Seni görünce mutlu oluyorum alyssreglimin en yogun gununde kendime nazik davraniyorum ve ara ogunler veriyorum
ara ara da kisa yuruyusler yaptim,
bugunluk yeter :)
yarin kalori saymaya baslayacagim geri.
Ayağına sağlık bebişim
Haklisin canım, aslinda dün tartildim foto da çektim yani, şimdi atayım onu
Geçen hafta:72.9
Pazartesi:72.0
Fark:-0.900 Gr
Fit mutlu anne Chocolita
Canım sabah mesajı gördüm ama düzenleme yapamadım. Şimdi yaptım. Eksi çok iyi 1,234
Allah korumuş, çok geçmiş olsun canımlabellevie
Teşekkür ederim, yüksek değildi ben de korktum açıkçası. Eskiden davul fırından falan çok elektrik çarpardı onun gibi. Aslında çok iyi ısıtıyor biz de petekler yanmadan arada açardık odayı güzel ısıtırdı.Geçmiş olsun bir zarar vermedi inşallah
MerhabalarMerhabalar
12 Aralık, Salı günü
Menüm:
(11:00)
*3 kuru kayısı
Öğle yemeği (12:00)
* kelle paça çorbası
*et sote
*diyet dışı bir tatlı(348 kalori imiş.)
Cezamı çekmeye hazırım.
Fit mutlu anne Chocolita
(13:30)
*sade Türk kahvesi
Akşam yemeği (19:00)
*tavuk ızgara
*1 kase salata
*4 y.k. makarna
Su: Şu an 1,5 lt. Gün sonuna kadar 2 lt.'ye tamamlarım.
* Şu an 4966 adımdayım. Biraz yürümek için dışarıdayım. Gün sonunda son durumu bildiririm.
İyi akşamlar hepinize.
Grup yıldızı yazmışım pardon, yıldız savaşlarının kazananının ödül hakkını soracaktımChocolita Fit mutlu anne grup yıldızlarının ödül hakkını sormak istiyorum.
Bugün öğlen diyetdışı yediğim cıs 348 kalori idi. Onu ödül hakkı olarak sayabilir miyiz acaba?
1000 kalori ödül hakkın var canım. Ayrıca bildirimden muafsin. Cezalardan da öyle. Ama yinede cezanı yapmışsın. Faydası sana elbet. 1.lik rehaveti oluyor bazenGrup yıldızı yazmışım pardon, yıldız savaşlarının kazananının ödül hakkını soracaktımChocolita Fit mutlu anne
Öğle arasında yediğim cıs 348 kaloriydi ya, onun için sormuştum.
Teşekkür ederim1000 kalori ödül hakkın var canım. Ayrıca bildirimden muafsin. Cezalardan da öyle. Ama yinede cezanı yapmışsın. Faydası sana elbet. 1.lik rehaveti oluyor bazen
İyiyim canım, sağolasın.Insallah bir sonraki tartı günü başlarım. Güncel tartıyı bilmiyorumson hastane işlerim vari nsallah yarın hepsi biter nasilsiniz neler yapıyorsunuz
Bende özledim topigi bil eksiler herkeseİyiyim canım, sağolasın.
Kolay gelsin sana da hastane işlerinde.
Görüşmek üzere, özledik seni
Canım aslında senin ceza bitmişti ama fazladan yapmışsın maşAllah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?