İş değiştirmen lazım aslındapinti patron
Uygun tabi ki hoş geldinyeni başlangıç belirleyeceğiz o zaman. Tartı fotosuyla boy ve hedef bilgini de alayım canım
Niye böyle bir şey yapıyorlar ya senden başka kimse şikayet etmedi miçok geçmiş olsun
Tamam canım ben yine yazmaya devam sizi gördükçe mitive oluyorum zatenCanım yeni üye alımı yok simdilik malesef ama sen duzenli geliyorsun menulerin de guzel bence devam birlikten kuvvet dogar burda birbirimizin cabasini görmek iyi geliyo
İyi akşamlar
Sabah
Kepek ekmekli tost
Öğle
1 fincan kahve ,ceviz,meyve
Akşam
Fırında cam mantari
2 lt den fazla su içtim bugün.
10 bin üstü adımım da var
Daha ne olsun
Fotoğraf eklememişim. ¯\(ツ)/¯İyi akşamlar.
Sabah
3 ceviz
2 haşlanmış yumurta
Ezine peyniri
Akşam
Taze fasulye
Pilav
Turşu
Su tamamlanacak. Cezamın 2.günü tamam.Chocolita Fit mutlu anne
Apartmanda eski bir yöneticimiz zamanında kaloriferler yanmaya başlamadan önceki ay ev soğuk oluyordu akşamları. Merkezi ısıtma var apartmanda. Küçük boyutlu fanlı ısıtıcılardan almıştım, onu çalıştırıyordum.aramaya başladım canım ama galiba en iyisi kpss çalışmak olacak gibi bakalım. özel sektörde patronların keyfe keder davranıp üstünlük taslamaları felaket can sıkıcı.
choco’m biz büroda patron hariç 3 kişiyiz, diğer ikisi hem çok uzun zamandır orada çalıştıklarından hem de biraz patronculuk oynadıklarından ses çıkarmıyorlar. Ama herkes sırayla hasta oluyor, geçen sene de böyleydi. Hatta hamile bir iş arkadaşımız vardı, onu bile düşünmez çat çat kapatırdı.
Teşekkür ederim Delficim
MerhabalarChocolita Fit mutlu anne
Şu regl dönemi vücut çok enteresan.
Bugün sabah tartıldım, Pazartesi sabahı kilomdan 1 kg daha az çıktı. Üstelik regl durumum devam ediyor, henüz bitmedi.
Vücuttaki ödem insanı hayrete düşürüyor.
Regl bittikten 2 gün sonra tekrar tartılacağım.
Ah sorma canımSon 2 hafta veremediklerini bu hafta toptan veriyorsun
Apartmanda eski bir yöneticimiz zamanında kaloriferler yanmaya başlamadan önceki ay ev soğuk oluyordu akşamları. Merkezi ısıtma var apartmanda. Küçük boyutlu fanlı ısıtıcılardan almıştım, onu çalıştırıyordum.
İşyerine bu fanlı küçük ısıtıcılardan götürüp, masanın altında çalıştırsan sorun olur mu acaba? İşyerimizde covid zamanı bulaşma durumu v.s. olmasın diye tavandan sıcak havalandırmayı çalıştırmamış, bu ısıtıcı ile ısıtmıştık odamızı. İşe yarıyordu.
Resmini paylaştım.Smiile
Kazağımın içine yün fanila da giyiyordum o zaman, bir nebze daha sıcak tutuyordu.
Bunun aynısından bizde de var, geçen yıl çalıştırdım elektrik çarptı bana.Apartmanda eski bir yöneticimiz zamanında kaloriferler yanmaya başlamadan önceki ay ev soğuk oluyordu akşamları. Merkezi ısıtma var apartmanda. Küçük boyutlu fanlı ısıtıcılardan almıştım, onu çalıştırıyordum.
İşyerine bu fanlı küçük ısıtıcılardan götürüp, masanın altında çalıştırsan sorun olur mu acaba? İşyerimizde covid zamanı bulaşma durumu v.s. olmasın diye tavandan sıcak havalandırmayı çalıştırmamış, bu ısıtıcı ile ısıtmıştık odamızı. İşe yarıyordu.
Resmini paylaştım.Smiile
Kazağımın içine yün fanila da giyiyordum o zaman, bir nebze daha sıcak tutuyordu.
Allah korumuş, çok geçmiş olsun canımBunun aynısından bizde de var, geçen yıl çalıştırdım elektrik çarptı bana.
Geçmiş olsun bir zarar vermedi inşallahBunun aynısından bizde de var, geçen yıl çalıştırdım elektrik çarptı bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?