- 10 Kasım 2010
- 5.109
- 4.825
- 373
Sağ ol canım Allah razı olsunÇok üzüldüm. Allah sabır versin hepinize

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağ ol canım Allah razı olsunÇok üzüldüm. Allah sabır versin hepinize
Allah rahmet eylesin mekanı cennet makamı Peygamber sav.efendimize komşuluk olsun başınız sagolsunAllah razı olsun canım. Dedem canım yoğun bakımdaydı zaten.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet makamı Peygamber sav.efendimize komşuluk olsun başınız sagolsun
Amin kızlar Allah razı olsunYazamadım Allah gani gani rahmet eylesinAcquaa
Başınız sağolsun canım.Günaydın kızlar cenazemiz olduğu için ben bu haftaya izinli olarak kullanmak istiyorumChocolita
Oh oh afiyet olsunDün yengemle Eyüp sultandaydım. Güveç meşhurmuş orada ondan birer tane yedik. Güveç kıymalı pideye benziyor ama daha iyiydi. Ve fiyatı aşırı uygundu. Keşke her yer öyle olsa. Tanesi 50 liraydı. İki de ayran. Sonra tatlı yedik. Diyet dışı oldu. Ama 3 günlük ceza adımımı dün tek seferde atmış olabilirimpier loti tepesine yürüyerek çıktık. Ki yengem normalde ayağından Rahatsız. O kadar çıkmayalım dedim dinlemedi. Buralara gelince Allah tarafından ağrılarım kesiliyor benim dedi. O kadar camileri türbeleri gezdik hiç ah demedi
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunGünaydın kızlar cenazemiz olduğu için ben bu haftaya izinli olarak kullanmak istiyorumChocolita
Başınız sağolsun canım.![]()
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Başınız sağolsunAmin Allah razı olsun kızlar![]()
Allah razı olsun canım sağ olBaşınız sağolsun
Allah rahmet etsinAllah razı olsun canım sağ ol
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.Allah razı olsun canım. Dedem canım yoğun bakımdaydı zaten.
Allah rahmet etsin
Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.