• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

30 dk spor şimdi bacak içi sarkmasın diye bir kaç hareket öğrendim onları yaparken size yazayım dedim siz ne yaptınız hiç
Bol eksiler canım bugun dinlenme günü yaptım zaten gerek kasık gerek bel sancısı olsada rahat etsem

💫 3 Mayıs Yıldızlar Ligi Şampiyonu 💫
🔥 HuMIsma HuMIsma (-1.158) 🔥

1000025740.webp

Harikasın 👏😍 sadece bu hafta değil başladığından beri hep kilo vererek ilerliyorsun. Aylık sonucun çok güzel olacak 🫠

🎁 Dokunulmazlık hakkın var canım ✨

Ruh-u Revann Ruh-u Revann da bu hafta ligi kaptırsa da güzel kilo verdi. Kaybeden yok bence 🏋‍ tebrikler denp 😘❤️

2 Mayıs cuma menüm
8.30 kahvalti
3 dilim peynir
Domates
Salatalık
İki minik ince dilim ekmek
7 zeytin

12.30 öğlen
2 yumurtadan sucuklu kaşarlı omlet
Portakal receli tereyag
Bir lokma poğaça
Zeytin
Fıstık ezmesi

17.30 akşam
Şehriye çorba
Nohut
Bulgur
Cacık

20.00
Elma
Cips
Puding
Çekirdek
Hurma
Kayısı
Çikolata

Su 2 litre
Adım telefona göre 8832
Bu adımın ekran görüntüsünü almam gerekiyor canım ceza egzersizi yerine sayacağım

E Esmusum 3 gündür menü gelmedi. İnşallah iyisindir. Bugün tartı da gelmedi. 1 uyarı daha gelip 2. Uyarı oldu
sudem34 sudem34 3 den sonra gelen tartı için 1 uyarı gelir. Geçen haftada bundan gelmişti 2. uyarı oldu. Unutuyor olabilirsin canım dikkat edelim

Çok yoğun geçiyor son zamanlarda. Aktif olamadım. Annem bende kaldı, sonra ananem rahatsızlandı beynine pıhtı atmış ona ayrı üzüldüm. Annem yanına kastamonuya gitti. Çok şükür şimdi daha iyi. Arada başka şeyler oldu. Bugünde yengemle eyüp sultana gidiyoruz inşallah. Bol bol dua ederim sizleri de unutmam ❤️
Dün sabah akşam kahvaltılık ettik. Yanında börek vardı küçük 2 dilim yedim. Yemek de yapamadım

Valla çok yorgunum kışlık yazlıkları ayırdım boynum ağrıyor bu gün kaza geçirdiğimin bir yılı doldu daha boyunluk takıyorum gönlümce gezip tozmak istiyorum ama çok şükür öyle bir kazadan çocuklarımla sağ Salim kurtulduk bende durum böyle dertleşmek geldi içimden 🫣
Allah can sağlığı versin önce canım her şey hallolur çok geçmiş olsun

Eki Görüntüle 3586586

Harikasın 👏😍 sadece bu hafta değil başladığından beri hep kilo vererek ilerliyorsun. Aylık sonucun çok güzel olacak 🫠

Ruh-u Revann Ruh-u Revann da bu hafta ligi kaptırsa da güzel kilo verdi. Kaybeden yok bence 🏋‍ tebrikler denp 😘❤️
Tebrik ederim canım HuMIsma HuMIsma 💙🧿
🌟10 Mayıs Yıldızlar Ligi 🌟

Acquaa Acquaa (2.781)
⚔️
HuMIsma HuMIsma (1.158)

Acqua sen naptın ya 👏👏😍 menüler egzersizler meyvesini vermiş 🫠
Humısma bu hafta rakip değiştirdin yine ligdesin canım süpersin 👏🫡
Sonucu merak ediyorum
Tebrik ederim kızlar sizleride maşallah size 🧿
📌Haftalık sonuç egzersizi

Chocolita Chocolita
labellevie labellevie
sudem34 sudem34

3 gün 6.000 adım veya 20 dk egzersiz yapıyoruz kızlar

📌Aylık sonuç egzersizi

TheDandelion TheDandelion (0.45)
Ruh-u Revann Ruh-u Revann (0.50)

