Günaydın canım evet başlamak lazım. Bugün okulda toplantı varmıs çıkınca biraz yürüyüş yapacağım. Senin şu listene bayılıyorumCezasına hiç başlamayanlarChocolita ve ben kalmışız canım bi ucundan başlayalım
@baltasar 1 günlük cezan kaldı canım yarı ceza hakkın vardı
@Artemissisipi 1 günlük cezan kaldı
@labellevie 2 gün 15bin adım cezan kaldı canım
Hergün renkli boyama gibi oluyo sevdim bu işiGünaydın canım evet başlamak lazım. Bugün okulda toplantı varmıs çıkınca biraz yürüyüş yapacağım. Senin şu listene bayılıyorum
Cezasına hiç başlamayanlarChocolita ve ben kalmışız canım bi ucundan başlayalım
Silindi canım unutmuşum ben silmeyi ceza menu,su bildirimi yapmaktan muafsinızcanım ben birincilik ödüllerini yanlış mı anladım, cezalarım silinmedi mi benim?
Birşey soracağım mesela akşam çok acıkınca 1dilim ekmekle biraz yoğurt yemek diyet dışı olur mu?Cezasına hiç başlamayanlarChocolita ve ben kalmışız canım bi ucundan başlayalım
Açıkcası erken saatte ise bence diyet dışı bi yiyecek değil tabi o gun ki yediklerine göre de degisir durumBirşey soracağım mesela akşam çok acıkınca 1dilim ekmekle biraz yoğurt yemek diyet dışı olur mu?
Kolay gelsin canımSelamlar kızlar aralıklı oruca başladım 2 ana öğün yapıyorum iki gündür sabah işi yaptım ardından spor şimdi çayımı demledim kızda geldi okuldan çocuklara öğle yemeği hazırlıycam kendime kahvaltı dizi eşliğinde kahvaltımı yavaş yavaş yapacağım inşAllah sonrasında çamaşır katlama yerleştirme işim var
saatleri tutturabilirsem aslinda baya iyi bi sistem canım saolasin
İlk günler biraz daha zor olur tahminim, sonra saatlere alışınca daha rahat edersin inşallah.saatleri tutturabilirsem aslinda baya iyi bi sistem canım saolasin
Seni görünce mutlu oluyorum alyss
saatleri tutturabilirsem aslinda baya iyi bi sistem canım saolasin
Birşey soracağım mesela akşam çok acıkınca 1dilim ekmekle biraz yoğurt yemek diyet dışı olur mu?
İki lokma ekmek ve yoğurtla diyet dışı olmaz canım. Ama şimdi kalın bir dilim ekmek olursa sıkıntı. Yoğurt bir kase yenebilir. Hatta içine pul biber atarsan yağ yakıcı etkisi de olurBirşey soracağım mesela akşam çok acıkınca 1dilim ekmekle biraz yoğurt yemek diyet dışı olur mu?
Bende senin çok mu konuşuyorum dediğin duruma iyi ki diyorum. Menüleri yorumluyorsun bazen enerjinle motivasyon yukseltiyorsunben de cok mu konusuyorum diyorum bazen
Sagolasin canim, duygular karsilikli
Çok teşekkür ederim canımCanım sabah mesajı gördüm ama düzenleme yapamadım. Şimdi yaptım. Eksi çok iyi 1,234yine de grup yıldızı sonucunu değiştirmedi ama çok yaklaştı
Geçmiş olsun canımSelam kızlar kaç gündür giremiyorum, biraz hastayım uğraşıyorum halim yok, kusura bakmayın
Sağ ol canım, menulerim eksik kalıyor şimdi yazayım unutmadn hemenGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?