglar zedelenmiş dedi ilaç verdi ( hiç bir işe yaramayan kremler ) dün youtube gezinirken denk geldim bir fizyoterapiste damar damar üzerine gelmiş ( tüm belirtiler aynıydı) onun egzersizlerini yaptım rahatladı bilegim doktora diyorum ayagımda gerginlik var sanki damarım çekiliyor birşey birşey yok diyorGeçmiş olsun, ne vardı ayağında?
Ben de bebekken toprak yiyormuşum, annem doktora götürmüş demirim düşük çıkmış, demir ilacı kullanmışım
Kızlar ben izin alayım cenazemiz var
Ayy ayvalıkta olmak vardı şimdiMerhabalar,
Bugün 36 derece burası, çok sıcak ve rutubetli.
26 Haziran,Perşembe günü,
Kahvaltım,
Eki Görüntüle 3609812
Bugün 21:30'da Ayvalık'ta açık hava sineması etkinliğine katılacağız bir komşumuzla.
📽 🎞
Akşam menümü yazamam kaptanımChocolita
Şimdiden yediklerimi ve yiyeceklerimi yazayım:
1 dilim ekmek ile kahvaltım yukarıdaki gibiydi. Ekmeğin yarısını tereyağı ve 1 tatlı kaşığı reçel ile bitirdim.
Akşam 18:00'de 3 kuru köfte ve zeytinyağlı barbunya pilaki, 1 dilim ekmek yiyip günü tamamlayacağım.
Su 2 lt. içerim.
Sevgiler.
İnşallah en kısa zamanda tekrar Ayvalık'ı ziyaret edersiniz.Ayy ayvalıkta olmak vardı şimditadını çıkar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?