Sınırın altında kaldığı için 3 gün 8.000 adım veya 30/40 dk egzersiz
Ay cezaya kalmısım 😊 yaparız inşallah kaptanım vallahi gram gram gidiyor ama bunada şükür 😊
Çok yoğun geçiyor son zamanlarda. Aktif olamadım. Annem bende kaldı, sonra ananem rahatsızlandı beynine pıhtı atmış ona ayrı üzüldüm. Annem yanına kastamonuya gitti. Çok şükür şimdi daha iyi. Arada başka şeyler oldu. Bugünde yengemle eyüp sultana gidiyoruz inşallah. Bol bol dua ederim sizleri de unutmam ❤️
Dün sabah akşam kahvaltılık ettik. Yanında börek vardı küçük 2 dilim yedim. Yemek de yapamadım
Çok geçmiş olsun inşallah Rabbim şafi adıyla şifa nasip eylesin.Dularınız kabul olsun inşallah
Eline emegine saglık canım benim ❤️💐

Geçmiş olsun çokom ❤️

Valla çok yorgunum kışlık yazlıkları ayırdım boynum ağrıyor bu gün kaza geçirdiğimin bir yılı doldu daha boyunluk takıyorum gönlümce gezip tozmak istiyorum ama çok şükür öyle bir kazadan çocuklarımla sağ Salim kurtulduk bende durum böyle dertleşmek geldi içimden 🫣

Çok geçmiş olsun Chocolita Chocolita acil şifalar diliyorum 🙏💕💐

🌟10 Mayıs Yıldızlar Ligi 🌟

Acquaa Acquaa (2.781)
⚔️
HuMIsma HuMIsma (1.158)

Acqua sen naptın ya 👏👏😍 menüler egzersizler meyvesini vermiş 🫠
Humısma bu hafta rakip değiştirdin yine ligdesin canım süpersin 👏🫡
Sonucu merak ediyorum
Teşekkür ederim canım🥰 bu hafta iyi çalıştım haftayada böyle devam edeceğim 😁 Hırs yaptım doğum günümde kadar en az 70 ı göreceğim 😁😁😁 sonra düğün var orda da fit görüneyim 😁

Çok geçmiş olsun canım 💜

Ay cezaya kalmısım 😊 yaparız inşallah kaptanım vallahi gram gram gidiyor ama bunada şükür 😊

Çok geçmiş olsun inşallah Rabbim şafi adıyla şifa nasip eylesin.Dularınız kabul olsun inşallah
Eline emegine saglık canım benim ❤️💐

Amin canım denp çok sağol ❤️
Senin hedefin çok yakın. Bu kilonda aslında ayda 500 gramda güzel canım. Yaklaştıkça durma noktasına gelir
Geçmiş olsun çokom ❤️
Sağol dutum 🩷
Çok geçmiş olsun Chocolita Chocolita acil şifalar diliyorum 🙏💕💐
Sağol delficim😘
Teşekkür ederim canım🥰 bu hafta iyi çalıştım haftayada böyle devam edeceğim 😁 Hırs yaptım doğum günümde kadar en az 70 ı göreceğim 😁😁😁 sonra düğün var orda da fit görüneyim 😁

Çok geçmiş olsun canım 💜
İnşallah canım 🥰 benimde doğum günüm eylülde. Bende bir düğüne gidiyorum o zaman onu Hedef belirledim kendime

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Hemşeri miyiz yoksa? Biz de yazın Kastamonu’ya gidiyoruz, gelirsen görüşelim.

Amin canım denp çok sağol ❤️
Senin hedefin çok yakın. Bu kilonda aslında ayda 500 gramda güzel canım. Yaklaştıkça durma noktasına gelir

Sağol dutum 🩷

Sağol delficim😘

İnşallah canım 🥰 benimde doğum günüm eylülde. Bende bir düğüne gidiyorum o zaman onu Hedef belirledim kendime

Benimki Temmuz'da düğünde Temmuz'da 😁 yeni yaşımıza çıtır olarak girmeyelim mi hem 😁 kilo verdikçe gaza geldim haftayada böyle devam bence düzenimi otururum. 😅

Eki Görüntüle 3586586

Sayenizde buradaki azmi görünce kendime geldim teşekkür ediyorum herkese

Eki Görüntüle 3586586

Bu yazıyı görmek çok motive etti gerçekten

Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin. Hemşeri miyiz yoksa? Biz de yazın Kastamonu’ya gidiyoruz, gelirsen görüşelim.
Sağol canım inşallah. Annem tosyalı. Tosya Kastamonu diye geçiyor köyümüz tosyaya yakın. Hemşeri sayılırız aynen 🥰 ama ben gelebilir miyim bilmiyorum nasip labelim. Kastamonu hastanesi için gitmişti annem oraya
Bu yazıyı görmek çok motive etti gerçekten
İyi ki aramızdasın 🩷

Bugünkü menüm sabah kahvaltısı domatesli omlet zeytinyağlı aşırı doyurucu deneyin derim 3 dilim kepekli ekmek zeytin yağlı ama 3 bardak çay
Ara öğün ve öğle arası sadece yoğurt çorbası 2 5lt su

Son düzenleme:
Back
X